As the world turns
- Liason-fanka
-
Dawidek
- Administrator
Tak jak w przypadku "Guiding Light" tak i teraz z ciekawością obejrzałem 13858, ostatni odcinek "ATWT". Nie znam dobrze angielskiego, ale domyślam się, że nie było tam nic nowego o odkrywczego w ostatnim epizodzie. Najlepsza była końcówka, kiedy jeden z głównych bohaterów, jak się domyślam wypowiedział ostatnią kwestię "Goodbye" i wyszedł z gabinetu.
Bardziej podobało mi się zakończenie "GL" niż "ATWT". Ostatni odcinek można bez większych problemów, znaleźć na Youtube.
Bardziej podobało mi się zakończenie "GL" niż "ATWT". Ostatni odcinek można bez większych problemów, znaleźć na Youtube.
On powiedział "goodnight", czyli dobranoc.Dawidek pisze:Najlepsza była końcówka, kiedy jeden z głównych bohaterów, jak się domyślam wypowiedział ostatnią kwestię "Goodbye" i wyszedł z gabinetu.
Polecam ten filmik 'Remembering As The World Turns'- http://www.youtube.com/watch?v=29qobdi- ... re=related
Szok, że to już koniec....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Liason-fanka
Ech, ATWT to juz trzecia soapka, ktorej koniec przezylam (po Sunset Beach i GL) i powiem szczerze, ze chyba jakos najmniej mnie ruszyl ten finalowy odcinek. SB oczywiscie uwielbialam, wiec bardzo przezylam koncowke, GL mimo ze specjalnie nie sledzilam to finalowy odcinek mnie urzekl, a tu jakos tak wszystko normalnie bylo. No ale pokonczyli wszystkie watki, kazdy dostal mniej wiecej swoj happy ending, wiec wszystko tak jak mialo byc 
Hej ja uwielbiam soap opery nawet sam staram się jedną na pisać mam już 1000 odcinków
Moje ulubione soapki to
B&B cudowne
Żar młodości jest fajny ale od pewnego czasu za dużo tam kryminału no i świadczą o tym oglądalność która spada uważam że za 2 lata Moda na sukces wejdzie na 1 miejsce .
GH jest też kryminalne cały czas się zabijają lądują w szpitalach( choć to opera medyczna)
DOOL jest fajne ale nie dokońca kumam o co Hallo AMC jest super lubię to opere Ericka jest fajna . OLTL jest nudne żygowiny .... ATWT fajne ciekawe no a GL super melodia
Lubię też SB to ciekawa opowieść . Sanata Barbara też była super to prawdziwa opera mydlana .
Moje ulubione soapki to
B&B cudowne
Żar młodości jest fajny ale od pewnego czasu za dużo tam kryminału no i świadczą o tym oglądalność która spada uważam że za 2 lata Moda na sukces wejdzie na 1 miejsce .
GH jest też kryminalne cały czas się zabijają lądują w szpitalach( choć to opera medyczna)
DOOL jest fajne ale nie dokońca kumam o co Hallo AMC jest super lubię to opere Ericka jest fajna . OLTL jest nudne żygowiny .... ATWT fajne ciekawe no a GL super melodia
Lubię też SB to ciekawa opowieść . Sanata Barbara też była super to prawdziwa opera mydlana .
Grisza