Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ależ się cieszę, że Stephanie już wszystko wie :mrgreen: Bardzo czekam na to, aż wykorzysta newsa :twisted: :twisted: :twisted: Nie interesuje mnie to dlaczego Jackie była dziwką. Ważne, że ostatnio była suką i musi ponieść karę :evil:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Stephanie pewnie znów zacznie tworzyć intrygi :twisted:
Zawsze lubię jej pomysły, mam nadzieję, że teraz też się nie rozczaruje :P

Sylwester nieźle pokazany - fajnie, że mamy już rok 2007 ::krzyw::
Tomala

Dzisiejsza rozmowa Stephanie z Ridgem kiedy powiedziała mu, że Jackie była dziwką mnie rozwaliła ::loll:: Ta bezpośredniość ::loll:: Reakcja Ridge'a też była niezła.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie popieram metod Stephanie. Nie powinna narażać na szwank kariery zawodowej Taylor. Jak Nick się dowie, że Stephanie wie, to straci zaufanie do terapeutki. A to nie byłoby korzystne dla Forresterów.
Taylor niech się zastanowi, czy pomagać osobom, z którymi jest powiązana emocjonalnie.
Fajny był ten sylwester. Aż się dziwię, że rodzinka nie poszła na jakiś ekskluzywny bal, gdzie bawiliby się z innymi bogaczami. Wolą przywitać Nowy Rok w domowych pieleszach. Męska część w galowych strojach. ::loll:: Jedynie Ridge się wyłamał, jakby z pogrzebu wrócił. :zeby: Ładnie Taylor sie prezentowała.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Po tej terapii z Nickiem widać, jak Taylor się zmieniła. Kiedy Nick ją pocałował to zareagowała tak spokojnie, że aż rzuciło mi się to w oczy (chociaz sam Nick powiedział, ze powinna mu dac w twarz bo jest zaręczona). Dawna Taylor pewnie by się zbulwersowała i wyszła. Jeszcze powiedziała coś w stylu, ze podczas terapii takie rzczy się zdarzają:)
Rozśmieszyła mnie rozmowa Stephanie i Ridge'a (taka prosto z mostu - "Jackie była dziwką") :lol: a Ridge sie po prostu centralnie śmiał. Myślę dokladnie jak Tomala:
Tomala pisze:Dzisiejsza rozmowa Stephanie z Ridgem kiedy powiedziała mu, że Jackie była dziwką mnie rozwaliła ::loll:: Ta bezpośredniość ::loll:: Reakcja Ridge'a też była niezła.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Przyznam, że chociaż określiłem wątek prostytucji Jackie z przed lat jako beznadziejny. To przyznam, że tak było, ale scenarzyści go świetnie rozprowadzili. :lol: Dzisiejsze odcinki po prostu rewelacyjne. Dawno nie czułem tylu emocji. Pewnie dlatego, że jeśli chodzi o rok 2007 to jestem mało spoilerowy.
8) Stefcia jest genialna. Ciesze się, że również Ridge postanowił wziąć udział w jej planie. Z jego inteligencją i jej przebiegłością mają gwarantowany sukces. :lol: Stephanie wie jak omamić kogoś, aby zrobił coś dla niej. Chociaż nieświadomie kapitan wyrządzi wielką przysługę rodzinie Forresterów. Jednak nie ma żadnej gwarancji, że dom mody znów trafi w ich ręce nawet po wielkim skandalów Marona i jego mamuśki. Poza tym dylemat jest nie mały, gdyż może ucierpieć na tym kariera Taylor. Dobrze, że Ridge znalazł wyjście z sytuacji i doszedł do wniosku, że da rade wybronić Taylor, bo spotkania jej i N :o icka były bardziej przyjacielskie niż miałyby przypominać sesje terapeutyczne. 8) Taki obrót sprawy byłby genialny. I Forresterowie byliby syci i Taylor cała :lol: Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków i pokazu. Teraz to dopiero
Nickusiowi i Jackusi zrzedną minki. :lol: I bardzo, bardzo im dobrze. Kto zemstą wojuje, ten od zemsty ginie. Dziś to dopiero operuję przysłowiami :lol:
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

dokładnie a jak Stefa to mówi "Jackie była dziwką" to mi się śmiać chce. ::loll:: Powinni odzyskać FC a Jackie straci pozycje w swoim show biznesie gdzie sama sprzedawała na kasie w swoim luksusowym butiku hahaha
Tomala

Ale jestem podekscytowany po dzisiejszych odcinkach :mrgreen: Uwielbiam Stephanie za to intrygowanie. Dzisiaj już przeszła samą siebie w okłamywaniu Kramera :twisted: A Ridge taki wierny synek :mrgreen: :lol:
Dawidek
Administrator

A mnie Stephanie wkurza! Rozumiem, że chce odzyskać firmę dla męża, ale nie wiedziałem, że jest taka głupia. Albo głupią udaje. Moim zdaniem terapie wcale nie muszą odbywać się w gabinecie lekarza, mogą być w każdym miejscu. Taylor też dała kilka porad w sprawie matki w gabinecie w rezydencji. Nie zaliczy tego do terapii? Rachunek? Przecież Taylor gada, że terapia się nie zakończyła. Stephanie nie słucha swojej przyjaciółki. Przez wiele lat nazywała byłą synową najlepszą przyjaciółką. I co teraz robi, swoim zachowaniem może narazić na szwank karierę zawodową Taylor (niech sobie przypomni Jamesa). Tak bliskie sobie osoby nie postępują, nawet jeśli stosunki między Stephanie a Taylor sie ochłodziły.
Nick nie powinien się gniewać na matkę z powodu przeszłości. Miała powody by tak postępować. Dobrze, że Taylor wyjaśniła mu, w czym tkwi problem.
Thorne jest rozdarty między lojalnością wobec ojca, a Taylor. Moim zdaniem powinien jej powiedzieć o planie matki.
Dawidek
Administrator

Po tym, co Stephanie ostatnio pokazuje, to zaczynam przychylać się do tezy, że to ona potrąciła Jackie w swoim domu. Gdyby nie ten wypadek, nie doszłoby do utraty firmy i obecnej wojny.
Brawo Taylor! Mam nadzieję, że już więcej nie zaufasz i nie pomożesz takiej kobiecie jak Stephanie. :twisted: W konflikcie Taylor - Stephanie jestem po stronie Taylor, fajnie dzisiaj pani psychiatra przygadała byłej teściowej. Stephanie musi się nauczyć szanować innych ludzi. Mimo, że popieram Taylor - to ona w trakcie terapii z Nickiem popełniła następujące błędy: nie powiedziała Nickowi, że Stephanie czyha na niego i jego matkę - jako terapeuta miała obowiązek mu powiedzieć, że dane z terapii wyciekły (jej to Nick właśnie wytknął). Nie zabezpieczyła też momentu dokumentowania sesji - nie zamknęła drzwi, nie mówiła ciszej. I podstawowa rzecz - zdecydowała się poprowadzić tę terapię, kolejną z osobą, z którą jest w miarę blisko związana.
Pokaz był nawet fajny, stroje były dosyć ciekawe, ale nie oszałamiające. Najzabawniej wypadł Jerry, kiedy stał z Donną na wybiegu. ::loll:: ::loll:: Biedak nie wiedział co z sobą począć i się rozglądał i gadającej z gabinetu Stephanie. :zeby: I po tym wszystkim bardzo fajnie podsumował Forresterową - ona gada o wyższych wartościach firmy, a on o jej standardach. :D
W sumie fajne odcinki. ::ok::
Dawidek
Administrator

To już mój trzeci post pod rząd. Mamy tak ciekawe odcinki, a komentarzy nie widać. :D

Forresterowie jednak nie odzyskali firmy. Zamiast Marone Industries właścicielem jest jest sam Nick. :D Zastanawiam mnie tylko umowa, którą czytał Eric - podsunął mu ją George? Przeciez się wczesniej z Nickiem dogadał, że Marone sprzeda firmę? Chyba, że coś źle widziałem.
Stephanie unika odpowiedzialności, stąd ten wyjazd. :evil:
Trochę dziwnie się ogląda miło rozmawiające Taylor i Brooke. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Warto jeszcze dodać, że Hope powiedziała Alexandri o wypadku Darli :twisted:
Stephanie postępuje tragicznie, jak ona mogła tak wyjechać i zostawić rodzinę, wiedząc, że dziennikarze będą o wszystko pytać ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jak to Hope powiedziała Alexandrii :?:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Obie dziewczynki rysowały i nagle Hope powiedziała coś w stylu "Słyszałam od koleżanki, że Taylor przejechała twoją mamę" :wink:
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Mareczku cos ci się poplątało. To dziś Hope powiedziała Ally.
ODPOWIEDZ