A czy ktoś powiedział, że jest tak napisane?Spencer pisze:A gdzie tu jest napisane że ten odcinek jest najlepszym?Tiril pisze:To jeśli inne są mniej rewelacyjne niż ten, to tym bardziej podziękuję.Spencer pisze:To był właśnie rewelacyjny odcinek![]()
Californication
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Nawet nie zasugerowałam, że inne są gorsze, napisałam, że JEŚLI inne są gorsze.Spencer pisze:Napisałaś przecież to:Tiril pisze: A czy ktoś powiedział, że jest tak napisane?Tiril pisze:To jeśli inne są mniej rewelacyjne niż ten, to tym bardziej podziękuję.
Wyluzuj człowieku.
Sad but true
Sad but true
Chyba każdy by to tak zinterpretował, poza tym ja jestem cały czas na luzieNawet nie zasugerowałam, że inne są gorsze, napisałam, że JEŚLI inne są gorsze.
Wyluzuj człowieku.
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz.
Ja Ciebie??Spencer pisze:To Ty się mnie coś uczepiłaś.
A mnie się wydawało, że cały czas dyskutujemy o "Californication" a nie o Tobie
Ostatnio zmieniony 2010-08-23, 22:51 przez Tiril, łącznie zmieniany 1 raz.
Sad but true
Sad but true
Już pod koniec grudnia wyciekły do sieci 2 pierwsze odcinki 4 sezonu, ale obejrzałem je dopiero teraz. Oba są świetne!
Jeśli kolejne utrzymają taki sam poziom, to możliwe, że będzie to najlepszy z dotychczasowych sezonów. Taką też mam nadzieję i szkoda tylko, że na odcinek 3 trzeba będzie poczekać aż do 23 stycznia
.
Ogląda ktoś jeszcze?
Strasznie szybko minął ten sezon. Już w niedzielę finał, który może zmienić wszystko. Mam nadzieję, że Hank pójdzie do więzienia na jakiś rok czy dwa, przez które wszystko się zmieni. To mogłoby naprawić ten serial, bo mimo że 4 sezon jest dosyć dobry i o niebo lepszy od 3, to jednak czuć pewnego rodzaju zmęczenie materiału i przydałby się jakiś powiew świeżości. Liczę więc na to, że twórcy nie wcisną nam teraz jakiegoś kitu w stylu kuratora lub wyroku w zawieszeniu i że zakończenie sezonu 4 wcale nie będzie miłe i przyjemne.
Strasznie szybko minął ten sezon. Już w niedzielę finał, który może zmienić wszystko. Mam nadzieję, że Hank pójdzie do więzienia na jakiś rok czy dwa, przez które wszystko się zmieni. To mogłoby naprawić ten serial, bo mimo że 4 sezon jest dosyć dobry i o niebo lepszy od 3, to jednak czuć pewnego rodzaju zmęczenie materiału i przydałby się jakiś powiew świeżości. Liczę więc na to, że twórcy nie wcisną nam teraz jakiegoś kitu w stylu kuratora lub wyroku w zawieszeniu i że zakończenie sezonu 4 wcale nie będzie miłe i przyjemne.