Storm Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Storm Logan

Post autor: Pottermaniack »

[center]Obrazek [/center]
W Los Angeles pojawił się brat Brooke, Storm Logan. Na początek ma ode mnie plusa za pomoc Taylor, było coś pomiędzy nimi w przeszłości? :wink: Mam nadzieję, że nie będzie tak irytujący, jak jego dwie siostry. ::jezyk:: W rolę Storma wciela się William deVry .
Ostatnio zmieniony 2010-02-24, 17:00 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A skąd on się w ogole wziął? :lol: Nagle Ridge do niego dzwoni, jakby nie było lepszych adwokatów w LA :lol:

Wg mnie to wprowadzenie brata Brooke "na siłę". Ale wygląda sympatycznie :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To już trzeci odtwórca roli Storma, chociaż można powiedzieć że czwarty bo pierwszy był też trzecim :P i on był najlepszy, ten jest całkiem nie podobny do niego, tamten był brunetem, bez sensu. Ostatnio Storma widzieliśmy w roku 2004 pamiętacie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Pamiętam, że Storm jak i jego dwie siostry (Katie i Donna) miały mało charakterystyczne twarze. Teraz "nowa" Donna ma bardzo wyrazistą twarz, Storm również ;)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:A skąd on się w ogole wziął? :lol: Nagle Ridge do niego dzwoni, jakby nie było lepszych adwokatów w LA :lol:
Przecież Forresterowie to najbardziej znani projektanci na świecie, Brooke to wielka szefowa domu mody, a Taylor światowej sławy psychiatra, więc pewnie Storm to najlepszy adwokat w USA. ::jezyk::
Sam aktor jest świetny, w końcu ktoś przystojny, o wiele lepszy od podstarzałych Mossa i Wagnera czy wielkiego przystojniaka Sabato. :P
Awatar użytkownika
Damians

No, wielka pani dyrektor, wielki pan adwokat, a ich siostra była zwykłą kelnerką :lol: :mrgreen:
A mają jeszcze jedną siostrę, ciekawe, kim ona jest...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Pottermaniack pisze:Na początek ma ode mnie plusa za pomoc Taylor, było coś pomiędzy nimi w przeszłości? :wink:
Tak, Storm na początku lat 90-tych kręcił z Taylor, jak grał go drugi aktor - Brian Patrick Clarke. Chyba nawet oświadczył się Taylor, ale nie jestem pewien, czy byli zaręczeni, Taylor chyba odrzuciła zaręczyny.
Fajnie, że teraz będzie bronił Taylor. :D

Dziwne, że tym razem nie poinformowano widzów o zmianie aktora, jak to często jest czynione. Ale ogólnie fajnie, że w końcu wraca do serialu rodzina Brooke, najpierw Stephen, potem Donna i w końcu Storm, tyle że grają ich nowi aktorzy. Trzeci Storm moim zdaniem dużo bardziej przystojny od pierwszego i drugiego. Zobaczymy, jak dalej będzie się rozwijać ta postać.
Ostatnio Storma widzieliśmy w roku 2004 pamiętacie?
A nie czasem w 2003? Był chyba z Katie na jakimś przyjęciu związanym z Brooke, ale nie pamiętam dokładnie co to było... :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie Storm 2003, prowadził do ślubu z Ridge'm, który przerwała a Katie w 2004.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Przypadł mi do gustu. Przystojny.
Co do jego imienia o czym się toczyła dyskusja w temacie o lektorze, to nie tak dawno temu Brooke mówiła do Ridge'a lub Nick'a, że nazywa swojego brata "Sztorm", bo coś tam, coś tam... :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Tomala pisze:Przypadł mi do gustu. Przystojny.
Co do jego imienia o czym się toczyła dyskusja w temacie o lektorze, to nie tak dawno temu Brooke mówiła do Ridge'a lub Nick'a, że nazywa swojego brata "Sztorm", bo coś tam, coś tam... :lol:
:) bo coś tam, coś tam... Z tego co pamiętam to nazywały go Storm, bo był porywczy i lekkoduch, był taki jak sztorm na morzu :) ::plask wczolo:
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
boldbb

Post autor: boldbb »

Został tak nazwany za swoją porywczość i burzliwe zachowanie po odejściu od nich ich ojca (Strom - ang. burza). Faktycznie jest to Stephen Jr.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Storm był dzisiaj świetny. :D Bardzo dobrze wybronił Taylor przed sądem, a potem tryskał humorem na spotkaniu wszystkich w domu w Bel Air. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Storm jest naprawdę genialnym adwokatem. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Coś dawno Storma nie było. Fajnie, że w końcu się pojawił jako radca prawny Nicka w Forrester Creations. :) W FC wytworzył się teraz ciekawy zespół: Nick, Jackie, Clarke, Donna i Storm. Zobaczymy jakie mają szansę w walce z zespołem Forrester Originals. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:ciekawy zespół: Nick, Jackie, Clarke, Donna i Storm.
Marynarzyk myślący tylko o zemście, dziwka, karierowicz i oszust myślący tylko o swoim tyłku, kelnerka aspirująca do roli modelki i adwokat nie wiadomo skąd - faktycznie, bardzo ciekawy zespół :mrgreen:
ODPOWIEDZ