"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Dlatego trzeba walczyć ;) Już ponad 310 podpisów w petycji ;) Zapraszam Ciebie fanka_mns do udziału w naszej akcji ;)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pod petycją już 415 głosów :D Jeśli w takim tempie to idzie, to może uzbieramy ten tysiąc czy dwa :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

A moim zdaniem babcie robią zakupy i chodzą do lekarza o 7. rano. Zawsze jest ich pełno w autobusie. Kiedyś był nawet taki demotywator :lol: Na serial zawsze znajdą czas.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jak z petycją? Ile luda już? Wysyłamy?
cmk

Post autor: cmk »

Proponowałbym, żeby osoby najczęściej piszące posty na forum miały adres do petycji w podpisie, żeby nie trzeba było go szukać w podstronach tego wątku.
Dało ktoś linka na forum "Seriale" portalu Gazeta.pl ? Tam dużo osób pisze.

Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

cmk pisze:Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków
W tej sprawie także jest petycja :wink: Mam nadzieje, że w końcu TVP przywróci poprawną numeracje.
Awatar użytkownika
Mareczek

Naprawdę zmienią numerację :D
Byłoby świetnie :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Po ostatnim prezencie w postaci zmiany emisji MNS nie chce mi się wierzyć w taki dobry gest TVP. :roll:
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dla mnie to nie byłby dobry gest. Nie jestem za zmianą odcinków. Chę, aby zaznaczyli ten wyjątkowy odcinek 5000 ale bez zmieny numeracji.
Awatar użytkownika
Mareczek

cmk, a możesz podać to źródło :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jeżeli ktoś "zdobywa" jakieś informacje z "tajnych" źródeł, to racze ich nie poda :wink:

Moim zdaniem to byłoby bardzo dobre rozwiązanie.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W momencie pisania tego posta jest 924 podpisów. Od wczorajszego wieczora lista powiększyła sie o ponad 300, co jest trochę zadziwiające, skąd w ciągu jednego dnia taki desant podpisów. Ale to dobrze, im więcej, tym lepiej.

Mi aż tak na zmianie numeracji nie zależy, dobrze byłoby jednak, by widzowie mieli świadomość tego, że numeracja polska jest niezgodna z oryginalną. Chciałbym by TVP zaznaczyła przy okazji emisji 5000 odcinka, że to ten odcinek a nie 4785, jak jest u nas liczone. :wink:
Maile do TVP podpisują tez osoby, które nie są związane z żadnymi forami i stronami poświęconymi "MnS", wieści o planowanych zmianach rozchodzą się też pocztą pantoflową.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Dawidek pisze:W momencie pisania tego posta jest 924 podpisów. Od wczorajszego wieczora lista powiększyła sie o ponad 300, co jest trochę zadziwiające, skąd w ciągu jednego dnia taki desant podpisów. Ale to dobrze, im więcej, tym lepiej.
Może dlatego, że jedna osoba może podpisać się pod petycję nawet kilka razy podając inne dane ;)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Moi drodzy, ewidentnie są osoby bądź osoba, która zmienia nazwiska i miejscowości i podpisuje się kilkakrotnie w jednej chwili. Moim zdaniem to nie jest fair, ale nie mam możliwości moderacji petycji ;( Petycję wyślę do TVP w poniedziałek, 22 lutego. Liczę na Waszą pomoc w ułożeniu ciekawego tekstu do władz TVP, który zamieszczę wraz z petycją ;)

Na chwilę obecną 1244 podpisy.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Fandantego, popieram decyzję o wysłaniu petycji. Uważam, że ją należy wysłać, nawet z zastrzeżeniem, że ma się podejrzenie, że ktoś podpisuje się wielokrotnie. Ale to nie umniejsza tego, że podpisało się mnóstwo osób, które protestują przeciwko przeniesieniu serialu na inną godzinę. Sądzę nawet, że po wysłaniu wiadomości do TVP należałoby dalej tę petycję prowadzić. I na początku marca, jesli się nic nie zmieni - przypomnieć im się.
ODPOWIEDZ