Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Rzeczywiście ::loll:: Te okulary....
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

We mnie ta edycja (tak jak wcześniej już pisałam) nie wzbudziła żadnych większych emocji ::jezyk:: Niemniej jednak cieszę się, że wygrał Kuba, bo moim zdaniem w finale był po prostu lepszy (wystarczyło porównać solówki) ::ok:: Choć przyznam, że byłam zaskoczona, bo obstawiałam, że wygra Paulina ( ::plask wczolo: ), bo przez całą edycję widać było, że ma ogromne rzesze fanów ::jezyk::

Jeśli chodzi o tańce w finale: duety - nic specjalnego, w zasadzie możnaby powiedzieć "to wszystko już było, już to widzieliśmy". Ale za to tańce grupowe były niesamowite :: bow :: ::ok:: :mrgreen: Ogólnie to w tym finale bardziej moją uwagę przyciągała "przegrana" dwunastka niż finałowa dwójka ::jezyk::

Ten wulgrany tekst Piróga był moim zdaniem przesadą. Rozumiem, że było już grubo po 22:00, a Piróg był rozemocjonowany, no ale mimo wszystko trochę kultury ::jezyk::
Poza tym to zabawnie się w tym momencie zachował ::cojest:: Krzyknął "Pokażcie im ku...wa, co potraficie!" i od razu się schował ( pobiegł gdzieś za plecy Muchy, Rusin i Egurolli) jak jakieś małe dziecko, które wstydzi się tego co powiedziało ::cojest:: ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Big Brother 12 U.S. startuje już dziś. Przypominam, że to gra typu game show a'la Survivor, gdzie widzowie nie mają żadnego wpływu na wyniki. Ciekawe konkurencje, plus możemy zobaczyc do czego są skłonni uczestnicy w walce o głosy i nie bycie nominowanym, a jak do tej pory oglądałem na prawdę wiele są w stanie oddac. Trzy dynamiczne odcinki w tygodniu ( w jednym walka o Head of household- głowę domu, która nominuje dwie osoby do opuszczenia, późnie walka o Power of veto, gdzie zwycięzca tej konkurencji może zawetowac nominacje i ostatecznie w trzecim odcinku eliminacja jednego z nominowanych, który otrzyma najwięcej głosów od współmieszkańców.)
Ekipa jest ciekawa, ten sezon ma szanse powtórzyc sukces poprzedniego. :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Z reality show to oglądam jak mam czas miłosną odyseję Antonia na Zone Club i miłość w rytmie rocka na MTV.
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Spencer pisze:Z reality show to oglądam jak mam czas miłosną odyseję Antonia na Zone Club
To ten program z Antonio Sabato Jr (Dante) szukającym sobie dziewczyny? Możesz podać kiedy mniej więcej jest emitowany? Z chęcią bym na to spojrzał. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Tak to z Antonio Sabato program, nadawany jest w soboty i niedziele o 22 godzinie.
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Spencer pisze:Tak to z Antonio Sabato program, nadawany jest w soboty i niedziele o 22 godzinie.
Dzięki. Fajna pora emisji. Jak nie zapomnę, to zerknę. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Polsat oficjalnie poinformował, ze nie będzie drugiej edycji.
Ale od września w sobotę o 20.00 będzie nowe show, na razie nie ma jednak żadnych szczegółów.
Mam nadzieję, ze to będzie jednak coś związanego ze śpiewaniem :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Te wszystkie ich show są tandetne, daliby sobie spokój na rzecz np. Y&R. 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

No i dobrze, że nie będzie już TND. To było marne show z marnym jury. Polsat mógłby lepiej wznowić "Idola", albo "Bar". :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:Polsat mógłby lepiej wznowić "Idola", albo "Bar".
"Dwa światy", genialny program, bardzo dobrze przez wszystkich wspominany. Oczywiście musieliby do niego wziąć normalnych ludzi, nie typu Joli Rutowicz i innych z BB z TV4.

W sumie Idola też bym z chęcią oglądał.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Od września Jaka to melodia zyska nowego współprowadzącego. Kto poprowadzi program razem z Robertem Janowskim, TVP poda wkrótce.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Goku

Post autor: Goku »

Oglądał ktoś pierwszy odcinek "Top Model"? Głupie to, ale śmieszne i dlatego fajnie się ogląda :lol:.

Tylko Krupa mnie wkurza. Zachowuje się jakby jechała na jakichś prochach.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja oglądałem i program bardzo mi się podoba :) Jury jest świetne. Jeśli chodzi o prowadzących to Piróga bardzo lubię, ale ta babka jest taka sobie. Wolałbym kogoś innego na jej miejscu, ale to nie aż takie ważne. Podoba mi się też to, że nawet do castingów jest zrobiona taka ładna scenografia. Ogólnie dosyć śmieszny jest ten program. Z dziewczyn w dzisiejszym odcinku to moim zdaniem najładniejsza była ta ostatnia, wychowywana przez dziadków, ta z krótkimi włosami i ta co ma dziadka cygana. Podobało mi się jak ten projektant z jury odpowiedział tej dziewczynie, która mu powiedziała, że wygląda gejowato: "Ja mogę sobie wyglądać gejowato, bo się nie pcham na modelkę" :mrgreen: Fajnie ją zgasił.
Goku

Post autor: Goku »

Mnie rozbroił też tekst Karoliny Korwin-Piotrowskiej do tego drugiego jurora, gdy on powiedział do jednej modelki, że jest za ciężka: "Ciężko to ty myślisz" :lol:. W ogóle nie spodziewałem się tego, że ona będzie taka łagodna dla tych modelek :P.

I jeszcze do tego samego jurora, co powiedziała ta od dziadka cygana, gdy on przyczepił się do jej pośladków: "Pokaż swoje!" :lol:.

Moim zdaniem najładniejsza była zdecydowanie właśnie ta od dziadka cygana(nie mogłem uwierzyć, że ona ma 17 lat :shock:), a zaraz po niej ta nieśmiała, której kazali ubrać sari.

Podoba mi się też to, że plastikowe lale nie mogą liczyć na miejsce w programie ;).
ODPOWIEDZ