Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

DeaconFan pisze: Paweł zmienił fryzurę. :)
Wygląda tragicznie :shock:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ma ktoś fotkę Pawła w nowej fryzurze?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

B@r pisze:Ma ktoś fotkę Pawła w nowej fryzurze?
Tutaj jest galeria zdjęć Pawła i Kaliny (piosenkarki, której został ochroniarzem). Na kilku zdjęciach jest Paweł w nowej fryzurze. :P

http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pie ... index.html

W ostatnim odcinku jednak znowu po pracy rozpuścił włosy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

No i już jesteśmy po ostatnim odcinku PM przed wakacjami. :wink:

Jak zawsze przed wakacjami moim zdaniem poziom serialu i wątków się obniża, mam wrażenie, że twórcy już nie mają co pokazywać i tak jakby zapychają po prostu czas antenowy takimi nudnymi scenami jak cały ten wątek Alicji - kwiaciarki, albo scenami z Markiem i Teresą (może i były nieco humorystyczne, ale i tak mało ciekawe). Dobrze, że ostatnio nie było Bartka i Lucyny, bo ta para to już kompletnie przynudza. :ziewam:

Natomiast fajnie się ogląda wątek Kalina/Paweł, ostatnio bardzo mi się spodobała piosenka wykonywana przez Kalinę w serialu "Zapomnieć chcę" (znajduje się ona chyba też na płycie Sashy Strunin). :D

Interesują mnie także relacje Patryka z Mirkiem i Iwoną. Ta Iwona jest całkiem, całkiem, pewnie będzie chciała znów być z ojcem swojego syna. :wink:

Fajny wątek to także Grzegorz/Renata. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tej pary, ale teraz im kibicuję. :wink:

Odcinek skończył się sceną w jadłodajni. Tomasz szykuje się do gry z diabłem, czyli Frankiem (ojcem Edyty). Jeśli wygra z nim w pokera to Franek pójdzie na mszę. Jeśli przegra będzie musiał dać Frankowi 2000 zł, które wziął z datków dla fundacji.

Na koniec odcinka oczywiście była jak zawsze zapowiedź tego co nas czeka po wakacjach (PM chyba jako jedyny polski serial pokazuje co będzie po wakacjach :)), dużo Pawła, Kaliny i Marysi, Kalina i Paweł chyba będą mieć jakiś wypadek samochodowy, Paweł oświadczy w telewizji Majce, że nie da jej rozwodu. Trochę jednak jestem rozczarowany tą zapowiedzią, bo widać, że poza tym wątkiem chyba nic ciekawego nie będzie się działo. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Na stronie głównej PM jest zwiastun nowych odcinków: http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/

Będzie się działo! :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Nie porwała mnie ta zapowiedź. Rzuciła mi się w oczy tylko fatalna fryzura Marysi(Majki).
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
B@r

Dobrze zrozumiałem z zapowiedzi, że Marysia rozwodzi się z Pawłem? :P
Ostatnio zmieniony 2010-08-29, 22:47 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tim pisze:Nie porwała mnie ta zapowiedź.
A znasz spoilery?

Zdradzę, że będzie m.in. ślub Artura i Bereniki na zamku (w wampirzej scenerii), ojciec Artura umrze, pojawi się młoda macocha Artura, Bartek, Patryk i Emilka przeniosą się do Wadlewa, Błażej, Sabina, Mikser i Ola zaczną studia, wyjdzie na jaw kto stoi za pogróżkami wobec Kaliny, wróci Aneta Pałkowska, Paweł zakocha się w Annie!

B@r pisze:Dobrze zrozumiałem z zapowiedzi, że Marysia rozwodzi się z Pawłem? :P
Nie wiadomo czy ostatecznie dojdzie do rozwodu. :P
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Kim jest Anna? Nie umiem sobie przypomnieć. Jakoś trudno mi sobie ostatnie odcinki przypomnieć. Spoilery sprawiają, że trochę zmieniłem zdanie i może być ciekawie.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Anna, albo inaczej Anka to ta dziewczyna, o którą rywalizowali Bartek i Patryk, grana przez Agnieszkę Włodarczyk. Obecnie pracuje w klubie fitness Kingi i rywalizuje z nią o Łukasza.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Od wczoraj już możemy oglądać odcinki, które były nagrywane jakoś pod koniec lipca, czyli są w miarę świeże. :) Wcześniejsze były nagrywane jeszcze przed wakacjami. Łatwo można to zauważyć. W piątkowym odcinku czuć już ten zapowiadany przez producentów lifting serialu. Kinga zmieniła fryz, niedługo zmieni go Marysia, Bartek przeniósł się na wieś i spotkał nową dziewczynę. :) Pojawiły się nowe wątki jak np. wątek przyszłych studentów Oli, Sabiny, Mikołaja i Błażeja. Ogólnie akcja została przeniesiona o 4 miesiące do przodu, więc nie pokazali nam już ich matury.

Tak w ogóle to mam wrażenie, że tak jak kiedyś w Samym Życiu beznadziejnie urwano niektóre wątki i słabo je zakończono jak np. wątek Lucyny i wątek Kaliny. W najnowszym odcinku zostało tylko powiedziane, że Lucyna i Bartek już nie są razem i Bartek już wyjechał na stałe do Wadlewa.

Ale najważniejsze - Marysia i Paweł nie są już małżeństwem!
Ja jednak jestem dobrej myśli. Sądzę, że na pewno kiedyś do siebie wrócą i ponownie się pobiorą. Potem może jakaś ciąża... :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala

Post autor: Tomala »

Mimo, że nie oglądam już od kilku lat PM to szkoda, że ona odchodzi. Ale w sumie jakoś bardzo zaskoczony nie jestem, bo już kiedyś odeszła z "Na dobre i na złe", a była tam ważną postacią. Jakiś czas grała też w "Na Wspólnej". Widać lubi zaliczać tasiemce i je porzucać :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tomala pisze:Widać lubi zaliczać tasiemce i je porzucać :lol:

Dobre spostrzeżenie.

Niestety widać znudziła jej się już rola Teresy tak jak pewnie i dawniej Elżbiety w NDiNZ. Szkoda. Nie wiadomo czy znajdzie sobie jakąś nową tak dużą serialową rolę...
Awatar użytkownika
B@r

Czy to prawda, że PM kończy się na wiosnę? Bo czytałem dzisiaj na Pudelku, że Cichopkowa starała się o rolę do nowego serialu Polsatu, który na wiosnę zastąpi "Pierwszą miłość". :roll:
ODPOWIEDZ