Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Agnieszka dzisiaj płakała bo Miron prawdopodobnie zlecił morderstwo Jody i Kujawy!! Straszne być z mordercą a teraZ jeszcze dziecko. Co do Michała i Natalii, szkoda mi bylo ,że już postać Natalii odejdzie bo wrócila do meza, ale na szczescie okaże się , że mąż ją bije może wtedy ona zrozumie i wróci do Michała bo pięknie razem wyglądają.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

bb-alexander pisze:Agnieszka dzisiaj płakała bo Miron prawdopodobnie zlecił morderstwo Jody i Kujawy!! Straszne być z mordercą a teraZ jeszcze dziecko. Co do Michała i Natalii, szkoda mi bylo ,że już postać Natalii odejdzie bo wrócila do meza, ale na szczescie okaże się , że mąż ją bije może wtedy ona zrozumie i wróci do Michała bo pięknie razem wyglądają.
Przecież Miron współpracował z Kujawą,mógłbyś opowiedzieć dokładnie ten wątek? Kujawa żyje?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kujawa nie żyje już od dawna, a Miron prawdopodobnie z nim współpracował ale nie podobało mu sie dzielenie się pieniędzmi na dwóch więc postanowił usunąc Kujawe.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja najbardziej z Klanu lubię Jonasza i Jacka. ::jezyk:: ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wiem, widziałem twoje opisy B@r :D hehe ale co cie w nich uwiodło??
Ja najbardziej lubie: Jerzego i Ole.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

bb-alexander pisze:Wiem, widziałem twoje opisy B@r :D hehe ale co cie w nich uwiodło??
Całkoształt. ::ok::

Dzisiaj było bardzo ciekawie w Klanie!
Beata miała wypadek! Niewiadomo co z nią, ale sprawca wypadku zginął na miejscu. :shock: ::chytry::
W Klanie się dużo dzieje. ::chytry::
Klan jest podobny do Mody.
Pewne schemty z Klanu się powtarzają. W pierwszych odcinkach Beata zaszła w ciążę i została sama w dzieckiem, teraz ten los czeka Agnieszkę, itp.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Też dzisiaj oglądałem "Klan". Mnie się zdaje, że Agnieszka straci dziecko... Bo nie sądzę, żeby zostawili ja samą z dzieciakiem podczas gdy tatuś siedzi w pace... Ale mina Krychy jak Aga jej powiedziała, że jest w przy nadziei była niezła... :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja mam nadzieje ,że Agnieszka urodzi martwe dziecko :twisted: oczywiście nie życze jej tego ale jeśli dziecko ma umrzeć to tak:D
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:
bb-alexander pisze:Wiem, widziałem twoje opisy B@r :D hehe ale co cie w nich uwiodło??
Całkoształt. ::ok::

Dzisiaj było bardzo ciekawie w Klanie!
Beata miała wypadek! Niewiadomo co z nią, ale sprawca wypadku zginął na miejscu. :shock: ::chytry::
W Klanie się dużo dzieje. ::chytry::
Klan jest podobny do Mody.
Pewne schemty z Klanu się powtarzają. W pierwszych odcinkach Beata zaszła w ciążę i została sama w dzieckiem, teraz ten los czeka Agnieszkę, itp.
Czy po raz pierwszy pokazali wypadek wreszcie??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Już niedługo w Klanie jeszcze jeden wybuch - wybuch Ryśka :P :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Primok pisze:Już niedługo w Klanie jeszcze jeden wybuch - wybuch Ryśka :P :mrgreen: .
To znaczy? Złości?
If you can't beat them, join them...
Ryan Lavery

Primok pisze:Już niedługo w Klanie jeszcze jeden wybuch - wybuch Ryśka :P :mrgreen: .
Grażynka zrobi za słoną zupę, chłopak się przejmie i wybuchnie - prosta sprawa... :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Martin - fan Bree pisze:
Grażynka zrobi za słoną zupę, chłopak się przejmie i wybuchnie - prosta sprawa... :)
A może Bożenka podłoży mu dynamit? ::chytry:: Ona ostatnio ma fajny charakterek :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

O tak - pyskata się zrobiła jak nie wiem co. I popala nawet. Ja na miejscu Ryśka tak bym jej dał po dupie, że by od razu się oduczyła a oni coś razem z Grażyną wychowują te dzieci ale zupełnie bez dyscypliny......
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Martin - fan Bree pisze:O tak - pyskata się zrobiła jak nie wiem co. I popala nawet. Ja na miejscu Ryśka tak bym jej dał po dupie, że by od razu się oduczyła a oni coś razem z Grażyną wychowują te dzieci ale zupełnie bez dyscypliny......
Krzyczał na nią a ona odpyskowała że może potrzebuja jej aby sie zajmowała Mackiem i że nie musieli jej adoptować.
ODPOWIEDZ