Wyobrażasz sobie Maćka jako prowadzącego przy Kaśce?Damians pisze:I tak sobie myślę, że zamiast Ibisza prowadzącym mógłby być Maciek Rock. Chociaż osobiście wolałbym Krzysia.
Programy rozrywkowe
Na samym końcu było jej zdjęcie i zwyczajowa notka o jej śmierci.Tkk_Bolly pisze:Obejrzałem, to musiało już byc dawno nagrywane, bo nie było żadnej wstawki o niedawno zmarła na raka Jenn z Palau, a przecież zajęła czwarte miejsce.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Rzeczywiście jest. Chociaż mogli dać jakiś filmik z najlepszymi scenami z Jenn, bo to była silna zawodniczka, pamiętam, że często rywalizowała ze tam się nie mogę doczekać Amazing Race, choć pewnie i tak zaniecham oglądać jak odpadną Jordan i Jeff, bo jakoś chyba mnie nic innego nie ciągnnie do tego programu, wiwi radzę poszukać Ci jakiś filmików z ich udziałem, a ich pokochasz. A i jakie są Twoje typy w Survivor. Ja nie zdradzam mojego ostatecznego top5, bo częśc odpadnie na początku, a część zostanie do samego końca. Więc milczę.
Odnośnie show Polsatu w jury ma zasiąść Tomasz Karolak
i fakt informuje też , że Edyta Górniak się ostatecznie zgodziła, po tym jak Rinke przesłał jej kwiaty na przeprosiny. Jak można przeczytać z oficjalnego forum Edyty dzięki osobom z nią związanymi Edzia nadal się "waha" choć bardziej prawdopodobne, że negocjuje jak najwyższą stawkę jak zawsze i tylko dlatego zwleka z podpisaniem kontraktu.
W każdym razie Edyta i Tomek zapewnią interesujące jury, a jeszcze dwa wolne miejsca!
Odnośnie show Polsatu w jury ma zasiąść Tomasz Karolak
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Hmm, w sumie nie mam swoich typów, ale moimi faworytami są Rupert, evil Russell, JT i Tom. Ich najbardziej lubię, ale jak daleko dojdą zależy od tego jak się ułoży sytuacja... Mam tylko nadzieję, że Boston Rob poleci szybko, bo go nie trawię a wpycha się co chwilę do każdego reality show, który oglądam
No i Parvati też nie znoszę, ale wiem że ją lubisz, więc powstrzymam się od komentarza 
Co do Amazing Race to też nie mogę się doczekać kolejnej edycji. Tyle, że ja bardzo lubię ten program i bez względu na uczestników będę oglądać. Po pierwszym odcinku się dowiem czy para, o której mówisz będzie moim faworytem
Co do Amazing Race to też nie mogę się doczekać kolejnej edycji. Tyle, że ja bardzo lubię ten program i bez względu na uczestników będę oglądać. Po pierwszym odcinku się dowiem czy para, o której mówisz będzie moim faworytem
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Jordan to piękna, słodka blondynka o dobrym sercu nie da się jej nie pokochac. Tylko wiedzę w świecie nauki ma mizerną( a tez na tym chyba polega TAR), pewnie w szkole leciała na dwójach, za to podejście do życia, stosunek do innych osób nadrabiają wszystko. W Big Broterze, w zadaniach radziła sobie fatalnie ( a zadanie konstruowane są na zasadzie Survivor bo to Game Show) i właśnie o to wściekał się Jeff, który zaś jest bardzo ambitny i przesympatyczny, ale jeśli chodzi o grę to wiąże się bardzo emocjonalnie i dąży do celu, stąd te kłótnie Jordan, ale w Big Broterze rekompensowały to świetne sceny z nimi, bo przecież BB to nie tylko gra. A w TAR obawiam się, że zobaczymy tą drugą stronę, Jordan w wyprawie nie bedzie wiedziała nawet co się dzieję i gdzie jest
(choc może jej nie doceniam), a Jeff będzie się na nią wściekał i te ich sceny na "nie" z Big Brothera zdominują TAR i odpadną szybko.
Obym się mylił, ale tak sądzę, chyba, że producenci będą próbowali ich zatrzymac, aby nakręcali program, ale w sumie gwiazda Big Brotera już była i odpadła na początku.
Reasumując mój wywód , nie wiem wiwi czy będzie chciało Ci się czytac, ale pamiętasz jak edycję, albo dwie edycję temy jako pierwsza para odpadli narzeczni blondynka z chłopakiem, którzy ciąglie się kłócili? Obawiam się, że tu bedzie podobnie. Już bym wolał ich w kolejnych edycjach Big Brothera ponownie.
Oczywiście nie wiem czy wszyscy pamiętają, ale Jeff i Jordan to tez gwiazdy Mody na sukces
Antyfani Parvati nazywają ją Parvslutty
Akurat w Game Show, intrygi rządzą i dla mnie to jest wyznacznikiem czy kogoś lubię, a Parv już nie raz się wykazała 
Obym się mylił, ale tak sądzę, chyba, że producenci będą próbowali ich zatrzymac, aby nakręcali program, ale w sumie gwiazda Big Brotera już była i odpadła na początku.
Reasumując mój wywód , nie wiem wiwi czy będzie chciało Ci się czytac, ale pamiętasz jak edycję, albo dwie edycję temy jako pierwsza para odpadli narzeczni blondynka z chłopakiem, którzy ciąglie się kłócili? Obawiam się, że tu bedzie podobnie. Już bym wolał ich w kolejnych edycjach Big Brothera ponownie.
Oczywiście nie wiem czy wszyscy pamiętają, ale Jeff i Jordan to tez gwiazdy Mody na sukces
Antyfani Parvati nazywają ją Parvslutty
Co do typów słodka ale głupiutka laska i zbyt ambitny chłopak to często się powtarzają w obsadzie TAR, ale nie zawsze szybko odpadają
Zależy jak będą wybierać zadania i kto w nich będzie startować
Tylko część z nich opiera się na myśleniu, inne są bardziej fizyczne, więc może dadzą radę
Ja bym bardzo chciała, żeby w końcu wygrała jakaś żeńska drużyna. Na razie udało się to tylko w TAR Asia.
Mi nie są potrzebne kolejne przezwiska na Parvati. Wystarczy jej nazwisko - Shallow, czyli płytka - doskonale ją opisuje
No ale wie jak się zakręcić, żeby zostać. Mam nadzieję, że faceci nie będą tak głupi, żeby się nabrać na jej flirty tym razem. Ja też lubię intrygi w Survivorze, ale bardziej liczy się dla mnie charakter danej postaci. Chyba wolę tych bardziej prawdziwych, dobrych i szlachetnych, choć evil Russell do nich raczej nie należy
Dla niego zrobię wyjątek, bo bez niego zeszły sezon nie byłby taki pamiętny 
Mi nie są potrzebne kolejne przezwiska na Parvati. Wystarczy jej nazwisko - Shallow, czyli płytka - doskonale ją opisuje
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Zwłaszcza, że Russell i Parvati mają dwie przeciwstawne strategie, on dąży do eliminacji silnych kobiet, a Parv do sojuszu silnych kobiet... A Cirie jak w tym odcinku powiedziałą, że nie wie dlaczego jest w bohaterach
i słusznie ja też nie wiem, przecież to druga intrygantka obok Parvati tylko nie wykorzystuje swoją urodę a spryt . W drużynie bohaterów chyba jako jedyna umie grac i zachowac zdrowy rozsądek ( eliminacja Courtney w s12 , Erica w s16 to jedne z najbardziej strategicznych posunięc w historii programu zaaranżowane przez kogo, oczywiście przez Cirie
) , więc powinna ich wszystkich wykiwac.
Mnie najbardziej z całej brygady denerwuje Coach
Mnie najbardziej z całej brygady denerwuje Coach
Hehe, no tak Coach... też nie znoszę tych jego natchnionych gadek o prawości, samurajach, smokach itd. Ale o ile w swoim sezonie był jedną z barwniejszych postaci i miał mnóóóóóóóstwo czasu antenowego tak teraz konkurencja będzie większa i liczę, że nie będą go tak dużo pokazywać
Co do Cirie to może pasowałaby na Hero po swoim pierwszym sezonie, ale po drugim to już nie była taka dobra
Biedny Eric 
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Powyższy założycielski post pochodzi z tematu "Tylko nas dwoje", który został włączony do tematu "Programy rozrywkowe".B@r pisze:Skoro Dawidek zezwolił na ten temat, tak wątek o nowym programie Polsatu!
Na razie wiadomo tyle:
Wiosną w Polsacie pojawi się nowe muzyczne show! W programie twórców „Tańca z gwiazdami”, piosenkarze uczyć będą śpiewu znane osoby, które z występami wokalnymi nie miały dotychczas wiele wspólnego.
- Polsat ma długą tradycję związaną ze śpiewaniem, w ubiegłym roku zorganizowaliśmy siódmy już festiwal Top Trendy, emitowaliśmy cztery edycje „Idola”, siedem edycji "Jak oni śpiewają"- uzasadnia wybór formatu Nina Terentiew, dyrektor programowa stacji w rozmowie z Wirtualnemedia.pl. Podkreśla, że „Tylko nas dwoje” będzie się różnić znacząco w formule od widowiska „Jak oni śpiewają”, które zastąpi w sobotnim paśmie o 20.00.
W show, który powstaje na licencji brytyjskiego „Just the two of us”, weźmie udział 10 znanych piosenkarzy i piosenkarek oraz 10 uczestników, którzy w parach przygotowywać będą występy oceniane następnie przez jury i widzów w głosowaniu. W każdym odcinku odpadnie ten duet, który zdobędzie w sumie najmniej punktów. - Nagrodą dla zwycięskiej pary będzie wspólny występie na ważnym dla gwiazdy koncercie, np. na festiwalu Top Trendy – mówi nam Nina Terentiew.
Potwierdzeni uczestnicy „Tylko nas dwoje” to m.in.: aktorka Joanna Koroniewska, modelka Agnieszka Maciąg, kabareciarz Grzegorz Halama i tancerka Anna Bosak. W tajniki śpiewu wprowadzać ich będą m.in.: Piotr Kupicha, Mietek Szcześniak, Łukasz Zagrobelny, Kasia Cerekwicka, czy Halina Frąckowiak.
Program poprowadzi Kasia Cichopek w parze z prezenterem, którego nazwiska stacja jeszcze nie ujawnia. - Jesteśmy w trakcie podpisywania umów. Będzie to zaskakująca osoba - mówi tylko Terentiew. Tajemnicą okryty jest też jeszcze skład czteroosobowego jury show.
Program ruszyć ma w połowie marca br. Produkować go będzie firma Rochstar.
O, któraś edycja mnie ominęłaB@r pisze:siedem edycji "Jak oni śpiewają"
Cieszę się z nowej propozycji formatu, mam nadzieję, że dziś rano poznamy jakieś kolejne szczegóły
Ostatnio zmieniony 2014-08-07, 22:48 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejna uczestniczką Tylko nas dwoje według Faktu ma byc Ania Wiśniewska. Nie wiem czy się cieszyc, bo liczyłem na jej udział w TzG, bo jeszcze może się okazac, że tam Glinka będzie jedyna warta uwagi. I Fakt ponownie pisze o uczestnictwie Pudziana
Skandal, Edyta nie zasiądzie w Jury!!
Wiadomość dosłownie z ostatniej chwili:
Edyta Górniak odrzuciła naszą propozycję z powodu zbyt wielu zajęć Właśnie zaczyna pracować nad swoją nową płytą, a niedługo musi przygotowywać się do swojego koncertu jubileuszowego, który odbędzie się na tegorocznym festiwalu TopTrendy – dodała Terentiew.
Jak mówią jego informatorzy, producenci zaproponowali inny fotel jurora w tym programie Dorocie Rabczewskiej. I właśnie na wieść o tym, że obok niej i Tomasza Karolaka w jury ma zasiąść wokalistka znana z niezbyt eleganckich słów i czynów, Górniak podjęła decyzję o wycofaniu się z show – czytamy na efakt.pl.
Z jednej strony dobra wiadomość, że Edyta będzie miała swój koncert na Top Trendy, ale z drugiej program wiele straci, bez Edyty w roli jurora.
DODA w Polsacie?
Niby faktycznie, nie maco się dziwić Edycie, że zrezygnowała, bo oczywiste jest, ze nie mogłaby koło niej siedzieć, ale dlaczego w ogóle ktoś jej zaproponował jurorowanie w Polsacie?
Można wskazać milion osób, które mogłyby tam sędziować, ale nie DODA
Emocje związane z tym programem już opadły, bez Ibisza i Edyty to już nie to. A jak będzie DODA, to już w ogóle żenada.
Wiadomość dosłownie z ostatniej chwili:
Edyta Górniak odrzuciła naszą propozycję z powodu zbyt wielu zajęć Właśnie zaczyna pracować nad swoją nową płytą, a niedługo musi przygotowywać się do swojego koncertu jubileuszowego, który odbędzie się na tegorocznym festiwalu TopTrendy – dodała Terentiew.
Jak mówią jego informatorzy, producenci zaproponowali inny fotel jurora w tym programie Dorocie Rabczewskiej. I właśnie na wieść o tym, że obok niej i Tomasza Karolaka w jury ma zasiąść wokalistka znana z niezbyt eleganckich słów i czynów, Górniak podjęła decyzję o wycofaniu się z show – czytamy na efakt.pl.
Z jednej strony dobra wiadomość, że Edyta będzie miała swój koncert na Top Trendy, ale z drugiej program wiele straci, bez Edyty w roli jurora.
DODA w Polsacie?
Emocje związane z tym programem już opadły, bez Ibisza i Edyty to już nie to. A jak będzie DODA, to już w ogóle żenada.