[/center]W Los Angeles pojawił się brat Brooke, Storm Logan. Na początek ma ode mnie plusa za pomoc Taylor, było coś pomiędzy nimi w przeszłości?
[/center]Przecież Forresterowie to najbardziej znani projektanci na świecie, Brooke to wielka szefowa domu mody, a Taylor światowej sławy psychiatra, więc pewnie Storm to najlepszy adwokat w USA.Damians pisze:A skąd on się w ogole wziął?Nagle Ridge do niego dzwoni, jakby nie było lepszych adwokatów w LA
![]()
Tak, Storm na początku lat 90-tych kręcił z Taylor, jak grał go drugi aktor - Brian Patrick Clarke. Chyba nawet oświadczył się Taylor, ale nie jestem pewien, czy byli zaręczeni, Taylor chyba odrzuciła zaręczyny.Pottermaniack pisze:Na początek ma ode mnie plusa za pomoc Taylor, było coś pomiędzy nimi w przeszłości?
A nie czasem w 2003? Był chyba z Katie na jakimś przyjęciu związanym z Brooke, ale nie pamiętam dokładnie co to było...Ostatnio Storma widzieliśmy w roku 2004 pamiętacie?
Tomala pisze:Przypadł mi do gustu. Przystojny.
Co do jego imienia o czym się toczyła dyskusja w temacie o lektorze, to nie tak dawno temu Brooke mówiła do Ridge'a lub Nick'a, że nazywa swojego brata "Sztorm", bo coś tam, coś tam...