Wczoraj wspomniała o tym nawet Pavlovic w TzG, a tutaj jest jej występ - http://www.youtube.com/watch?v=NBkmSS4M ... r_embedded#!
Klan
Ja wczoraj byłem na planie odcinka 1909, który z tego co wyliczyłem będzie w tv 1 czeerwca!
Agnieszka kłóciła się z jakimś dziennikarzem, który obsmarował (albo zrobił jej kompromitujące zdjęcia) w brukowcu faux pas Krysi na turnieju tańca:)
Ostatnio zmieniony 2010-05-06, 23:00 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Czytałem ostatnio w streszczeniach, że ma się pojawić Andrzej Marczyński - mąż Alicji i ma rozmawiać z Pawłem w El-Medzie. Czyżby więc Wojciech Wysocki wrócił po latach do tej roli? Pokażą (albo może już pokazali) tego męża Alicji, o którym ona ostatnio tylko opowiada? Czy może zmienili aktora? Orientuje się ktoś?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ogladaliscie ostatnio? Monika odwołała swój ślub dzień przed ślubem
A jak sie ktos temu dziwil to ona sie bulwersowała i nie chciała o tym gadac, jaka głupia
Jej tekst do kucharza był dobry : "Panie Adamie, umówmy się, to, że zamówił pan trufle, to nie żaden powód, żeby ktokolwiek wychodził za mąż"
Nawet Rysiek sie wkurzyl i powiedział cos w stylu, że ona zawsze była niepoważna i ze po Monice można się wszystkiego spodziewać.
Jaka ta Kaja Paschalska jest beznadziejna....W końcu ma wątek z tym chorym psychicznie chłopakiem i mogłaby się wykazać, a ona dalej nie umie grać heh. Już się chyba nie nauczy.
PS Co do stałego cyklu Reklam w Klanie, to Rysiek machał kawą Prima do kamery:D
Nawet Rysiek sie wkurzyl i powiedział cos w stylu, że ona zawsze była niepoważna i ze po Monice można się wszystkiego spodziewać.
Jaka ta Kaja Paschalska jest beznadziejna....W końcu ma wątek z tym chorym psychicznie chłopakiem i mogłaby się wykazać, a ona dalej nie umie grać heh. Już się chyba nie nauczy.
PS Co do stałego cyklu Reklam w Klanie, to Rysiek machał kawą Prima do kamery:D
Spoiler:
Edyta Jungowska wkrótce stworzy nową, ciekawą postać - jesienią pojawi się w serialu "Klan".
Bohaterowie serialu, Elżbieta i Jerzy Chojniccy (Barbara Bursztynowicz i Andrzej Grabarczyk), którzy postanowią poprawić kondycję, podczas joggingu w parku poznają Eugeniusza Antoniaka (Piotr Pilitowski).
On i jego żona Małgorzata (Edyta Jungowska) wręcz kochają sport! Małgorzata, instruktorka nurkowania, zaproponuje Elżbiecie profesjonalne lekcje pływania
To Elżunia będzie uczyć się pływać, niesamowite i porywające
Edyta Jungowska wkrótce stworzy nową, ciekawą postać - jesienią pojawi się w serialu "Klan".
Bohaterowie serialu, Elżbieta i Jerzy Chojniccy (Barbara Bursztynowicz i Andrzej Grabarczyk), którzy postanowią poprawić kondycję, podczas joggingu w parku poznają Eugeniusza Antoniaka (Piotr Pilitowski).
On i jego żona Małgorzata (Edyta Jungowska) wręcz kochają sport! Małgorzata, instruktorka nurkowania, zaproponuje Elżbiecie profesjonalne lekcje pływania
To Elżunia będzie uczyć się pływać, niesamowite i porywające