Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Wątek z jajeczkami jest tak głupi, że aż się nie chce oglądać. Jakoś wytrzymałem dzisiaj te 2 odcinki, ale cały czas miałem ochotę przełączyć na inny kanał.
Nick mnie strasznie wkurza, jak zwykle. Z 1 strony zapewnia Taylor, że to tylko ich dziecko, a z 2. strony idzie do Brooke i gada jej, że to ich dziecko i ona zawsze będzie z nim (z dzieckiem) związana :evil: ::plask wczolo:
Strasznie współczuję Taylor, bo ta sytuacja jest naprawdę beznadziejna. Była w pełni szczęśliwa i stało się coś takiego. Kompletnie nie rozumiem, co Nick miał na celu mówiąc jej prawdę ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Także uważam, że prawda nie powinna zostać ujawniona. :wink: Chyba najlepsze w tym jajeczkowym wątku mamy już za sobą, więc można ten wątek jakoś zakończyć.
Fajnie, że znowu dziś wspominali Sally. :cry: Bardzo udane retrospekcje. Ciekawe teraz w czyje ręce ostatecznie trafi budynek Spectra Fashions. :wink: Fajnie znów było zobaczyć CJ'a. :D
Dawidek
Administrator

Donna przegina, nie miała prawa mówić nickowi o tym, o czym Brooke nie chce mówić i nie chce pamiętać. Chęć zemsty całkowicie przesłonił oczekiwania siostry. Odnoszę wrażenie, że ona wcale nie liczy się z opinią Brooke, tylko realizuje własny plan - po trupach. Pomysł ściągnięcia Stephena mi się nie podoba.
Brooke mądrze postąpiła, nic nie mówiąc na ewent5ualny związek siostry z Ericem. Wie, że i tak na to nie ma wpływu.
Stephanie trafiła na twardą sztukę, która tak łatwo nie odpuści. Donna też nie powinna zapomnieć, że ma zaprawioną w bojach przeciwniczkę. Ich starcie może być ciekawe.
Pomysł na firmę Jackie może być ciekawy. Fajny był dzisiaj widok, jak pani Marone stała między dwoma umięśnionymi przystojniakami. A najlepsze były słowa, coś w tym stylu "Kobieta ma najlepsze pomysły, kiedy jest mokra". ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: Clarke zasłaniający oczy Jarettowi - to tez było dobre. :zeby: Ciekawe tylko czy Nick będzie zachwycony po tym jak zobaczy co robi matka z pieniędzy, które on niechętnie zainwestował w jej biznes. :lol:
Tomala

Fajne były dzisiaj sceny z Jackie. Panowie od wanny byli bardzo przyjemni dla oka :P Ogólnie pomysł na konferencję w wannie bardzo nietypowy, ale to mi trochę przypomniało o tym, że Jackie była dziwką :lol: Bardzo ładnie jej w blond włosach. Ale ten tekst, że "Kobieta ma najlepsze pomysły, kiedy jest mokra" był całkiem bez sensu :lol:
Dawidek
Administrator

Donna denerwuje mnie coraz bardziej. Czy ona nie może uszanować woli siostry? Z drugiej strony może mieć rację, że pobłażanie dla Stephanie powoduje, że staje się coraz zuchwalsza.
Zastanawiałem się co było na tym talerzu. To coś czarnego nieładnie się prezentowało. ::bojesie:: Stephen osiągnął swój cel.
Tomala

Dawidek pisze:Donna denerwuje mnie coraz bardziej.
Mnie również :evil: Mówi jacy to ci Forresterowie są okropni, ale czemu tak strasznie chce należeć do tej rodziny? ::plask wczolo: To żenujące.
Widać, że Eric jednak nadal trochę się martwi o Stephanie ::chytry::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dawidek pisze: Zastanawiałem się co było na tym talerzu. To coś czarnego nieładnie się prezentowało. ::bojesie::
To była martwa wrona. Mafia często ich używa kiedy wyda na kogoś wyrok.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dawidek
Administrator

iril dzięki, nie przypominało mi to ptaka. :D

Oglądając dzisiejsze odcinki, coś mi nie pasowało w relacjach Storma z ojcem. Być może szwankuje mi pamięć, albo jest tak, jak pisze Adex w wątku o Stormie. W każdym razie aktor grający Storma podoba mi się coraz bardziej. Dzisiaj w miarę dobrze zagrał złość na ojca.
Stephenowi nie udało się przestraszyć Stephanie. Zwróciłem uwagę na scenę wielkiego wejścia do gabinetu Erica. Wystarczył niezbyt mocny kopniak by otworzyć zamknięte drzwi do biura. Z wyglądu wyglądają one solidnie, ale pozory chyba mylą. :D
ciekawe, jak Kate sprawdzi się w pracy w FC. Trochę dziwne, że trzy siostry pracują w jednej korporacji. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Świetne odcinki dzisiaj :D
Wszystkie sceny z pokazem bardzo dobrze zmontowane. Akcja z Thornem i Felicią porywającą Donnę, była niezła :P
Tomala

No i znów Stephanie jest górą :mrgreen: :zeby: Nieźle Thorne i Felicia załatwili Donnę :twisted: To było cudowne!
Fajne było też jak Stephanie wywaliła Jackie z firmy. A tamta potem poszła naskarżyć synusiowi :lol:
Dawidek
Administrator

Nie wiem, czy suknia, którą miała zaprezentować Donna była częścią kolekcji. chyba nie. A nawet jeśli nie, to Stephanie oraz Felicia i Thorne i tak nie uszanowali pracy Erica, który sporo energii włożył w przygotowanie tej kreacji. Nie popieram decyzji Erica o tym, by Donna pokazała się na wybiegu, (powinien stanąć sam), to decyzję należy uszanować. Eric generalnie szanował wybory życiowe swoich dzieci, więc niech one odwdzięczą się tym samym. Felicia i Thorne sporo u mnie dziś stracili. Zachowanie Stephanie mnie nie dziwi. Gadka o tym, że pokazanie się z Donną wpłynęłoby negatywnie na pokaz, może i była słuszna, traktuję ją jednak jako zasłonę dymną. Ją chyba zżera zazdrość, że Donna zawróciła Ericowi w głowie.
Stephanie miała prawo pokazać się na pokazie, ale tylko jako widz, a nie aktywna uczestniczka. Zachowanie się wobec Jackie było chamskie.
Czy to normalne, że broń może być trzymana z zwykłej szufladzie od biurka? ::plask wczolo:

Ogólnie mówiąc, bardzo fajne odcinki. :D Oby więcej takich.
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Czy ktoś zauważył że wczoraj do B&B wrócił po tylu latach nieobecności Jake MacClaine? :D
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Tomala pisze:Stephanie była dzisiaj boska jak zjechała Donnę :: bow :: Tekst o jej sztucznych balonach i nazwanie jej silikonową laleczką były strzałem w dziesiątkę. Donna tylko zrobiła głupią minę, ale nawet nie śmiała zaprzeczyć.
W ogóle fajnie mieliśmy dzisiaj pokazane jak Brooke i Ridge wrócili do siebie, Ridge powiedział Ashley, że on i Brooke zawsze do siebie wracają, a potem to samo Stephanie powiedziała Donnie o sobie i Eryku.
Katie i Thorne mogą być fajną parą, narazie dobrze się zaczyna. Katie do niego pasuje. Jest nawet trochę podobna do Darli, oczywiście nie z wyglądu, tylko pod względem osobowości.
Dla ciebie Tomala może Stephanie była boska a dla mnie ta kobieta to żałosna stara raszpla która wcześniej zazdrościła urody i ciała Brooke a teraz zazdrości tego samego Donnie. Donna ma co pokazać bo jest młoda i piękna kobieta za to Stephanie w 40 stopniowe upały zakłada kapoty aby zakrywać swoje stare i grube cielsko. Stephanie Donnie do pięt nie dorasta podobnie jak Brooke. Dobrze ją Donna popchnęła palcem jak śmiecia z taka pogardą że to ona teraz rządzi w FC. Bardzo mi się podobało jak Donna wezwała ochronę po Stephanie i w ten sposób wywaliła ja z FC oraz jak piątka Loganów rozmawiała z tą wiedźmą wszyscy przeciwko niej. Felicja i Thorne popierają bo oni zawsze byli zakompleksieni i żyli w cieniu Ridga stąd to ich poparcie dla Stephanie. A Thorne nie może pogodzić się z faktem że Donna wolała jego ojca którego naprawdę kocha a nie jego z którym była tylko po to aby się zemścić na Stephanie. I powiem więcej teraz to Donna jest górą a nie Stephanie. Stephanie pewnie nie spodziewała się nawet w najgorszych snach że Donna wyrzuci ją kiedykolwiek z FC a tak się stało. Ta starucha jest żałosna.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Alex1981 pisze: Felicja i Thorne popierają bo oni zawsze byli zakompleksieni i żyli w cieniu Ridga stąd to ich poparcie dla Stephanie.
To zdanie wprost zmiażdżyło mój światopogląd, chyba nie dostrzegałem drugiego dna tej soapki myśląc, że dzieci wstawiają się za swoją rodzicielką ze względu na miłość do niej a przecież chodzi o to, że one mają kompleksy ! :zeby: ::rad:: ::loll::
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Joe pisze:
Alex1981 pisze: Felicja i Thorne popierają bo oni zawsze byli zakompleksieni i żyli w cieniu Ridga stąd to ich poparcie dla Stephanie.
To zdanie wprost zmiażdżyło mój światopogląd, chyba nie dostrzegałem drugiego dna tej soapki myśląc, że dzieci wstawiają się za swoją rodzicielką ze względu na miłość do niej a przecież chodzi o to, że one mają kompleksy ! :zeby: ::rad:: ::loll::
Ridge też jest jej dzieckiem ale jakoś wcale jej nie popiera bo on ma poczucie własnej wartości w przeciwieństwie do Felicji i Thornea którzy przy Ridgu nie zrobili żadnej kariery. Podobnie Stephanie przy Eryku może się czuć zakompleksiona ponieważ FC odniosło sukces i zaczęło tylko i wyłącznie dzięki talentowi Eryka. Niestety ale Stephanie w FC była zawsze żoną męża bo projektantka z niej żadna więc zawsze do sukcesu Eryka się doczepiała. Powiedzmy sobie szczerze Stephanie jako kobieta interesu jest do niczego, nie ma talentu, pomysłów i wizji. Jedyne w czym jest dobra to w jątrzeniu ale to tez jej nie do końca wychodzi bo na końcu tak jak teraz ma całą armie wrogów którzy jej nienawidzą. Z wyjątkiem właśnie tych dwóch piesków na zawołanie tj. Thorna i Felicji. Dobrze że donna ją gnoji teraz na każdym kroku teraz to Donna jest góra. Thorne tak naprawdę zazdrości ojcu partnerki młodej i pięknej jaką jest Donna. Darla niestety była bardzo prosta dziewczyną, bez wykształcenia, ogłady i klasy nie miała nawet skończonego liceum więc dziwię się jak Rhorne mógł chcieć takie coś co odbiło faceta swojej najlepszej przyjaciółce tj. Macy i poszła z nim do łóżka i zaszła w ciąże. Dziwne i bardzo naiwne było bardzo to, że Sally tak łatwo wybaczyła tą zdradę Darli. Thorne pewnie żałuje że Donna nie jest jego. A Stephanie nie powinna w ogóle pojawić się na tym pokazie bo to przez jej mordercze i psychopatyczne skłonności Eryk stracił firmę którą odzyskał tylko dzięki Donnie. Eryk powinien przestrzegać umowy kupna FC czyli tego aby Stephanie nie przebywała w FC bo to był warunek jaki Nick postawił Erykowi i Eryk dał Nickowi słowo honoru oraz podpisał odpowiednie dokumenty. Owszem Brooke i Ridge zawsze do siebie wracają z tym że Ridge wraca do Brooke bo ma do kogo a Eryk mając do wyboru starą, wredną i brzydką czarownice na miotle jaka jest Stephanie a młodą, zgrabną, seksowną i sympatyczną Donnę to oczywiste że wybierze tę drugą i wątpię żeby tym razem Eryk wrócił do Stephanie.
ODPOWIEDZ