Wygląda tragicznieDeaconFan pisze: Paweł zmienił fryzurę.![]()
Pierwsza miłość
Tutaj jest galeria zdjęć Pawła i Kaliny (piosenkarki, której został ochroniarzem). Na kilku zdjęciach jest Paweł w nowej fryzurze.B@r pisze:Ma ktoś fotkę Pawła w nowej fryzurze?
http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pie ... index.html
W ostatnim odcinku jednak znowu po pracy rozpuścił włosy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No i już jesteśmy po ostatnim odcinku PM przed wakacjami.
Jak zawsze przed wakacjami moim zdaniem poziom serialu i wątków się obniża, mam wrażenie, że twórcy już nie mają co pokazywać i tak jakby zapychają po prostu czas antenowy takimi nudnymi scenami jak cały ten wątek Alicji - kwiaciarki, albo scenami z Markiem i Teresą (może i były nieco humorystyczne, ale i tak mało ciekawe). Dobrze, że ostatnio nie było Bartka i Lucyny, bo ta para to już kompletnie przynudza.
Natomiast fajnie się ogląda wątek Kalina/Paweł, ostatnio bardzo mi się spodobała piosenka wykonywana przez Kalinę w serialu "Zapomnieć chcę" (znajduje się ona chyba też na płycie Sashy Strunin).
Interesują mnie także relacje Patryka z Mirkiem i Iwoną. Ta Iwona jest całkiem, całkiem, pewnie będzie chciała znów być z ojcem swojego syna.
Fajny wątek to także Grzegorz/Renata. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tej pary, ale teraz im kibicuję.
Odcinek skończył się sceną w jadłodajni. Tomasz szykuje się do gry z diabłem, czyli Frankiem (ojcem Edyty). Jeśli wygra z nim w pokera to Franek pójdzie na mszę. Jeśli przegra będzie musiał dać Frankowi 2000 zł, które wziął z datków dla fundacji.
Na koniec odcinka oczywiście była jak zawsze zapowiedź tego co nas czeka po wakacjach (PM chyba jako jedyny polski serial pokazuje co będzie po wakacjach
), dużo Pawła, Kaliny i Marysi, Kalina i Paweł chyba będą mieć jakiś wypadek samochodowy, Paweł oświadczy w telewizji Majce, że nie da jej rozwodu. Trochę jednak jestem rozczarowany tą zapowiedzią, bo widać, że poza tym wątkiem chyba nic ciekawego nie będzie się działo. 
Jak zawsze przed wakacjami moim zdaniem poziom serialu i wątków się obniża, mam wrażenie, że twórcy już nie mają co pokazywać i tak jakby zapychają po prostu czas antenowy takimi nudnymi scenami jak cały ten wątek Alicji - kwiaciarki, albo scenami z Markiem i Teresą (może i były nieco humorystyczne, ale i tak mało ciekawe). Dobrze, że ostatnio nie było Bartka i Lucyny, bo ta para to już kompletnie przynudza.
Natomiast fajnie się ogląda wątek Kalina/Paweł, ostatnio bardzo mi się spodobała piosenka wykonywana przez Kalinę w serialu "Zapomnieć chcę" (znajduje się ona chyba też na płycie Sashy Strunin).
Interesują mnie także relacje Patryka z Mirkiem i Iwoną. Ta Iwona jest całkiem, całkiem, pewnie będzie chciała znów być z ojcem swojego syna.
Fajny wątek to także Grzegorz/Renata. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tej pary, ale teraz im kibicuję.
Odcinek skończył się sceną w jadłodajni. Tomasz szykuje się do gry z diabłem, czyli Frankiem (ojcem Edyty). Jeśli wygra z nim w pokera to Franek pójdzie na mszę. Jeśli przegra będzie musiał dać Frankowi 2000 zł, które wziął z datków dla fundacji.
Na koniec odcinka oczywiście była jak zawsze zapowiedź tego co nas czeka po wakacjach (PM chyba jako jedyny polski serial pokazuje co będzie po wakacjach
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Na stronie głównej PM jest zwiastun nowych odcinków: http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/
Będzie się działo!
Będzie się działo!
Dobrze zrozumiałem z zapowiedzi, że Marysia rozwodzi się z Pawłem? 
Ostatnio zmieniony 2010-08-29, 22:47 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A znasz spoilery?Tim pisze:Nie porwała mnie ta zapowiedź.
Zdradzę, że będzie m.in. ślub Artura i Bereniki na zamku (w wampirzej scenerii), ojciec Artura umrze, pojawi się młoda macocha Artura, Bartek, Patryk i Emilka przeniosą się do Wadlewa, Błażej, Sabina, Mikser i Ola zaczną studia, wyjdzie na jaw kto stoi za pogróżkami wobec Kaliny, wróci Aneta Pałkowska, Paweł zakocha się w Annie!
Nie wiadomo czy ostatecznie dojdzie do rozwodu.B@r pisze:Dobrze zrozumiałem z zapowiedzi, że Marysia rozwodzi się z Pawłem?
Anna, albo inaczej Anka to ta dziewczyna, o którą rywalizowali Bartek i Patryk, grana przez Agnieszkę Włodarczyk. Obecnie pracuje w klubie fitness Kingi i rywalizuje z nią o Łukasza.
Od wczoraj już możemy oglądać odcinki, które były nagrywane jakoś pod koniec lipca, czyli są w miarę świeże.
Wcześniejsze były nagrywane jeszcze przed wakacjami. Łatwo można to zauważyć. W piątkowym odcinku czuć już ten zapowiadany przez producentów lifting serialu. Kinga zmieniła fryz, niedługo zmieni go Marysia, Bartek przeniósł się na wieś i spotkał nową dziewczynę.
Pojawiły się nowe wątki jak np. wątek przyszłych studentów Oli, Sabiny, Mikołaja i Błażeja. Ogólnie akcja została przeniesiona o 4 miesiące do przodu, więc nie pokazali nam już ich matury.
Tak w ogóle to mam wrażenie, że tak jak kiedyś w Samym Życiu beznadziejnie urwano niektóre wątki i słabo je zakończono jak np. wątek Lucyny i wątek Kaliny. W najnowszym odcinku zostało tylko powiedziane, że Lucyna i Bartek już nie są razem i Bartek już wyjechał na stałe do Wadlewa.
Ale najważniejsze - Marysia i Paweł nie są już małżeństwem!
Ja jednak jestem dobrej myśli. Sądzę, że na pewno kiedyś do siebie wrócą i ponownie się pobiorą. Potem może jakaś ciąża...
Tak w ogóle to mam wrażenie, że tak jak kiedyś w Samym Życiu beznadziejnie urwano niektóre wątki i słabo je zakończono jak np. wątek Lucyny i wątek Kaliny. W najnowszym odcinku zostało tylko powiedziane, że Lucyna i Bartek już nie są razem i Bartek już wyjechał na stałe do Wadlewa.
Ale najważniejsze - Marysia i Paweł nie są już małżeństwem!
Ja jednak jestem dobrej myśli. Sądzę, że na pewno kiedyś do siebie wrócą i ponownie się pobiorą. Potem może jakaś ciąża...
Tomala pisze:Widać lubi zaliczać tasiemce i je porzucać
Dobre spostrzeżenie.
Niestety widać znudziła jej się już rola Teresy tak jak pewnie i dawniej Elżbiety w NDiNZ. Szkoda. Nie wiadomo czy znajdzie sobie jakąś nową tak dużą serialową rolę...
Czy to prawda, że PM kończy się na wiosnę? Bo czytałem dzisiaj na Pudelku, że Cichopkowa starała się o rolę do nowego serialu Polsatu, który na wiosnę zastąpi "Pierwszą miłość". 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".