"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Wczoraj jakoś w południe.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ale to musiały być powtórki.
Np. dzisiaj w południe była powtórka odcinka, jak Pani Kaczorek oznajmiła, że jest w ciąży, czyli chyba z wtorku sprzed żałoby...
A w Plebani dzisiaj Wala dostała mnóstwo kondolencji z Rosji, a ksiądz proboszcz z kościelnym ściągali flagi z kirem, czyli ten odcinek pasowałby na wczoraj raczje...
Pogubiłem sie juz w tym.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiaj odcinki były normalnie, jak sprzed żałoby. Warto je obejrzeć, bo były dość ciekawe.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taki Owaki pisze:Ja nie mogę się przyzwyczaić, większość odcinków emitowanych o nowej porze opuściłem. Lekcje kończę przeważnie po 15, więc pierwszy odcinek mi przepada, a na drugi ciężko zdążyć.
Może więc powinniśmy prawdziwą petycję stworzyć z prośbą o powrót do godziny 16? Tamta była na lipnej stronie, założy może ktoś na tej stronie? http://www.petycje.pl/index.php
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Wątpię żeby to pomogło... Oprócz petycji, ludzie pisali e-maile do TVP, portale pisały artykuły w stylu "Skandal! TVP zmieni godzinę emisji MNS" itd... Myślę, że jedyne co możemy zrobić to poczekać. Do wakacji zostały dwa miesiące, teraz na pewno ramówki nie zmodyfikują. Możliwe, że w wakacje MNS pójdzie tak około 18stej, a po wakacjach wróci na 16stą.

Planowo 5000 odcinek zobaczymy 12 maja, ale możliwe, że znowu coś wypadnie...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ostrzeżenie dla niespoilerowców! Na stronie "MnS" w TVP opisy odcinków nie zgadzają się z numeracją. W ogóle, opisy są jakieś kosmiczne, chyba spoilerowe. Więc przy szukaniu nieobejrzanych odcinków, patrzcie tylko na numer odcinka.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:Ostrzeżenie dla niespoilerowców! Na stronie "MnS" w TVP opisy odcinków nie zgadzają się z numeracją. W ogóle, opisy są jakieś kosmiczne, chyba spoilerowe. Więc przy szukaniu nieobejrzanych odcinków, patrzcie tylko na numer odcinka.
No właśnie, też zauważyłem, że coś tam namieszali. Chciałem sobie obejrzeć ostatnie odcinki sprzed żałoby, a tu widzę, że już chyba usunęli. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
cmk

Post autor: cmk »

Tomala

Post autor: Tomala »

Niesamowite! To naprawdę rewelacyjna wiadomość :D :D :D :: bow ::
Awatar użytkownika
Damians

Przynajmniej jeden dobry gest ze strony TVP :D

Teraz musimy czekać, co postanowią zrobić w wakacje, chciałbym dwa odcinki od 18.00 :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Super, że zmienili numerację :D
Chociaż raz się postarali :P
Awatar użytkownika
Damians

cmk pisze:Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków :D
To teraz dowiedz się, kiedy zmienią godzinę emisji MNS, będziemy wdzięczni :wink:

A szczerze powiem, że mając w pamięci Twoją informacje, ta zmiana nie wywarła na mnie dużego wrażenia, bo byłem pewny, że tak się stanie :P
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Wszystko super, ale nie wiem czy zwróciliście uwagę na ten program. Rzeczywiście napisane jest odcinek 5000, ale już przy następnym opisie nie ma numeru, tylko takie coś:

Moda na sukces; serial kraj prod.USA

I tak do końca programu... Ciekawy jestem co zrobią? Czy to będzie faktycznie przejście na nową numerację czy tylko zaznaczą, że jest to numer 5000, a kolejny odcinek będzie już przeczytany jako 4786 czy 5001? A może będzie tylko: "Moda na sukces" zamiast "Moda na sukces, odcinek ..."? Jak myślicie? Intrygujące to trochę...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Własnie bardzo możliwe, że lektor przestanie czytać numer odcinka. Myślę, że 5000 epizod zostanie odznaczony, a pozostałe odcinki nie będa miały numeracji, a przynajmniej Olejniczak nie będzie o tym mówił.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

A wiecie, że coś w tym może być faktycznie. Tylko naprawdę nie wyobrażam sobie, że lektor mógłby nie mówić numeru odcinka :lol: Same: 'moda na sukces' :?: Jak by to dziwnie brzmiało :roll: :lol:
ODPOWIEDZ