"MnS" w Polsce
- PetroPython
Ale to musiały być powtórki.
Np. dzisiaj w południe była powtórka odcinka, jak Pani Kaczorek oznajmiła, że jest w ciąży, czyli chyba z wtorku sprzed żałoby...
A w Plebani dzisiaj Wala dostała mnóstwo kondolencji z Rosji, a ksiądz proboszcz z kościelnym ściągali flagi z kirem, czyli ten odcinek pasowałby na wczoraj raczje...
Pogubiłem sie juz w tym.
Np. dzisiaj w południe była powtórka odcinka, jak Pani Kaczorek oznajmiła, że jest w ciąży, czyli chyba z wtorku sprzed żałoby...
A w Plebani dzisiaj Wala dostała mnóstwo kondolencji z Rosji, a ksiądz proboszcz z kościelnym ściągali flagi z kirem, czyli ten odcinek pasowałby na wczoraj raczje...
Pogubiłem sie juz w tym.
- Adex-fan Brooke
Może więc powinniśmy prawdziwą petycję stworzyć z prośbą o powrót do godziny 16? Tamta była na lipnej stronie, założy może ktoś na tej stronie? http://www.petycje.pl/index.phpTaki Owaki pisze:Ja nie mogę się przyzwyczaić, większość odcinków emitowanych o nowej porze opuściłem. Lekcje kończę przeważnie po 15, więc pierwszy odcinek mi przepada, a na drugi ciężko zdążyć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- fandantego
Wątpię żeby to pomogło... Oprócz petycji, ludzie pisali e-maile do TVP, portale pisały artykuły w stylu "Skandal! TVP zmieni godzinę emisji MNS" itd... Myślę, że jedyne co możemy zrobić to poczekać. Do wakacji zostały dwa miesiące, teraz na pewno ramówki nie zmodyfikują. Możliwe, że w wakacje MNS pójdzie tak około 18stej, a po wakacjach wróci na 16stą.
Planowo 5000 odcinek zobaczymy 12 maja, ale możliwe, że znowu coś wypadnie...
Planowo 5000 odcinek zobaczymy 12 maja, ale możliwe, że znowu coś wypadnie...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
No właśnie, też zauważyłem, że coś tam namieszali. Chciałem sobie obejrzeć ostatnie odcinki sprzed żałoby, a tu widzę, że już chyba usunęli.Dawidek pisze:Ostrzeżenie dla niespoilerowców! Na stronie "MnS" w TVP opisy odcinków nie zgadzają się z numeracją. W ogóle, opisy są jakieś kosmiczne, chyba spoilerowe. Więc przy szukaniu nieobejrzanych odcinków, patrzcie tylko na numer odcinka.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To teraz dowiedz się, kiedy zmienią godzinę emisji MNS, będziemy wdzięcznicmk pisze:Dla poprawy humory za to jedna ciekawostka o której się nieoficjalnie dowiedziałem z dość pewnego źródła. Przy okazji jubileuszu 5000 odcinka przejdziemy na oryginalną numerację odcinków. Mam nadzieję, że ta "operacja" zostanie przeprowadzona sprawnie i rozsądnie tzn, żeby widzowie nie mieli poczucia, że opuścili 215 odcinków
A szczerze powiem, że mając w pamięci Twoją informacje, ta zmiana nie wywarła na mnie dużego wrażenia, bo byłem pewny, że tak się stanie
- fandantego
Wszystko super, ale nie wiem czy zwróciliście uwagę na ten program. Rzeczywiście napisane jest odcinek 5000, ale już przy następnym opisie nie ma numeru, tylko takie coś:
Moda na sukces; serial kraj prod.USA
I tak do końca programu... Ciekawy jestem co zrobią? Czy to będzie faktycznie przejście na nową numerację czy tylko zaznaczą, że jest to numer 5000, a kolejny odcinek będzie już przeczytany jako 4786 czy 5001? A może będzie tylko: "Moda na sukces" zamiast "Moda na sukces, odcinek ..."? Jak myślicie? Intrygujące to trochę...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- Sexi Ricky
- PetroPython