Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Damians pisze:W ogóle nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio jest taka moda, że odchodzi się od robienia imienin, właśnie na rzecz urodzin. I to w średnim pokoleniu.
A wśród ludzi w naszym wieku, nie znam nikogo, kto obchodzi imieniny, tylko urodziny.

:P
Damians ostatnio przypomniała mi się ta dyskusja jak ogladałem odcinek z imieninami Krystyny. Alicja wchodzi do jej gabinetu a tam dosłownie 6 (!) wielkich bukietów kwiatów porozstawianych na stole, szafkach , oknach, wszędzie. Zblizenie na biurko - a na biurku - ciasta, torty, desery jakieś kawy, cuda na kiju, a Alicja jeszcze tekst, ze to miło, że wszyscy studenci, koledzy, pracownicy itp pamiętali o twoich imieninach (studenci pamiętają o imieninach wykładowcy na uczelni ??? Błagam !!!! A może czegoś nie wiem i to jakaś nowa moda?). Ja się śmiałem, że jeszcze tylko szampana tam brakowało i kolorowych transparentów z napisem "Imieniny u Krystyny". Poza tym tekst, że z okazji tych imienin Paweł ufundował jej pobyt w ekskluzywnym spa, z masażami, zabiegami itp. Te imieniny to w niektórych przypadkach (szczególnie Klanowych) jak widać Święto Narodowe :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Co tam ciekawego w Klanie? O ile w klanie może być coś ciekawego... :lol:
Ostatnio oglądam piąte przez dziesiąte, widziałem, jak Ela zachwalała Activie i Ciocia Stasia pewnie już całą lodówkę ma zapchana tym jogurtem :lol:

Grażynka zaczęła pracować u tego z Mjm.

A co tam u Olki, jest jeszcze z tym chłopakiem, czy nie?

I czy wyjaśniło się w końcu coś z ciążą tej dziewczyny od Bożenki? Widziałem tylko, jak ten "orzełek" się tłumaczył na kołku ekologicznym, że nie jest ojcem ::loll::

A i Rysio ostatnio zasłabł ponoc, o co tam chodziło?

I doszło w końcu do spotkania Moniki z Bohdaenm? Jakoś umknął mi całkowicie ten wątek...
Goku

Post autor: Goku »

Kilka dni temu oglądałem fragment(dwie sceny) odcinka i nie mogłem przestać się śmiać ::loll::.

Dowiedzieliśmy się w nim, że Krysia z Elą "meilują i mejlują", ale Krysię biedaczkę to męczy :(. :lol:

W tej drugiej scenie Kamilka nie wiedziała czy odrobiła dobrze pracę domową z chemii, więc musiała prosić ludzi, by pożyczyli jej zeszyt, by sobie sprawdzić. Nikt nie chciał jej dać zeszytu - okazało się, że Bożenka na kogoś nakablowała i straciła wszystkie koleżanki. Dziwne, bo od kiedy pojawiła się Kamila nie zauważyłem, żeby Bożena miała jakieś inne koleżanki, a Kamila pewnie też się z nią zadaje tylko z przymusu :lol:.
Awatar użytkownika
Damians

Bożesz Ty Mój, Grażynka kupiła Delicje na deser, a Kasia je tak ładnie na talerzyku ułożyła :lol:

Na Hannę nie mogę już patrzeć, sztuczność aż jej nosem wychodzi.

A Bożenka znajdzie w Internecie, czym zajmuje się etnolog :lol:
Awatar użytkownika
MARCOWY KOT

Post autor: MARCOWY KOT »

Damians pisze:Bożesz Ty Mój, Grażynka kupiła Delicje na deser, a Kasia je tak ładnie na talerzyku ułożyła :lol:

Na Hannę nie mogę już patrzeć, sztuczność aż jej nosem wychodzi.

A Bożenka znajdzie w Internecie, czym zajmuje się etnolog :lol:
O jej widze, że akcja w tym serialu nabiera tempa. Chyba się wciągnę, bardzo mnie ciekawi co Grażynka ugotuje na obiad w kolejnym odcinku. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Już prawie nie da się oglądać Klanu, bo chwilę reklama jakiegoś produktu ::kwasny::
Wczoraj Delicje, dzisiaj Activia i karta Telegrosik :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Mareczek pisze:Już prawie nie da się oglądać Klanu, bo chwilę reklama jakiegoś produktu ::kwasny::
Wczoraj Delicje, dzisiaj Activia i karta Telegrosik :lol:
O tym telegrosiku juz chyba coś nawijali kiedyś wczesniej w Klanie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Jeszcze jak Ela oglądała tę kartę :lol:
To już ja naturalniej zareklamowałby te towary ::plask wczolo:

Ogólnie nuda, dobrze chociaż, chociaż z "państwa pułkownikostwa" do teraz się śmieję :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Bożesz Ty Mój, Ciocia Stasia ma figurę jak osiemnastka, odkąd codziennie je Activię :lol:
Kupiła sobie nową spódniczkę i Jermiaszek jej powiedział, że "jeszcze ją do jakiegoś żurnala wezmą" :mrgreen:

A Pani Kaczorkowa zaciążyła :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:Bożesz Ty Mój, Ciocia Stasia ma figurę jak osiemnastka, odkąd codziennie je Activię :lol:
Kupiła sobie nową spódniczkę i Jermiaszek jej powiedział, że "jeszcze ją do jakiegoś żurnala wezmą" :mrgreen:

A Pani Kaczorkowa zaciążyła :lol:
Własnie o tej reklami Activii napisałem w Reklamach:) Dobre to bylo. A Kaczorek to ciąża w późnym wieku jak Pani Doktorowa:D chociaz chyba młodsza jednak.
Awatar użytkownika
Damians

A Deptuła z 50 lat ma na pewno, także ojcem zostanie w bardzo późnym wieku. O ile ta ciąża będzie udana, bo znając Klan, to różnie może być...

A Czesia i Darek jednak otrzymali opiekę na Anulką :D Te perfumy od Pani Profesorowej jednak zrobiły swoje xDD
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nawet nie ma Klanu :shock:
Awatar użytkownika
Damians

Wydaje mi się, że twórcy Klanu i Plebanii robią teraz jakieś połączanie odcinków, usuwanie pewnych scen, dogrywanie nowych. Bo przecież muszą być na bieżące z tygodniową przerwą, musi byc kontynuacja wątków, a i powinni uwzględnić tę tragedię...
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:Wydaje mi się, że twórcy Klanu i Plebanii robią teraz jakieś połączanie odcinków, usuwanie pewnych scen, dogrywanie nowych. Bo przecież muszą być na bieżące z tygodniową przerwą, musi byc kontynuacja wątków, a i powinni uwzględnić tę tragedię...
Tak, moim zdanie na pewno uwzgednia. Przynajmniej w Klanie.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie bardzo rozumiem dlaczego nie ma w tym tygodniu Klanu. ALe najprawdopodbniej przesuną odcinki o tydzień (itak pn to pn, a wt to wt) . Po co mają robic sobie dodatkową pracę z montowaniem scen. Teraz nadrabiam zaległości więc z Klanem i tak się nie rozstaje :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ