Post autor: Goku »

Zdjęcie promujące nowy sezon! :) :

Obrazek

Moim zdaniem bardzo fajne :). Co prawda photoshop się wylewa, ale to najprawdopodobniej wada wszystkich zdjęć promocyjnych, wszystkich seriali w tym(i nie tylko) sezonie ;).

Paradoksalnie Gaby wyszła tu najgorzej :P. Najlepiej zaś wygląda Lynette! :)

Ciekawe, że na zdjęciu promocyjnym znalazła się nowa desperatka! Czyżby to miało znaczyć, że już wiadomo, iż zagości w serialu na dłużej? W końcu po raz pierwszy w historii serialu używają nowej postaci przy kampanii reklamowej. Na zdjęciach promocyjnych 2 sezonu nie było Betty, na zdjęciach sezonu 4 nie było Katherine, a na zdjęciach sezonu 6 nie było Angie.

Post autor: Tomala »

Bardzo fajne to zdjęcie. Jestem strasznie podekscytowany Vanessą Williams w DH :D Mam nadzieję, że będzie już w serialu do jego końca. Chciałbym też, żeby jej postać była podobna albo nawet identyczna jak Willie z "Ugly Betty". Dla mnie ona zawsze będzie Wilhelminą :mrgreen:

Post autor: Liason-fanka »

Photoshop to podstawa w dzisiejszych czasach :D Nie ma chyba sesji, ktorych by sie photoshopem nie poprawialo, hehe :D Ale zdjecie tak czy inaczej mi sie podoba :)

Rewelacyjne promo nowego sezonu! - http://www.youtube.com/watch?v=YGt0KEAKBPk :D
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Bardzo fajna stylizacja super dobrana muzyka . Mimo, że serialu nie oglądam stwierdzam , że promo BDB chociaż, nie ma żadnych scen z serialu tylko pojawienie się jakiejś kobiety, ale zamiar i efekt świetny.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Tęczowy »

Rzeczywiście fenomenalne promo. Czy ktoś zna jakieś spoilery na temat nadchodzącego 7 sezonu? Strasznie jestem ciekawy tej nowej desperatki. Chyba nieźle namiesza, skoro tak ją wszędzie reklamują :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Świetna reklama, ale oni zawsze robią świetne :) Cieszą mnie drugoplanowe postacie w reklamie to oznacza że też będą nadal w serialu :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

mucha331 pisze:Rzeczywiście fenomenalne promo. Czy ktoś zna jakieś spoilery na temat nadchodzącego 7 sezonu? Strasznie jestem ciekawy tej nowej desperatki. Chyba nieźle namiesza, skoro tak ją wszędzie reklamują :D
Z tego co wiem Renee(bo tak ma na imię nowa desperatka) będzie rywalizowała z Bree o bohatera granego przez Briana Austina Greena ;). Poza tym będzie miała jakiś spór z Lynette.

Post autor: Tęczowy »

Brian Austin Green w DH ? :shock: Wow, super. Tylko że on by pasował tam jedynie do Susan, ewentualnie Gaby xD

Rewelacyjne to promo! :) Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać 7. sezonu i Vanessy Williams. Brian Austin Green w DH też mnie cieszy :)

Post autor: Liason-fanka »

Promo jest genialne!!!! Nie moge sie doczekac nowego sezonu!!! Jestem przekonana, ze Vanessa bedzie genialna, tak jak genialna byla w Ugly Betty!!

Post autor: kimberly1990 »

Trochę nie w temacie jestem, bo dopiero tkwię na 11 odcinku 2.sezonu ::jezyk::

Serial zaczęłam oglądać niedawno, bo moa mama zareklamowała mi go jako świetny :wink:
Ja sama w zasadzie, po obejrzeniu już blisko 30 odcinków, nie wiem co myśleć... Po prostu nie wciągnął mnie aż tak, jak inne moje ulubione seriale. Oglądając pierwszy sezon, bardziej interesowała mnie (jak a "dziecko kryminału" przystało) cała kryminalna sprawa z Mary Alice i jej samobójstwem itd. niż pojedyncze wątki bohaterek, a to przecież losy każdej z nich skladają się głównie na ten film. Ale film ma swoje momenty - takie które naprawdę wciągają i interesują :wink: Szkoda właśnie tylko, że to są momenty, a nie fabuła jako całość ::jezyk:: :wink:
Oglądać dalej będę (aczkolwiek nie wiem czy kiedykolwiek będę na bieżąco, bo dużo przede mną) - jako coś lekkiego na poprawę humoru :wink:

Moja ulubiona "desperatka"? :wink:
Hmm, chyba Bree :zeby: Rozbraja mnie, próbujc podtrzymać wizerunek idelnej gspdyni, dokładnej w każdym calu ::jezyk:: (trochę przypomina mi w tym moją mamę xD)
Poza tym bardzo podoba mi się gra Marcii Cross :wink: To piękna kobieta :wink:

Post autor: sharkinator »

Jestem troszę dalej niż Kimberly, bo na 13. odcinku 4. sezonu i uważam że Desperatki to najlepszy serial jaki przyszło mi oglądać. Nie mam ulubionej postaci, z urody najbardziej podoba mi się Julie. Wszystkie sezony które do tej pory obejrzały były super, no może drugi podobał mi się odrobinę mniej. Ale nie narzekam.

Najważniejsze pytanie: wie ktoś może ile serii jest w planach, bo gdzieś czytałem, ale wyleciało mi z głowy.

Miało być 9, ale z powodu spadającej oglądalności, na chwilę obecną najprawdopodobniej serial skończy się po 8 sezonach ;).

Goku pisze:Miało być 9, ale z powodu spadającej oglądalności, na chwilę obecną najprawdopodobniej serial skończy się po 8 sezonach .
Mam nadzieję, że jednak się tak nie stanie. Może Vanessa Williams przyciągnie wielu nowych widzów, fanów "Ugly Betty"? Jak dla mnie DH mogłyby mieć nawet z 15 sezonów :mrgreen:
ODPOWIEDZ