Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Nie popieram metod Stephanie. Nie powinna narażać na szwank kariery zawodowej Taylor. Jak Nick się dowie, że Stephanie wie, to straci zaufanie do terapeutki. A to nie byłoby korzystne dla Forresterów.
Taylor niech się zastanowi, czy pomagać osobom, z którymi jest powiązana emocjonalnie.
Fajny był ten sylwester. Aż się dziwię, że rodzinka nie poszła na jakiś ekskluzywny bal, gdzie bawiliby się z innymi bogaczami. Wolą przywitać Nowy Rok w domowych pieleszach. Męska część w galowych strojach.
Jedynie Ridge się wyłamał, jakby z pogrzebu wrócił.
Ładnie Taylor sie prezentowała.
Taylor niech się zastanowi, czy pomagać osobom, z którymi jest powiązana emocjonalnie.
Fajny był ten sylwester. Aż się dziwię, że rodzinka nie poszła na jakiś ekskluzywny bal, gdzie bawiliby się z innymi bogaczami. Wolą przywitać Nowy Rok w domowych pieleszach. Męska część w galowych strojach.
Po tej terapii z Nickiem widać, jak Taylor się zmieniła. Kiedy Nick ją pocałował to zareagowała tak spokojnie, że aż rzuciło mi się to w oczy (chociaz sam Nick powiedział, ze powinna mu dac w twarz bo jest zaręczona). Dawna Taylor pewnie by się zbulwersowała i wyszła. Jeszcze powiedziała coś w stylu, ze podczas terapii takie rzczy się zdarzają:)
Rozśmieszyła mnie rozmowa Stephanie i Ridge'a (taka prosto z mostu - "Jackie była dziwką")
a Ridge sie po prostu centralnie śmiał. Myślę dokladnie jak Tomala:
Rozśmieszyła mnie rozmowa Stephanie i Ridge'a (taka prosto z mostu - "Jackie była dziwką")
Tomala pisze:Dzisiejsza rozmowa Stephanie z Ridgem kiedy powiedziała mu, że Jackie była dziwką mnie rozwaliłaTa bezpośredniość
Reakcja Ridge'a też była niezła.
- Sexi Ricky
Przyznam, że chociaż określiłem wątek prostytucji Jackie z przed lat jako beznadziejny. To przyznam, że tak było, ale scenarzyści go świetnie rozprowadzili.
Dzisiejsze odcinki po prostu rewelacyjne. Dawno nie czułem tylu emocji. Pewnie dlatego, że jeśli chodzi o rok 2007 to jestem mało spoilerowy.
Stefcia jest genialna. Ciesze się, że również Ridge postanowił wziąć udział w jej planie. Z jego inteligencją i jej przebiegłością mają gwarantowany sukces.
Stephanie wie jak omamić kogoś, aby zrobił coś dla niej. Chociaż nieświadomie kapitan wyrządzi wielką przysługę rodzinie Forresterów. Jednak nie ma żadnej gwarancji, że dom mody znów trafi w ich ręce nawet po wielkim skandalów Marona i jego mamuśki. Poza tym dylemat jest nie mały, gdyż może ucierpieć na tym kariera Taylor. Dobrze, że Ridge znalazł wyjście z sytuacji i doszedł do wniosku, że da rade wybronić Taylor, bo spotkania jej i N
icka były bardziej przyjacielskie niż miałyby przypominać sesje terapeutyczne.
Taki obrót sprawy byłby genialny. I Forresterowie byliby syci i Taylor cała
Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków i pokazu. Teraz to dopiero
Nickusiowi i Jackusi zrzedną minki.
I bardzo, bardzo im dobrze. Kto zemstą wojuje, ten od zemsty ginie. Dziś to dopiero operuję przysłowiami 
Nickusiowi i Jackusi zrzedną minki.
-
grzegorz475
dokładnie a jak Stefa to mówi "Jackie była dziwką" to mi się śmiać chce.
Powinni odzyskać FC a Jackie straci pozycje w swoim show biznesie gdzie sama sprzedawała na kasie w swoim luksusowym butiku hahaha
http://chomikuj.pl/MNS_PL odcinki i sceny z MNS scenki z MNS
-
Dawidek
- Administrator
A mnie Stephanie wkurza! Rozumiem, że chce odzyskać firmę dla męża, ale nie wiedziałem, że jest taka głupia. Albo głupią udaje. Moim zdaniem terapie wcale nie muszą odbywać się w gabinecie lekarza, mogą być w każdym miejscu. Taylor też dała kilka porad w sprawie matki w gabinecie w rezydencji. Nie zaliczy tego do terapii? Rachunek? Przecież Taylor gada, że terapia się nie zakończyła. Stephanie nie słucha swojej przyjaciółki. Przez wiele lat nazywała byłą synową najlepszą przyjaciółką. I co teraz robi, swoim zachowaniem może narazić na szwank karierę zawodową Taylor (niech sobie przypomni Jamesa). Tak bliskie sobie osoby nie postępują, nawet jeśli stosunki między Stephanie a Taylor sie ochłodziły.
Nick nie powinien się gniewać na matkę z powodu przeszłości. Miała powody by tak postępować. Dobrze, że Taylor wyjaśniła mu, w czym tkwi problem.
Thorne jest rozdarty między lojalnością wobec ojca, a Taylor. Moim zdaniem powinien jej powiedzieć o planie matki.
Nick nie powinien się gniewać na matkę z powodu przeszłości. Miała powody by tak postępować. Dobrze, że Taylor wyjaśniła mu, w czym tkwi problem.
Thorne jest rozdarty między lojalnością wobec ojca, a Taylor. Moim zdaniem powinien jej powiedzieć o planie matki.
-
Dawidek
- Administrator
Po tym, co Stephanie ostatnio pokazuje, to zaczynam przychylać się do tezy, że to ona potrąciła Jackie w swoim domu. Gdyby nie ten wypadek, nie doszłoby do utraty firmy i obecnej wojny.
Brawo Taylor! Mam nadzieję, że już więcej nie zaufasz i nie pomożesz takiej kobiecie jak Stephanie.
W konflikcie Taylor - Stephanie jestem po stronie Taylor, fajnie dzisiaj pani psychiatra przygadała byłej teściowej. Stephanie musi się nauczyć szanować innych ludzi. Mimo, że popieram Taylor - to ona w trakcie terapii z Nickiem popełniła następujące błędy: nie powiedziała Nickowi, że Stephanie czyha na niego i jego matkę - jako terapeuta miała obowiązek mu powiedzieć, że dane z terapii wyciekły (jej to Nick właśnie wytknął). Nie zabezpieczyła też momentu dokumentowania sesji - nie zamknęła drzwi, nie mówiła ciszej. I podstawowa rzecz - zdecydowała się poprowadzić tę terapię, kolejną z osobą, z którą jest w miarę blisko związana.
Pokaz był nawet fajny, stroje były dosyć ciekawe, ale nie oszałamiające. Najzabawniej wypadł Jerry, kiedy stał z Donną na wybiegu.
Biedak nie wiedział co z sobą począć i się rozglądał i gadającej z gabinetu Stephanie.
I po tym wszystkim bardzo fajnie podsumował Forresterową - ona gada o wyższych wartościach firmy, a on o jej standardach.
W sumie fajne odcinki.
Brawo Taylor! Mam nadzieję, że już więcej nie zaufasz i nie pomożesz takiej kobiecie jak Stephanie.
Pokaz był nawet fajny, stroje były dosyć ciekawe, ale nie oszałamiające. Najzabawniej wypadł Jerry, kiedy stał z Donną na wybiegu.
W sumie fajne odcinki.
-
Dawidek
- Administrator
To już mój trzeci post pod rząd. Mamy tak ciekawe odcinki, a komentarzy nie widać.
Forresterowie jednak nie odzyskali firmy. Zamiast Marone Industries właścicielem jest jest sam Nick.
Zastanawiam mnie tylko umowa, którą czytał Eric - podsunął mu ją George? Przeciez się wczesniej z Nickiem dogadał, że Marone sprzeda firmę? Chyba, że coś źle widziałem.
Stephanie unika odpowiedzialności, stąd ten wyjazd.
Trochę dziwnie się ogląda miło rozmawiające Taylor i Brooke.
Forresterowie jednak nie odzyskali firmy. Zamiast Marone Industries właścicielem jest jest sam Nick.
Stephanie unika odpowiedzialności, stąd ten wyjazd.
Trochę dziwnie się ogląda miło rozmawiające Taylor i Brooke.
- Sexi Ricky