Programy rozrywkowe
- kimberly1990
We mnie ta edycja (tak jak wcześniej już pisałam) nie wzbudziła żadnych większych emocji
Niemniej jednak cieszę się, że wygrał Kuba, bo moim zdaniem w finale był po prostu lepszy (wystarczyło porównać solówki)
Choć przyznam, że byłam zaskoczona, bo obstawiałam, że wygra Paulina (
), bo przez całą edycję widać było, że ma ogromne rzesze fanów
Jeśli chodzi o tańce w finale: duety - nic specjalnego, w zasadzie możnaby powiedzieć "to wszystko już było, już to widzieliśmy". Ale za to tańce grupowe były niesamowite
Ogólnie to w tym finale bardziej moją uwagę przyciągała "przegrana" dwunastka niż finałowa dwójka
Ten wulgrany tekst Piróga był moim zdaniem przesadą. Rozumiem, że było już grubo po 22:00, a Piróg był rozemocjonowany, no ale mimo wszystko trochę kultury
Poza tym to zabawnie się w tym momencie zachował
Krzyknął "Pokażcie im ku...wa, co potraficie!" i od razu się schował ( pobiegł gdzieś za plecy Muchy, Rusin i Egurolli) jak jakieś małe dziecko, które wstydzi się tego co powiedziało

Jeśli chodzi o tańce w finale: duety - nic specjalnego, w zasadzie możnaby powiedzieć "to wszystko już było, już to widzieliśmy". Ale za to tańce grupowe były niesamowite
Ten wulgrany tekst Piróga był moim zdaniem przesadą. Rozumiem, że było już grubo po 22:00, a Piróg był rozemocjonowany, no ale mimo wszystko trochę kultury
Poza tym to zabawnie się w tym momencie zachował
Big Brother 12 U.S. startuje już dziś. Przypominam, że to gra typu game show a'la Survivor, gdzie widzowie nie mają żadnego wpływu na wyniki. Ciekawe konkurencje, plus możemy zobaczyc do czego są skłonni uczestnicy w walce o głosy i nie bycie nominowanym, a jak do tej pory oglądałem na prawdę wiele są w stanie oddac. Trzy dynamiczne odcinki w tygodniu ( w jednym walka o Head of household- głowę domu, która nominuje dwie osoby do opuszczenia, późnie walka o Power of veto, gdzie zwycięzca tej konkurencji może zawetowac nominacje i ostatecznie w trzecim odcinku eliminacja jednego z nominowanych, który otrzyma najwięcej głosów od współmieszkańców.)
Ekipa jest ciekawa, ten sezon ma szanse powtórzyc sukces poprzedniego.
Ekipa jest ciekawa, ten sezon ma szanse powtórzyc sukces poprzedniego.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
To ten program z Antonio Sabato Jr (Dante) szukającym sobie dziewczyny? Możesz podać kiedy mniej więcej jest emitowany? Z chęcią bym na to spojrzał.Spencer pisze:Z reality show to oglądam jak mam czas miłosną odyseję Antonia na Zone Club
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Te wszystkie ich show są tandetne, daliby sobie spokój na rzecz np. Y&R. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja oglądałem i program bardzo mi się podoba
Jury jest świetne. Jeśli chodzi o prowadzących to Piróga bardzo lubię, ale ta babka jest taka sobie. Wolałbym kogoś innego na jej miejscu, ale to nie aż takie ważne. Podoba mi się też to, że nawet do castingów jest zrobiona taka ładna scenografia. Ogólnie dosyć śmieszny jest ten program. Z dziewczyn w dzisiejszym odcinku to moim zdaniem najładniejsza była ta ostatnia, wychowywana przez dziadków, ta z krótkimi włosami i ta co ma dziadka cygana. Podobało mi się jak ten projektant z jury odpowiedział tej dziewczynie, która mu powiedziała, że wygląda gejowato: "Ja mogę sobie wyglądać gejowato, bo się nie pcham na modelkę"
Fajnie ją zgasił.
Mnie rozbroił też tekst Karoliny Korwin-Piotrowskiej do tego drugiego jurora, gdy on powiedział do jednej modelki, że jest za ciężka: "Ciężko to ty myślisz"
. W ogóle nie spodziewałem się tego, że ona będzie taka łagodna dla tych modelek
.
I jeszcze do tego samego jurora, co powiedziała ta od dziadka cygana, gdy on przyczepił się do jej pośladków: "Pokaż swoje!"
.
Moim zdaniem najładniejsza była zdecydowanie właśnie ta od dziadka cygana(nie mogłem uwierzyć, że ona ma 17 lat
), a zaraz po niej ta nieśmiała, której kazali ubrać sari.
Podoba mi się też to, że plastikowe lale nie mogą liczyć na miejsce w programie
.
I jeszcze do tego samego jurora, co powiedziała ta od dziadka cygana, gdy on przyczepił się do jej pośladków: "Pokaż swoje!"
Moim zdaniem najładniejsza była zdecydowanie właśnie ta od dziadka cygana(nie mogłem uwierzyć, że ona ma 17 lat
Podoba mi się też to, że plastikowe lale nie mogą liczyć na miejsce w programie