Najpierw była beznadziejna "Przystań" o ratownikach WOPR-u, a teraz będzie kolejny shit, tylko, że o ratownikach TOPR-uTkk_Bolly pisze:a także nowy serial Toprowcy
Newsy ze świata seriali
Telewizja Polska z kontynuacji serialu zrezygnowała z powodu kryzysu finansowego spółki. Budżet „Londyńczyków” obcięty został już przy drugiej serii – wtedy zdjęcia na Wyspach Brytyjskich kręcone były w jednej turze, a nie w dwóch, jak to miało miejsce przy pierwszym sezonie. Kolejne oszczędności wymusić musiałyby bardzo znaczne zwiększenie udziału zdjęć realizowanych w hali produkcyjnej, kosztem plenerów w Londynie (stanowiły 70 proc. zdjęć), na co producent nie chciał się zgodzić.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/lo ... do-szwecji
Ale chyba można miec nadzieję, na wskrzeszenie serialu w przyszłości
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/lo ... do-szwecji
Ale chyba można miec nadzieję, na wskrzeszenie serialu w przyszłości
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Szkoda, że na razie nie będzie III serii "Londyńczyków", ale w sumie wszystkie wątki zostały należycie i bardzo sprawnie zakończone, więc nie czuję niedosytu. Aczkolwiek 2 sezony to trochę mało i mógłby jeszcze powstać chociaż jeden.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- fandantego
Szkoda, że nie będzie III serii Londyńczyków.
Czekam z niecierpliwością na III sezon "Czasu honoru" i II serię serialu "Usta Usta" 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
"The O.C." jest jednak emitowane od 3. sezonu, a nie jak miało być od 1.
Wkurzyłem się. Nie będę na razie oglądał. Nie bardzo mi pora pasuje, a poza tym chcę od początku przypomnieć sobie serial. Ale obejrzałem tylko początek, tą wspaniałą czołówkę i wróciły mi cudowne wspomnienia związane z tym serialem 
- kimberly1990
Też nad tym ubolewam, ale chyba jeszcze nic nie zostało przesądzone i myślę, że w przyszłości jest szansa na 3 sezon. Może na wiosnę? Chociaż pewnie bardziej prawdopodobna jest jesień 2011.DeaconFan pisze:Szkoda, że na razie nie będzie III serii "Londyńczyków", ale w sumie wszystkie wątki zostały należycie i bardzo sprawnie zakończone, więc nie czuję niedosytu. Aczkolwiek 2 sezony to trochę mało i mógłby jeszcze powstać chociaż jeden.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dobrze, że to zdejmują. Przez jakiś czas oglądałem, ale jakoś w połowie sezonu serial mnie znudził i przestałem. Twórcom wyszło właściwie kolejne "Teraz albo Nigdy" jedynie trochę(ale niewiele) ostrzejsze.
Polsat ma w tym roku powody do świętowania. Ich "Hotel 52" odniósł zaskakujący sukces(średnia oglądalność na poziomie 3 mln widzów), tymczasem nowe produkcje TVN - "Klub Szalonych Dziewic"(zaledwie 2 mln) i "Usta Usta"(nie wiadomo dokładnie, bo sezon się nie skończył, ale chyba jeszcze mniej niż KSD) spektakularną klapę.
Polsat ma w tym roku powody do świętowania. Ich "Hotel 52" odniósł zaskakujący sukces(średnia oglądalność na poziomie 3 mln widzów), tymczasem nowe produkcje TVN - "Klub Szalonych Dziewic"(zaledwie 2 mln) i "Usta Usta"(nie wiadomo dokładnie, bo sezon się nie skończył, ale chyba jeszcze mniej niż KSD) spektakularną klapę.
Miałem nie oglądać, ale ostatecznie obejrzałem 1 odcinek na próbę, potem drugi, no i na maksa się wciągnąłem. Bardzo fajna fabuła z dobrą obsadą, polecam. W końcu Polsatowi coś się udało.Goku pisze:Polsat ma w tym roku powody do świętowania. Ich "Hotel 52" odniósł zaskakujący sukces(średnia oglądalność na poziomie 3 mln widzów)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- PetroPython