Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:Ona jest żałosna. Pojawiła się w MNS kilka lat temu, a już spała z milinem facetów: Mass, Eric, Deacon, Stephan... W dodatku sama nie wie, czego chce, dopiero co na zabój kochała Deacon'a, potem Eric'a, który cały czas ją ośmieszał, bo żenił się z innymi kobietami, a teraz jest z ojcem Brooke, który co noc śpi z kim popadnie ::plask wczolo:
Ty piszesz o Jackie, czy o Brooke? ::chytry:: Opis pasuje do obu.

Kiedyś nie lubiłem Jackie, bo była wrogiem Stephanie i zdradzała Massa, ale teraz to się zmieniło. To naprawdę fajna postać, przepiękna kobieta z zabójczym, brytyjskim akcentem. ::jezyk:: Lady Jackie. :lol:

Post autor: Damians »

Nie żebym jakoś szczególnie tęsknił za Jackie, ale jakoś tak dziwnie, ze nagle wyparowała i już któryś tydzień jej nie ma :roll:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Nie żebym jakoś szczególnie tęsknił za Jackie, ale jakoś tak dziwnie, ze nagle wyparowała i już któryś tydzień jej nie ma :roll:
Dokładnie, Massimo też przepadł jak kamień w wodę. ::chytry::
No i nie pamiętam też kiedy ostatni raz widzieliśmy rezydencję Marone'ów. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

No i jak na zawołanie dziś pojawiła się na chwilę Jackie. :) Robiła tatuaże Hope. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Tomala »

Ostatnio jest tak dużo Alexandrii, że wziąłem dzisiaj Hope za nią i się zastanawiałem w 1. momencie czemu Jackie robi tatuaże Ally :lol:

Post autor: Tiril »

Nie oglądałam wczorajszych odcinków. Tatuaże? No nie, Jackie chce zrobić z Hope marynarza na wzór Nicka? ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Tiril, to były takie tatuaże z gumy do żucia, jednodniowe :P
A Jackie tak jakoś odmłodniała.

Post autor: Tiril »

No domyślam się, że nie przyszła z maszynką i nie wydziarała kilkuletniej dziewczynki:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Jackie dzisiaj była świetna. :D Lubię oglądać jej kłótnie ze Stephanie. Niezłe było jak powiedziała o tym, że Stephanie sama chciałaby się kochać z Ridge'm, ale nie może. O ile mnie pamięć nie myli coś podobnego chyba kiedyś powiedziała Taylor i to właśnie za to dostała, tak jak Jackie, od Królowej w twarz. :twisted:

Post autor: PetroPython »

Też przeczuwałem, że ktoś to powiedział już, ale błędnie pomyślałem, że to Brooke :) Ale to mega wpadka moim zdaniem 8)

Post autor: Tomala »

Co za odrażające, obrzydliwe babsko!!! :evil: To co wygadywała to już było mega przegięcie! Dobrze, że Stephanie jej przywaliła. Szkoda, że jej nie złamała nosa, albo jeszcze bardziej jej nie poturbowała.

Post autor: Robi »

Brooke też coś podobnego powiedziała Stephanie. Logan stwierdziła, że Stephanie do łóżka pójść nie może z własnym synem, ale za to Taylor tak, ponieważ widzi w niej swoje odbicie z młodości.

Post autor: Mikiks »

Świetny tekst: "jesteś perwersyjna" :lol: :lol: Zasłużyła nie tylko na policzek od Stephanie, ale na odcięcie tej pustej puszczalskiej głowy.

A Nick oczywiście jak jakiś psychiczny furiat, aż dziwne, że z tej wściekłości nie przespał się z Pheobe albo Felicią albo Bridget albo Ridge'm albo kimś innym z rodziny.

Mikiks pisze:Świetny tekst: "jesteś perwersyjna" :lol: :lol: Zasłużyła nie tylko na policzek od Stephanie, ale na odcięcie tej pustej puszczalskiej głowy.

A Nick oczywiście jak jakiś psychiczny furiat, aż dziwne, że z tej wściekłości nie przespał się z Pheobe albo Felicią albo Bridget albo Ridge'm albo kimś innym z rodziny.
Bardzo dobrze podsumowałeś :mrgreen:

Ale Nick mógł się z tej wściekłości też przespać ze swoją matką ::cojest:: I zrobić jej dziekcko oczywiście ::loll::

Jackie zasłużyła nie tylko na ten policzek od Stephanie, bezczelnie przychodzi do domu Taylor i udaje, ze troszczy się o Pheobe :lol: A co ona w ogóle ma wspólnego z Pheobe, one chyba nawet razem żadnych scen nie miały ( poza tą sprzed kilku dni w salonie Stephanie ) :lol:

Post autor: PetroPython »

Dzsiaj mnie strasznie zirytowała. Brooke odeszła, a ta już sobie znalazła nową wybrankę Nicka ::kwasny:: I to jeszcze również tą, z która był Ridge ::loll:: A już miała zostać kaleką do końca życia, nie wiadomo co jeszcze, a jak zwykle wszystko skończyło się dobrze. Wyszło na to, że Nick odebrał Forresterom firme za nic, bo tak naprawdę Jakcie nic nie jest ::krzyw:: A n a pewno nie jest, bo jak już rozgląda się za dziewczyną dla Nicka, to znaczy że wróciłą do pełni sił ::cojest:: W ogóle co to ma być :?: Zarzuca Stephanie, jaka to jest nadopiekuńcza w stosunku do Ridge'a i że chętnie by z nim do łózka poszła, ale tak patrząc na nią, to odnoszę wrażenie, że sama chętnie poszłaby do łóżka ze swoim synem ::loll::
ODPOWIEDZ