Skomentujcie ostatnie odcinki, bo zastój się jakiś zrobił w tym temacie.
A jest ciekawie.

Paweł trafił do więzienia, zdziwiłem się, że nie dał sobie rady z tym kurduplem "Szczawikiem", no ale miał on do pomocy dwóch innych współwięźniów i dali sobie z Pawłem radę. Ale tak ogólnie to Paweł zawsze radził sobie nawet z kilkoma na raz, przecież to mistrz bijatyk w tym serialu, ostatnio jak naskoczył na Intera i jego kumpli pod domem.

Ale ogólnie szkoda mi go, Artur z przyjaciół jako jedyny poważnie przejął się jego losem i załatwił już adwokata (i pomyśleć, że na początku serialu byli wielkimi wrogami), Bartek praktycznie w ogóle się nie przejmuje, Patryka i Rafała interesuje Szkoła Uwodzenia... Artur ma u mnie wielkiego plusa za to zaangażowanie.
Fajnie, że pojawiła się też dawno nie widziana rodzina Pawła, czyli Mariola, Wiktor, Mariusz i Karolina (która bardzo wyrosła

, może scenarzyści szykują już dla niej jakieś młodzieżowe wątki?). Fajna scena jak Mariola policzkuje Marysię.
Jeszcze co do Marysi, to jak odwiedził jak Walczak, to pomyślałem sobie, że może to on jednak zabił Michała, może zazdrościł mu sukcesów w szpitalu, albo sam się zakochał w Majce, ale to jednak mało prawdopodobne...
Inne wątki: Wojtek wyjechał i pewnie już nigdy nie wróci, ciekawe z kim teraz będzie Emilka. Magda wróciła i już mnie wkurza. Błażej i jego zdjęcie -

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.