Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

to bylo też smieszne. Rzeczywscie Rick byl taki przejmujący w sowjej roli. :mrgreen:
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Kingsajz pisze:to bylo też smieszne. Rzeczywscie Rick byl taki przejmujący w sowjej roli. :mrgreen:
Rick jest zawsze taki przekonujący nie tylko w tej sytuacji. Jako aktor jest kiepski :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Nie chciałem tego pisać. Wiesz, jak ktoś przeskakuje z soap opery na inną. Nie ma co się dziwic.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Brooke

Kingsajz pisze:Nie chciałem tego pisać. Wiesz, jak ktoś przeskakuje z soap opery na inną. Nie ma co się dziwic.
Tzn :?:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Tzn, że marny z niego aktor. Saop opera to nie ekranizacja wymitnego dzieła literatury
Primok

Post autor: Primok »

Amber od dłuższego czasu nie zależy już na pieniądzach i na nazwisku. Kto dokładnie oglądał odcinki z ostatnich miesięcy to nie mógł tego nie zauważyć. Amber pokochała całym sercem Ricka i dziecko. Wyraźnie było widać tą przemianę. Amber jest postacią w pewnym sensie tragiczną - obojętnie co zrobi będzie źle :( .
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Primok pisze: Amber jest postacią w pewnym sensie tragiczną - obojętnie co zrobi będzie źle :( .
Niczym Edyp. :mrgreen: ::loll::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Primok pisze:Amber od dłuższego czasu nie zależy już na pieniądzach i na nazwisku. Kto dokładnie oglądał odcinki z ostatnich miesięcy to nie mógł tego nie zauważyć. Amber pokochała całym sercem Ricka i dziecko. Wyraźnie było widać tą przemianę. Amber jest postacią w pewnym sensie tragiczną - obojętnie co zrobi będzie źle :( .

tak zgadzam się z tym...zmieniła się bardzo i naprawdę kochała swoje dziecko i Ricka również....Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Myśle ,że gdyby nie ta sytuacja z Tawny Amber powiedziała by Rickowi całą prawdę, nawet za cene odejścia od niego i życia w samotności.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

bb-alexander pisze:Myśle ,że gdyby nie ta sytuacja z Tawny Amber powiedziała by Rickowi całą prawdę, nawet za cene odejścia od niego i życia w samotności.

tak, to prawda...Amber już kilka razy chciała dzwonić ale matka ją powstrzymywała... Wreszcie dzisiaj jest MNS bo mi już się nudzi przez te dni wszystkie:)
M@rek

Post autor: M@rek »

U mnie wyłączono antenę, więc musiałem biec do sąsiadów.
Jasmina23

Post autor: Jasmina23 »

Bardzo współczuje Amber :( Widać, że utrata dziecka bardzo ją załamała. A co do jej przemiany to też się zgadzam z moimi poprzednikami. Być może na początku kasa Forresterów miała znaczenie ale teraz już nie. Myślę, że Amber oddałaby całą tą fortunę za uniknięcie śmieci dziecka. W sumie dziewczyna nie ma teraz łatwo. Widać, że walczy z tym co ma zrobić, ma wyrzuty sumienia czy postępuje dobrze. W sumie widać że cierpi a Tawny mnie wkurza. Bo widzi że patrzenie na dziecko Becky sprawia Amber cierpienie, bo przypomina jej o zmarłym noworodku. A mimo to ciągle jej go daje na ręce i wmawia. Wiem, że to dziecko zasługuje na szczęśliwą rodzinę. Tylko Amber potrzebuje czasu żeby się z tym oswoić a takowego nie ma. Szkoda mi jej :(

A Brooke jaka depresja :) Chyba nie dochodzi do niej fakt że została babcią. Babcia Brooke- śmiesznie brzmi nie??:)
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Zal mi bardzo Amber :-(( Dzisiejsze zakochwanie Ricka bylo nienaturalne... Najpierw cieszy sie potem dzwoni do Kimberly i pokazuje jakies glupie miny, niby ze placze :-/ Kimberly nie wiem na co liczyla ??:/ Jutro ebdzie bardzo ciekawy odcinek :-D niestety nie zobacze :-(( A czy telefon Ricka to byla komorka czy normalny :-/ ??
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Amber strasznie rozpacza, widać jaka jest wspaniała i ma duże serce ale lekko zarysane bo jej matka namawia ja na okropny czyn a ona sie nie przeciwstawia. Natomiast Kim nie obchodzi Amber i dziecko tylko Rickuś i ona by sie cieszyla gdyby wiedziala ze dziecko umarło bo jej zależy tylko ma Ricku, ona zrobila sie samolubna!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooke

Wydaje mi się, że Brooke trochę przesadza, rozumiem martwi się o syna na dodatek domyśliła się wszystkiego o Amber, ale w takim momencie jak narodzenie się wnuka powinna być z synem i wspierać go widząc jak chłopakowi jest ciężko, a ona nie jeszcze dolewa oliwy do ognia i staje przeciwko jego żonie i czeka na jej błąd by się jej pozbyć :|
Zablokowany