Faktycznie, fenomenalna!fandantego pisze:Jak to zobaczyłem to normalnie szokcudo!
Na Wspólnej
Przesłodzona to jest dopiero nowa czołówka "Pierwszej Miłości".Damians pisze:Dla mnie zbyt przesłodzona i to w taką złą stronę.
Jak tam lubię patrzeć na szczęśliwe twarze bohaterów, przynajmniej w czołówce.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- fandantego
OMG jest wielki byk w czołówce
Zamiast Mariusz SŁupiński napisane jest Mariusz STupiński!
Wstyd... Mam nadzieję, że nie wpuszczą nowej czołówki z błędem do TV...
Zamiast Mariusz SŁupiński napisane jest Mariusz STupiński!
Wstyd... Mam nadzieję, że nie wpuszczą nowej czołówki z błędem do TV...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- fandantego
Oby zmienili ten błąd. Tą czcionkę, którą napisane są imiona bohaterów na pewno nie zmieniąGoku pisze:Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Tak, wróci i to całkowicie odmieniona.Dawidek pisze:Czy do serialu wróciła lub wróci Monika? Bo w czołówce na samym końcu jest imię postaci i nazwisko aktorki S. Gliwy.
Może nie zmienią, bo np. w czołówce "Samego Życia" już od roku jeden z bohaterów jest podpisany innym imieniem, niż te które w rzeczywistości nosi.Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- fandantego
Monika pojawiła się już kilkanaście odcinków temu, kiedy Zięba brał udział w wyborach. Zawsze była obecna w życiu Ziębów, ale pojawiała się bardzo rzadko.DeaconFan pisze:Tak, wróci i to całkowicie odmieniona.Dawidek pisze:Czy do serialu wróciła lub wróci Monika? Bo w czołówce na samym końcu jest imię postaci i nazwisko aktorki S. Gliwy.
Może nie zmienią, bo np. w czołówce "Samego Życia" już od roku jeden z bohaterów jest podpisany innym imieniem, niż te które w rzeczywistości nosi.Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką.
A co do tego błędu - to oni muszą go zmienić. Przecież nie wrzucą na wizję takiego byka, bo ludzie też czytają nazwiska aktorów. No chyba, że od września Mariusza Słupińskiego zastąpi Mariusz Stupiński. Napisałem w komentarzach na Plejadzie i stronie NW, jednak nie opublikowali komentarza, na maila też nie odpisali
- Liason-fanka
Hmmm, czolowka moze rzeczywiscie troche przeslodzona, ale mi tam sie podoba
Fajnie, ze zmienili, bo przeciez sie pojawilo na stale troche nowych bohaterow. Zastanawia mnie tylko slaczego Slawka nie ma w czolowce. Czy moze go przegapilam?
A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...
A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...
Nie ma własnego ujęcia, ale jest wymieniony w tych końcowych napisach (tak jak m.in. Monika).Liason-fanka pisze:Zastanawia mnie tylko slaczego Slawka nie ma w czolowce.
Z tego co wiem wróci na stałe i dostanie wątek.Liason-fanka pisze:A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...
- Liason-fanka
Aaa, to nie zwrocilam uwagi. W sumie ostatnio juz mial sporo swoich wlasnych watkow, wiec myslalam, ze go dadza do nowej czolowki... No ale moze w tym sezonie bedzie go mniej... Pozyjemy, zobaczymy.DeaconFan pisze:Nie ma własnego ujęcia, ale jest wymieniony w tych końcowych napisach (tak jak m.in. Monika).Liason-fanka pisze:Zastanawia mnie tylko slaczego Slawka nie ma w czolowce.