Shane McGrath

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Uwielbiam tego aktora od czasu Sunset Beach i cudownie że pojawił się w B&B jako ciemny typek Shane :twisted: (kiedyś miałem go w avku pośród innych postaci, może jeszcze wrócę do tego). Powinien oskubać Taylor a potem i tak ją zdradzić i jeszcze wziąć kasę od Thorne'a :mrgreen: Może jednak też zauroczyć się Phoebe i dołączyć do kręgu wtajemniczonych 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:Może jednak też zauroczyć się Phoebe i dołączyć do kręgu wtajemniczonych

Bez przesady, żeby normalny facet oczarował się jakąś blond lalą i zrezygnował dla niej z kupy kasy :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Może jednak też zauroczyć się Phoebe i dołączyć do kręgu wtajemniczonych

Bez przesady, żeby normalny facet oczarował się jakąś blond lalą i zrezygnował dla niej z kupy kasy :lol:
A kto mówi o rezygnacji? Może mieć dwie pieczenie przy jednym ogniu - uwieść młoda dziewczynę i wejść do bogatej i sławnej rodziny, to długotrwała korzyść, lecz trudniejsza do realizacji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:dwie pieczenie przy jednym ogniu - uwieść młoda dziewczynę i...
No nie wiem czy Pheobe to taka znowu "pieczeń", raczej mogliby razem puzzle układać, ta dziewczyna jest meganie-kobieca, nie dość, że brzydka to ma dziecięce ciało i piszczy cienkim głosikiem jak niedożywiona mysza.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Lubię Shane'a :D
Jakiś czarny charakter wreszcie w MNS :twisted:
Liczę na dalsze ciekawe wątki z nim :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Shane jak widać próbuje uwieść nastoletnią Phoebe. 8) Ciekawe czy przypadkiem może nie chce wejść do rodziny Forresterów, jak to dawniej wszedł Deacon żeniąc się z młodą Bridget, albo jak planował Sly (chcąc zrobić dziecko Jessice i wejść w ten sposób w krąg bogatych Forresterów).
Mimo wszystko nadal go lubię. Hector szuka na niego haków, ale jak na razie nic poważniejszego nie znalazł. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jak dla mnie tłumaczenia Shane są kompromitujące i uwierzyć w nie mogła tylko głupia Pheobe. Złodziej kanapek się znalazł :roll: Jak to jest możliwe, że dorosły, zdrowy mężczyzna nagle znalazł się w sytuacji, żę nie ma na kanapkę? Poszedłby uczciwie gdziekolwiek - robotę przy kopaniu rowów na pewno by znalazł, gdyby nie był żałosnym przestępcą. Ślepy Hector to widzi, a wykształcona Pheobe nie :P Źle wychowana dziewucha, widać, że królowa naiwności Bridget maczała palce w jej wychowaniu :lol: :P
Awatar użytkownika
Tiril

DeaconFan pisze: Ciekawe czy przypadkiem może nie chce wejść do rodziny Forresterów, jak to dawniej wszedł Deacon żeniąc się z młodą Bridget
Dokładnie to samo mi się skojarzyło, z Deaconem. Przecież oni już tą historię przerabiali.
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Mikiks pisze:Ślepy Hector to widzi, a wykształcona Pheobe nie :P Źle wychowana dziewucha, widać, że królowa naiwności Bridget maczała palce w jej wychowaniu :lol: :P
Dokładnie :mrgreen:

Postać ogólnie ciekawa, zobaczymy, czy uda mu się uwieść Pheobe. Znając MNS, to mogą wylądować w łóżku jeszcze tej nocy ::cojest:: ::loll::

A Hector w roli ślepego detektywa całkiem dobrze sobie radzi :twisted:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj były kolejne ciekawe sceny z Shane'm. :P
Z jednej strony mówi Phoebe, że może mu zaufać i że nie będzie ich szantażował, a jeszcze wcześniej planował nawet wejście do rodziny Forresterów. ::chytry::
Mimo wszystko bardzo go lubię i wkurzyłem się jak Harry i detektyw Hector przerwali mu pogawędkę z Phoebe. :x
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Damians pisze: A Hector w roli ślepego detektywa całkiem dobrze sobie radzi :twisted:
Hector ogólnie w roli nowo-ślepego sobie dobrze radzi, i psychicznie i fizycznie.
Zawsze bezbłędnie wybiera pożądany numer na telefonie jednym ruchem, rączo wbiega po schodach za Shane'm i Pheobe, żeby ich podsłuchiwać, a nawet idealnie siada na fotelu wprawnym ruchem i to tyłem!
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Shane potrafi jedną ręką prowadzić samochód, a nie mógł dać radę bić się z Harrym? :lol:

W sumie dobrze chłopka kombinuje, powiedział Pheobe pierwszy prawdę od Hectora i wzbudził w niej współczucie. Tylko denerwuje mnie w nim to nadmierne gadanie do siebie :lol: W ogóle ostatnio każda postać wygłasza jakieś monologi do siebie, a Hector nawet do telefonu gadał do siebie :lol:
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:W sumie dobrze chłopka kombinuje
Udała ci się ta literówka ::loll::
Damians pisze:Tylko denerwuje mnie w nim to nadmierne gadanie do siebie W ogóle ostatnio każda postać wygłasza jakieś monologi do siebie, a Hector nawet do telefonu gadał do siebie
Mnie też to wkurza. Rozumiem parę słów powedzianych do siebie, ale oni całe przemowy wygłaszają wszyscy ostatnio. Shane w szczegóności.
Ogólnie Shane mnie lekko denerwuje. Cały czas coś kręci.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja podkreślę raz jeszcze, bardzo dobrze, że wprowadzili taką postać jak Shane, bo MNS potrzebuje czegoś innego niż trójkąty miłosne :twisted:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Przepraszam, czyje to było auto? Złodzieja kanapek? No tak, to faktycznie jest biedny... :shock: :shock: :shock:
ODPOWIEDZ