Post autor: Beja »

Ja też już nie mogę się doczekać. :D
A w tym zwiastunie, kto się na końcu całuje z Jenny? Jakiś nowy, niezrzeszony? Bo go nie kojarzę...

Trochę newsów - spoilerów:
Ogólne o dalszej części sezonu http://www.swiatseriali.pl/seriale/plot ... nId,203671
O tym, kto zagra ojca Sereny http://www.swiatseriali.pl/seriale/plot ... nId,234042
O związku Chucka i Blair http://www.swiatseriali.pl/seriale/plot ... nId,235810

Post autor: wiwi »

To chyba jest ten koleś co już wystąpił wcześniej. Syn jakiegoś ambasadora, który rozprowadza dragi i wciągnął w to Jenny.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Tęczowy »

Kiedy wraca Gossip Girl ?

Post autor: Goku »

8 marca "Gossip Girl", a 9 marca "90210" :).

Świetny sposób na promocję serialu: Co Gossip Girl napisałaby o tobie? - http://mygossip.cwtv.com/index.php ::loll:: Naprawdę pomysłowe :D.

Po 3x13 :). Świetny odcinek! :D Strasznie się za tym serialem stęskniłem.

Nareszcie Nate i Serena są razem! :: bow ::

Biedna Jenny... Ech, jaka ona jest naiwna :roll:. Teraz ten koleś sobie będzie ją wykorzystywał do brudnej roboty :/.

Matka Chucka musi być straszną osobą... Dobrze, że Blair ją przejrzała.

Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i Lily z Rufusem się pogodzą. Tylko żeby Rufus nie zrobił żadnego głupstwa!

Post autor: kimberly1990 »

Goku pisze:Po 3x13 :). Świetny odcinek! :D Strasznie się za tym serialem stęskniłem.

Nareszcie Nate i Serena są razem! :: bow ::
Ja też się strasznie stęskniłam i cieszę się, że w końcu są nowe odcinki :mrgreen:
A Serena i Nate to jak dla mnie kapitalna para, więc kibicuję im mocno :: bow :: :serce:

Goku pisze:Matka Chucka musi być straszną osobą... Dobrze, że Blair ją przejrzała
Z tą matką Chucka to chyba teraz najbardziej interesujący wątek ::krzyw::
Ciekawe czy jak Chuck się już na 100% przekona, że to jego matka, to czy będzie chciał utrzymywać z nią kontakt ::chytry::

Post autor: Tomala »

Zacząłem oglądać "Plotkarę" :) Rewelacyjny serial! Wciągnąłem się już od 1. odcinka, co się rzadko zdarza :) Narazie obejrzałem 9 odcinków. Niedawno pisałem, że nie starcza mi miesięcznego transferu danych na kolejny serial, ale okazało się, że mój kolega ogląda GG :)

Najbardziej lubię Serenę :) I w sumie nie wiem co więcej o niej powiedzieć :lol:

Blair też może być, ale wkurza mnie często. Potrafi być suką, ale jakoś jej to wybaczam, tak jak Serena :) :lol:

Chuck, to straszna świnia, chociaż ostatnio trochę złagodniał, w porównaniu z pierwszymi odcinkami.

Nate jest bardzo fajny. Jest przystojny i strasznie podoba mi się jego nazwisko :) Mam nadzieję, że będzie z Sereną. Pasuje do niej o wiele bardziej niż do Blair. Z Blair to taki związek jak ze średniowiecza - od dziecka wychowywani na przyszłe małżeństwo :lol: ::plask wczolo:

Dan może być, ale jest nudny. Gdybym miał go z kimś połączyć, to byłaby to jego siostra Jenny, ale gdyby nie była jego siostrą :lol:

Ale najbardziej w tym serialu jara mnie XOXO ::loll::

XOXO

Post autor: Tęczowy »

Super Tomala! :)

A ja mam pytanie do będących na bieżąco: czy Was też tak strasznie nudzą odcinki po przerwie jak mnie? Ostatni to jakaś masakra... :ziewam:

Nie, mi się ostatni odcinek nawet podobał, szczególnie wątek Jenny jest ciekawy :). Ale i tak 3 sezon Plotkary w porównaniu do 2 sezonu 90210 jest zwyczajnie słaby :P.

Brak gorących scen między Chuckiem a Blair, więc trochę wieje nudą ;)
- dobrze

wiwi pisze:Brak gorących scen między Chuckiem a Blair, więc trochę wieje nudą ;)
Fakt, to mankament ostatnich odcinków :P
Ale mnie brak gorących scen Chucka i Blair rekompensują gorące scenyh Sereny i Nate'a :serce: :: bow ::

Podoba mi się wątek z matką Chucka :wink: Mam tylko nadzieje, że sprawa się jakoś bardziej skomplikuje jeszcze i że nie będzie czegoś w stylu "pogadali sobie od serca i teraz będą żyli długo i szczęśliwie" ::jezyk:: :wink:

Pewnie się pokomplikuje, bo ma wrócić Jack Bass i chodzą ploty, że matka Chucka nie jest naprawdę jego matką i to tylko kolejny podły plan Jacka ;) Ale to tylko plotki...
- dobrze

Chyba coś w tym jednak jest z prawdy, że to kolejny plan Jacka ::kwasny:: Przynajmniej tak wynika z 3x15 :wink:
Niby test DNA wykazał, że to naprawdę matka Chucka, no ale skoro nawet ten prawnik spiskował z Jackiem, to wyniki mogły też zostać spreparowane ::jezyk:: Biedny Chuck :(
Ale w sumie nie chciałabym być w skórze Jacka, kiedy cała intryga wyjdzie na jaw i Team-Chuck wkroczy do akcji (wiadomo, jak przebiegli potrafią być CHuck, Blair, Serena itd. ::krzyw:: ) :twisted: :mrgreen:

Jenny jak dla mnie jest dziwna ::jezyk:: No dobra, rozumiem, że nie była gotowa, nie zrobili tego itd. ale po co od razu kłamać Serenie (i to jeszcze jak buntowniczo!), któr naprawdę martwiła się o Jenny ::kwasny:: 16 lat - jednak z deka głupi i trudny wiek xD ::jezyk::

Fajnie, że u Rufusa i Lily zaczyna się powoli na nowo układać, choć pewnie i tak jeszcze dłguo będą w stanie zimnej wojny, skoro Lily nie powiedziała, że jedzie do swojej matki, żeby ta poszła na badania do Van der Woodsena ::kwasny::

Post autor: Beja »

Też oglądałam już ten odcinek i od razu mnie on rozbudził, chociaż skończyłam wczoraj w nocy :P
Tak czułam, że matka Chucka okaże się oszustką - jakoś tak jej źle z oczu patrzyło.
A u Rufusa i Lily chyba jeszcze będzie wojna, bo przecież ona go nadal okłamuje. I jeszcze w tym sezonie ma pojawić się ojciec Sereny, pewnie przyjedzie do NY razem z Lily.
A Jenny od dawna jest dziwna xD

I jeszcze dziś przeczytałam, że w którymś serialu amerykańskim będzie niespodziewana ciąża, być może w Gossip.
ODPOWIEDZ