"MnS" w Polsce
- fandantego
Dlatego trzeba walczyć
Już ponad 310 podpisów w petycji
Zapraszam Ciebie fanka_mns do udziału w naszej akcji 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Proponowałbym, żeby osoby najczęściej piszące posty na forum miały adres do petycji w podpisie, żeby nie trzeba było go szukać w podstronach tego wątku.
Dało ktoś linka na forum "Seriale" portalu Gazeta.pl ? Tam dużo osób pisze.
Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków
Dało ktoś linka na forum "Seriale" portalu Gazeta.pl ? Tam dużo osób pisze.
Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków
W tej sprawie także jest petycjacmk pisze:Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Pottermaniack
- Sexi Ricky
-
Dawidek
- Administrator
W momencie pisania tego posta jest 924 podpisów. Od wczorajszego wieczora lista powiększyła sie o ponad 300, co jest trochę zadziwiające, skąd w ciągu jednego dnia taki desant podpisów. Ale to dobrze, im więcej, tym lepiej.
Mi aż tak na zmianie numeracji nie zależy, dobrze byłoby jednak, by widzowie mieli świadomość tego, że numeracja polska jest niezgodna z oryginalną. Chciałbym by TVP zaznaczyła przy okazji emisji 5000 odcinka, że to ten odcinek a nie 4785, jak jest u nas liczone.
Maile do TVP podpisują tez osoby, które nie są związane z żadnymi forami i stronami poświęconymi "MnS", wieści o planowanych zmianach rozchodzą się też pocztą pantoflową.
Mi aż tak na zmianie numeracji nie zależy, dobrze byłoby jednak, by widzowie mieli świadomość tego, że numeracja polska jest niezgodna z oryginalną. Chciałbym by TVP zaznaczyła przy okazji emisji 5000 odcinka, że to ten odcinek a nie 4785, jak jest u nas liczone.
Maile do TVP podpisują tez osoby, które nie są związane z żadnymi forami i stronami poświęconymi "MnS", wieści o planowanych zmianach rozchodzą się też pocztą pantoflową.
Może dlatego, że jedna osoba może podpisać się pod petycję nawet kilka razy podając inne daneDawidek pisze:W momencie pisania tego posta jest 924 podpisów. Od wczorajszego wieczora lista powiększyła sie o ponad 300, co jest trochę zadziwiające, skąd w ciągu jednego dnia taki desant podpisów. Ale to dobrze, im więcej, tym lepiej.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
- fandantego
Moi drodzy, ewidentnie są osoby bądź osoba, która zmienia nazwiska i miejscowości i podpisuje się kilkakrotnie w jednej chwili. Moim zdaniem to nie jest fair, ale nie mam możliwości moderacji petycji ;( Petycję wyślę do TVP w poniedziałek, 22 lutego. Liczę na Waszą pomoc w ułożeniu ciekawego tekstu do władz TVP, który zamieszczę wraz z petycją 
Na chwilę obecną 1244 podpisy.
Na chwilę obecną 1244 podpisy.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Dawidek
- Administrator
Fandantego, popieram decyzję o wysłaniu petycji. Uważam, że ją należy wysłać, nawet z zastrzeżeniem, że ma się podejrzenie, że ktoś podpisuje się wielokrotnie. Ale to nie umniejsza tego, że podpisało się mnóstwo osób, które protestują przeciwko przeniesieniu serialu na inną godzinę. Sądzę nawet, że po wysłaniu wiadomości do TVP należałoby dalej tę petycję prowadzić. I na początku marca, jesli się nic nie zmieni - przypomnieć im się.