Shane McGrath
- Adex-fan Brooke
Uwielbiam tego aktora od czasu Sunset Beach i cudownie że pojawił się w B&B jako ciemny typek Shane
(kiedyś miałem go w avku pośród innych postaci, może jeszcze wrócę do tego). Powinien oskubać Taylor a potem i tak ją zdradzić i jeszcze wziąć kasę od Thorne'a
Może jednak też zauroczyć się Phoebe i dołączyć do kręgu wtajemniczonych 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
A kto mówi o rezygnacji? Może mieć dwie pieczenie przy jednym ogniu - uwieść młoda dziewczynę i wejść do bogatej i sławnej rodziny, to długotrwała korzyść, lecz trudniejsza do realizacji.Damians pisze:Adex-fan Brooke pisze:Może jednak też zauroczyć się Phoebe i dołączyć do kręgu wtajemniczonych
Bez przesady, żeby normalny facet oczarował się jakąś blond lalą i zrezygnował dla niej z kupy kasy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No nie wiem czy Pheobe to taka znowu "pieczeń", raczej mogliby razem puzzle układać, ta dziewczyna jest meganie-kobieca, nie dość, że brzydka to ma dziecięce ciało i piszczy cienkim głosikiem jak niedożywiona mysza.Adex-fan Brooke pisze:dwie pieczenie przy jednym ogniu - uwieść młoda dziewczynę i...
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Shane jak widać próbuje uwieść nastoletnią Phoebe.
Ciekawe czy przypadkiem może nie chce wejść do rodziny Forresterów, jak to dawniej wszedł Deacon żeniąc się z młodą Bridget, albo jak planował Sly (chcąc zrobić dziecko Jessice i wejść w ten sposób w krąg bogatych Forresterów).
Mimo wszystko nadal go lubię. Hector szuka na niego haków, ale jak na razie nic poważniejszego nie znalazł.
Mimo wszystko nadal go lubię. Hector szuka na niego haków, ale jak na razie nic poważniejszego nie znalazł.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jak dla mnie tłumaczenia Shane są kompromitujące i uwierzyć w nie mogła tylko głupia Pheobe. Złodziej kanapek się znalazł
Jak to jest możliwe, że dorosły, zdrowy mężczyzna nagle znalazł się w sytuacji, żę nie ma na kanapkę? Poszedłby uczciwie gdziekolwiek - robotę przy kopaniu rowów na pewno by znalazł, gdyby nie był żałosnym przestępcą. Ślepy Hector to widzi, a wykształcona Pheobe nie
Źle wychowana dziewucha, widać, że królowa naiwności Bridget maczała palce w jej wychowaniu

Dokładnie to samo mi się skojarzyło, z Deaconem. Przecież oni już tą historię przerabiali.DeaconFan pisze: Ciekawe czy przypadkiem może nie chce wejść do rodziny Forresterów, jak to dawniej wszedł Deacon żeniąc się z młodą Bridget
Sad but true
Sad but true
DokładnieMikiks pisze:Ślepy Hector to widzi, a wykształcona Pheobe nieŹle wychowana dziewucha, widać, że królowa naiwności Bridget maczała palce w jej wychowaniu
![]()
Postać ogólnie ciekawa, zobaczymy, czy uda mu się uwieść Pheobe. Znając MNS, to mogą wylądować w łóżku jeszcze tej nocy
A Hector w roli ślepego detektywa całkiem dobrze sobie radzi
Dzisiaj były kolejne ciekawe sceny z Shane'm.
Z jednej strony mówi Phoebe, że może mu zaufać i że nie będzie ich szantażował, a jeszcze wcześniej planował nawet wejście do rodziny Forresterów.
Mimo wszystko bardzo go lubię i wkurzyłem się jak Harry i detektyw Hector przerwali mu pogawędkę z Phoebe.
Z jednej strony mówi Phoebe, że może mu zaufać i że nie będzie ich szantażował, a jeszcze wcześniej planował nawet wejście do rodziny Forresterów.
Mimo wszystko bardzo go lubię i wkurzyłem się jak Harry i detektyw Hector przerwali mu pogawędkę z Phoebe.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Hector ogólnie w roli nowo-ślepego sobie dobrze radzi, i psychicznie i fizycznie.Damians pisze: A Hector w roli ślepego detektywa całkiem dobrze sobie radzi
Zawsze bezbłędnie wybiera pożądany numer na telefonie jednym ruchem, rączo wbiega po schodach za Shane'm i Pheobe, żeby ich podsłuchiwać, a nawet idealnie siada na fotelu wprawnym ruchem i to tyłem!
Sad but true
Sad but true
Shane potrafi jedną ręką prowadzić samochód, a nie mógł dać radę bić się z Harrym?
W sumie dobrze chłopka kombinuje, powiedział Pheobe pierwszy prawdę od Hectora i wzbudził w niej współczucie. Tylko denerwuje mnie w nim to nadmierne gadanie do siebie
W ogóle ostatnio każda postać wygłasza jakieś monologi do siebie, a Hector nawet do telefonu gadał do siebie 
W sumie dobrze chłopka kombinuje, powiedział Pheobe pierwszy prawdę od Hectora i wzbudził w niej współczucie. Tylko denerwuje mnie w nim to nadmierne gadanie do siebie
Udała ci się ta literówkaDamians pisze:W sumie dobrze chłopka kombinuje
Mnie też to wkurza. Rozumiem parę słów powedzianych do siebie, ale oni całe przemowy wygłaszają wszyscy ostatnio. Shane w szczegóności.Damians pisze:Tylko denerwuje mnie w nim to nadmierne gadanie do siebie W ogóle ostatnio każda postać wygłasza jakieś monologi do siebie, a Hector nawet do telefonu gadał do siebie
Ogólnie Shane mnie lekko denerwuje. Cały czas coś kręci.