Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

fandantego pisze:Jak to zobaczyłem to normalnie szok :shock: cudo!
Faktycznie, fenomenalna! :shock: :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dla mnie zbyt przesłodzona i to w taką złą stronę.
Ciekawy jestem nowej czołówki Plebani.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:Dla mnie zbyt przesłodzona i to w taką złą stronę.
Przesłodzona to jest dopiero nowa czołówka "Pierwszej Miłości".

Jak tam lubię patrzeć na szczęśliwe twarze bohaterów, przynajmniej w czołówce. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Szok, że jest nowa czołówka NW. Jest niezła, dobrze, że postacie się ruszają, a nie jak w tej poprzedniej ze zdjęciami. Najfajniejsze ujęcie mają na koniec Igor, Zuza i Kamil. Ale i tak najlepsza była 1. czołówka.
Goku

Post autor: Goku »

Fajna, na pewno lepsza od poprzedniej :). Tylko trochę za "żywa" ta czołówka do tej muzyki :P.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

OMG jest wielki byk w czołówce :shock:

Zamiast Mariusz SŁupiński napisane jest Mariusz STupiński!

Wstyd... Mam nadzieję, że nie wpuszczą nowej czołówki z błędem do TV...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Goku

Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką ;).
Awatar użytkownika
fandantego

Goku pisze:Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką ;).
Oby zmienili ten błąd. Tą czcionkę, którą napisane są imiona bohaterów na pewno nie zmienią ::chytry::
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Goku

O tej nie mówię ;). Jedynie o tej, którą są napisane te nazwiska aktorów na końcu.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bardzo fajna ta czołówka. Taka energiczna i optymistyczna. :D
Czy do serialu wróciła lub wróci Monika? Bo w czołówce na samym końcu jest imię postaci i nazwisko aktorki S. Gliwy.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dawidek pisze:Czy do serialu wróciła lub wróci Monika? Bo w czołówce na samym końcu jest imię postaci i nazwisko aktorki S. Gliwy.
Tak, wróci i to całkowicie odmieniona. :P
Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką ;) .
Może nie zmienią, bo np. w czołówce "Samego Życia" już od roku jeden z bohaterów jest podpisany innym imieniem, niż te które w rzeczywistości nosi. :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

DeaconFan pisze:
Dawidek pisze:Czy do serialu wróciła lub wróci Monika? Bo w czołówce na samym końcu jest imię postaci i nazwisko aktorki S. Gliwy.
Tak, wróci i to całkowicie odmieniona. :P
Na pewno to zmienią, bo wątpię, żeby puścili w TV z taką brzydką czcionką ;) .
Może nie zmienią, bo np. w czołówce "Samego Życia" już od roku jeden z bohaterów jest podpisany innym imieniem, niż te które w rzeczywistości nosi. :lol:
Monika pojawiła się już kilkanaście odcinków temu, kiedy Zięba brał udział w wyborach. Zawsze była obecna w życiu Ziębów, ale pojawiała się bardzo rzadko.

A co do tego błędu - to oni muszą go zmienić. Przecież nie wrzucą na wizję takiego byka, bo ludzie też czytają nazwiska aktorów. No chyba, że od września Mariusza Słupińskiego zastąpi Mariusz Stupiński. Napisałem w komentarzach na Plejadzie i stronie NW, jednak nie opublikowali komentarza, na maila też nie odpisali ::loll:: Trochę to nie profesjonalne z ich strony. Zawiodłem się :zmiesz::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Hmmm, czolowka moze rzeczywiscie troche przeslodzona, ale mi tam sie podoba :) Fajnie, ze zmienili, bo przeciez sie pojawilo na stale troche nowych bohaterow. Zastanawia mnie tylko slaczego Slawka nie ma w czolowce. Czy moze go przegapilam?

A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Liason-fanka pisze:Zastanawia mnie tylko slaczego Slawka nie ma w czolowce.
Nie ma własnego ujęcia, ale jest wymieniony w tych końcowych napisach (tak jak m.in. Monika).
Liason-fanka pisze:A co do Moniki to pewnie tak jak do tej pory bedzie wpadac od swieta...
Z tego co wiem wróci na stałe i dostanie wątek. :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

DeaconFan pisze:
Liason-fanka pisze:Zastanawia mnie tylko slaczego Slawka nie ma w czolowce.
Nie ma własnego ujęcia, ale jest wymieniony w tych końcowych napisach (tak jak m.in. Monika).
Aaa, to nie zwrocilam uwagi. W sumie ostatnio juz mial sporo swoich wlasnych watkow, wiec myslalam, ze go dadza do nowej czolowki... No ale moze w tym sezonie bedzie go mniej... Pozyjemy, zobaczymy.
ODPOWIEDZ