Bieżące odcinki cz. 1
-
Ryan Lavery
Akcja coraz bardziej się rozkręca Brooke widzi jakiś podstęp w oczach Amber i zastanawia ją jej dziwne zachowanie. Cóż Brooke i Tawny na pewno się nie zaprzyjaźnią, ale mam przeczucie, że będzie niezła jatka.
Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
Haha!! Ale mialem ubaw dzisaj. Po maturze z anglika, wraz z kumpelą mielsmy troche czasu na Mode i poszlismy do Media Markt oglądać!! Haha...i odziwo jakis inny koles tez ogladal Mode!
Szkoda, mi jest Amber. Widać, że cierpi a ta Tawny jest straszna!!
Szkoda, mi jest Amber. Widać, że cierpi a ta Tawny jest straszna!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
ja też mam już jej dosyć! Wogóle jest zarozumiała! Denerwuje mnie to, że ciągle powtarza że są z Rickiem dla siebie stworzeni...a te jej miny wyprowadzają mnie z równowagi... A co do Amber to mi jej szkoda...widać, że bardzo cierpi, a matka zamiast jej pomóc to tylko wszystko pogarsza:(Brooke pisze:Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
-
Ryan Lavery
Mnie żal jest bardzo dziecka Ricka.. Amber owszem cierpi i ma powód jak najbardziej, ale dostała wreszcie od życia po dupie za ogrom swoich machlojek... A co do Kimbersyf myślę, że powinna jak najszybciej wstąpić do zakonu póki się mieści w przedziale wiekowym do seminarium...paulincia pisze:ja też mam już jej dosyć! Wogóle jest zarozumiała! Denerwuje mnie to, że ciągle powtarza że są z Rickiem dla siebie stworzeni...a te jej miny wyprowadzają mnie z równowagi... A co do Amber to mi jej szkoda...widać, że bardzo cierpi, a matka zamiast jej pomóc to tylko wszystko pogarsza:(Brooke pisze:Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
Oj, Paulincia, co ty chcesz od tej wspaniałej Kimusi? Ona idelanie nadaje się na zakonnice. 
-
Ryan Lavery
No naprawdę - przecież w tej kobiecie, poza urodą, nie ma totalnie nic interesującego. W kółko płacze i patrzy się przed siebie z głową chmurach, albo stoi i się lampi w okno i opowiada szybie jak bardzo kocha Ricka. Chwilami to już nudne... Naprawdę, trochę poweru Kimbersyf - właśnie mam receptę!!! Kimberly powinna odszukać w sobie "girl power".
Albo [shadow=violet]Pinck Power raingers[/shadow]. Poza tym nie wiem jak mmozna byc amerykańską tinejdża i nie iść na najważniejszy dzień w jej życiu - Prom Night!
-
Ryan Lavery
Teraz widać, że Kim jest głupia i zależy jej tylko na pieniądzach matki Ricka! 
-
Ryan Lavery