Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Bożenka z Klanu została mistrzynią świata w jakiś tańcach Latino :D
Wczoraj wspomniała o tym nawet Pavlovic w TzG, a tutaj jest jej występ - http://www.youtube.com/watch?v=NBkmSS4M ... r_embedded#!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja wczoraj byłem na planie odcinka 1909, który z tego co wyliczyłem będzie w tv 1 czeerwca! :mrgreen: Agnieszka kłóciła się z jakimś dziennikarzem, który obsmarował (albo zrobił jej kompromitujące zdjęcia) w brukowcu faux pas Krysi na turnieju tańca:)
Ostatnio zmieniony 2010-05-06, 23:00 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

B@r pisze:Ja wczoraj byłem na planie odcinka 1909
Skąd się tam wziąłeś :P
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Z agencji. :)

Wkleję fotkę Pauliny Holtz.

Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:
B@r pisze:Ja wczoraj byłem na planie odcinka 1909
Skąd się tam wziąłeś :P
B@r próbuje sie wkręcic do świata polskiego szołbiznesu: :mrgreen: Miał nawet zagrać w Samym Życiu chłopaka Małgosi, ale cos nie wyszło:) Może więc Klan?
Awatar użytkownika
Mareczek

Rysiu medytuje :lol: ::cojest::
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:Rysiu medytuje :lol: ::cojest::
no właśnie :lol: Ja myślałem, że w tym serialu nic mnie nie zaskoczy, ale Rysiek medytujący na macie, na środku salonu to był szok :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Czytałem ostatnio w streszczeniach, że ma się pojawić Andrzej Marczyński - mąż Alicji i ma rozmawiać z Pawłem w El-Medzie. Czyżby więc Wojciech Wysocki wrócił po latach do tej roli? Pokażą (albo może już pokazali) tego męża Alicji, o którym ona ostatnio tylko opowiada? Czy może zmienili aktora? Orientuje się ktoś?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Tak, już był Andrzej pokazany - gra go ten sam aktor :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Tak, już był Andrzej pokazany - gra go ten sam aktor
O to super. :) Lubiłem tę postać, muszę więc czasem rzucić okiem na Klan, może go zobaczę. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Ogladaliscie ostatnio? Monika odwołała swój ślub dzień przed ślubem ::loll:: A jak sie ktos temu dziwil to ona sie bulwersowała i nie chciała o tym gadac, jaka głupia :lol: Jej tekst do kucharza był dobry : "Panie Adamie, umówmy się, to, że zamówił pan trufle, to nie żaden powód, żeby ktokolwiek wychodził za mąż"
Nawet Rysiek sie wkurzyl i powiedział cos w stylu, że ona zawsze była niepoważna i ze po Monice można się wszystkiego spodziewać.
Jaka ta Kaja Paschalska jest beznadziejna....W końcu ma wątek z tym chorym psychicznie chłopakiem i mogłaby się wykazać, a ona dalej nie umie grać heh. Już się chyba nie nauczy.

PS Co do stałego cyklu Reklam w Klanie, to Rysiek machał kawą Prima do kamery:D
Awatar użytkownika
Mareczek

Czy wy też macie taki Klan bez efektu panoramicznego :shock:
Czy telewizor mi się zepsuł :?
Tomala

Post autor: Tomala »

Mareczek pisze:Czy wy też macie taki Klan bez efektu panoramicznego :shock:
Czy telewizor mi się zepsuł :?
U mnie jest panoramiczny. Ale niekoniecznie popsuł ci się telewizor. Korzystasz z Cyfry+, N lub czegokolwiek co wymaga dekodera? Bo mi czasami na Cyfrze rozciąga albo spłaszcza obraz.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Spoiler:
Edyta Jungowska wkrótce stworzy nową, ciekawą postać - jesienią pojawi się w serialu "Klan".
Bohaterowie serialu, Elżbieta i Jerzy Chojniccy (Barbara Bursztynowicz i Andrzej Grabarczyk), którzy postanowią poprawić kondycję, podczas joggingu w parku poznają Eugeniusza Antoniaka (Piotr Pilitowski).
On i jego żona Małgorzata (Edyta Jungowska) wręcz kochają sport! Małgorzata, instruktorka nurkowania, zaproponuje Elżbiecie profesjonalne lekcje pływania

To Elżunia będzie uczyć się pływać, niesamowite i porywające :lol:
Goku

Post autor: Goku »

Damians pisze:To Elżunia będzie uczyć się pływać, niesamowite i porywające :lol:
Toż to najbardziej szokujący zwrot akcji w tym serialu od kilku lat! Producenci "Klanu" to jednak wiedzą jak rozruszać serial! ::loll::
ODPOWIEDZ