Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Alex1981 pisze:Dobrze że donna ją gnoji teraz na każdym kroku teraz to Donna jest góra.
Zdecydowanie nie. Donna nie potrafi wygrać żadnej konfrontacji ze Stephanie, to Stephanie gnoji Donnę, a ta tylko zawsze skarży Erykowi :lol: No i nie wiem czy oglądałeś ostatni odcinek, bo w tym momencie zdecydowanie Donna nie jest górą :lol: Stephanie jest i to nawet dosłownie :zeby:
Alex1981 pisze:Eryk mając do wyboru starą, wredną i brzydką czarownice na miotle jaka jest Stephanie
A to nowy argument z Twojej strony, jeszcze go nie słyszeliśmy :lol:
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Tomala pisze:
Alex1981 pisze:Dobrze że donna ją gnoji teraz na każdym kroku teraz to Donna jest góra.
Zdecydowanie nie. Donna nie potrafi wygrać żadnej konfrontacji ze Stephanie, to Stephanie gnoji Donnę, a ta tylko zawsze skarży Erykowi :lol: No i nie wiem czy oglądałeś ostatni odcinek, bo w tym momencie zdecydowanie Donna nie jest górą :lol: Stephanie jest i to nawet dosłownie :zeby:
Alex1981 pisze:Eryk mając do wyboru starą, wredną i brzydką czarownice na miotle jaka jest Stephanie
A to nowy argument z Twojej strony, jeszcze go nie słyszeliśmy :lol:
Widać żeś taka sama jak Stephanie skoro jej tak bronisz to by wszystko tłumaczyło. :P Główną wygraną Donny jest fakt że jest młoda, piękna, zgrabna i seksowna a Stephanie to jej przeciwieństwo. Wyrzucenie Stephanie przez Donne z FC które kiedyś należało do tej starej raszpli to straszny policzek i zniewaga dla tej starej raszpli oraz to że Donna teraz ma sporo do powiedzenia w sprawach firmy a Stephanie o niczym nie ma prawa decydować. Uwiedzenie Eryka podczas nieobecności tej małpy to druga wygrana Donny. Nastawienie Stephena i Nicka przeciwko Stephanie to trzecia wygrana Donny. Nie można liczyć zamknięcia Donny w saunie bo 3 osoby na jedną to żadna wygrana sama by sobie z nią nie poradziła. Bycie damskim bokserem to powód do wstydu dla Thorna. Skłonienie Eryka do rozwodu ze Stephanie to kolejna wygrana. Stephanie chciała Brooke odebrać dzieci i przegrała bo to że ta stara sucz nasłała na Brooke tego gwałciciela po prostu tylko bardziej zbliżyło po gwałcie Ridga do Brooke i przyniosło to odwrotny efekt niż Stephanie chciała. Wszystko co ta stara jędza knuła przeciwko Brooke i Donnie obróciło się przeciwko niej samej i to Stephanie jest wielką przegraną. Donna spełniła swoją groźbę po tym jak nie doszło do ślubu Donny z Thornem że się zemści na Stephanie i tak też zrobiła uwodząc Eryka.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Alex1981 pisze:Widać żeś taka sama jak Stephanie skoro jej tak bronisz to by wszystko tłumaczyło.
Tomala to mężczyzna, nie kobieta. Obok nicka jest symbol płci użytkownika.
Druga uwaga, za dużo wyzwisk pod adresem bohaterów.

Wracając do ostatnich wydarzeń, to powiem tak "przemoc goni przemoc", nikt tutaj tak naprawdę nie jest bez winy. Thorne i Felicia nie wyciągnęli wniosków z tego co gadał Eric, że chciałby sam podejmować decyzje i ponosić za nie konsekwencje. Stephanie nic sobie z tego nie robi, jak zwykle jest w swoim żywiole, byle osiągnąć swój cel. Takim postępowaniem niewiele osiągnie, ale jest zuchwała bo rodzina nie potrafi jednoznacznie jej wybić intrygi z głowy. Stephanie myśli sobie, że Eric i synowie sobie przez jakiś czas będą źli na nią a potem wszystko wróci do normy. Więc warto ponieść tak mały koszt by znów kogoś upokorzyć i choćby na chwilę mieć satysfakcję wygranej. W dużej mierze winni są nie tylko Stephanie, ale także jej rodzina, która jest niezdecydowana i chwiejna w stosunku do niej.
Tomala, nie wiem czy Stephanie jest górą, to, że potrafi lepiej intrygować i mącić nie do końca dobrze świadczy o niej. Alex podał powyżej jej porażki. Każdy ma swoje sympatie i antypatie, tak samo jak i bohaterowie, ale to nie jest powód by komuś szkodzić.
Ten kto strzelał (mam swój typ, kto to) kierował się wyłącznie emocjami i tak naprawdę tylko odwrócił uwagę od sedna sprawy. Mam nadzieję, że ta osoba zostanie aresztowana i ukarana.
Czy w Los Angeles naprawdę nie ma innych poruczników? ::loll:: Dobrze chociaż, że mamy potencjalnego następcę pana Bakera. :P
Kolejne odcinki, które trzymały w napięciu, dla takich akcji warto oglądać serial. :D
Dawidek
Administrator

Ostatnie odcinki są dość ciekawe, dziwne, że nie widzę komentarzy. :D

Rozumiem Brooke, że w jakiś sposób przywiązała się do Jacka, to jednak zobowiązała się do tego, że nie będzie walczyć o niego i nadmiernie interesować się jego losem. Jego matką jest teraz Taylor. Niech nie naraża dopiero co odbudowanego związku z Ridge'm.
Po obejrzeniu ostatnich 4 odcinków nie mam jednego podejrzanego co do postrzelenia Stephanie. Mam dwóch, a dzisiaj sobie myślę, czy nie dopisać następnej osoby.
Nie dziwię się rozżaleniu Pam. Mimo, że ona mogła wcześniej podjąć refleksję nad swoim życiem i spróbować je zmienić, to może teraz, kiedy nieco uwolniła się od matki, to może przyszła ta refleksja, że coś jej się od życia należy. Dochodzi też żal za tym, że jej siostrze się udało a jej nie. Fajna była scena jak poszczuła Donnę swoim Małym, który taki mały nie jest. ::loll::
Tomala

Brooke strasznie mnie wkurza. Jak zwykle jest niezdecydowana! Jeśli nie chodzi o Ridge'a i Nick'a, to znajduje sobie inny sposób, żeby się trochę powachać, narobić sobie problemów :evil: ::plask wczolo:
Ostatnio coś nie widać Taylor. Czy to czasem nie było kręcone kiedy utonął syn Hunter Tylo i dlatego ona się nie pojawia?
Moim zdaniem Stephanie postrzelił Stephen. On mi się wydaje najbardziej agresywny z tych wszystkich osób, najbardziej wściejkły itd. Podejrzewam jeszcze trochę Jackie, bo bardzo dziwnie się zachowywała po powrocie z pokazu i jak się dzisiaj okazało "uciekła" z LA. Ale to jej zachowanie przypominało mi bardziej takie dziwne podekscytowanie, niż przerażenie, które chyba powinno jej towarzyszyć po postrzeleniu człowieka. Czyli nadal skłaniam się bardziej ku Stephenowi. Stephanie powiedziała, że to Donna, ale wiadomo, że to nie ona, skoro widzieliśmy jak ją znalazła. No chyba, że celowo odstawiła szopkę, żeby odsunąć od siebie podejrzenia. Ale ona chyba jest za głupia, żeby wymyślić coś takiego :lol: Nikogo innego już nie podejrzewam o postrzelenie Stephanie.
Pamela była dzisiaj super ze swoim pieskiem :twisted: Fajnie, że pod nieobecność Stephanie jej siostra męczy Donnę :twisted:
Dawidek
Administrator

Jak na razie Tomala, Twoje podejrzenia się sprawdziły. Końcówka drugiego odcinka jednak trochę zamieszania wprowadziła. :D
Brooke niech zajmie się czymkolwiek, by nie myśleć o Jacku.
Pamela taka zgryźliwa się stała. ::loll:: Zastanawiam się, czy jak jej nie ma w willi Forresterów, to ktoś zajmuje się przyziemnymi sprawami typu gotowanie, pranie i tym podobne? Stephanie, która zawsze znajdzie czas na spiskowanie? Kiedyś były służące (niezapomniana Maria a potem Helen). Teraz Pam przejęła pałeczkę, pranie, pichcenie pieczeni i ciasta bananowego (które na pewno jest pyszne :D ).
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Tomala pisze:Brooke strasznie mnie wkurza. Jak zwykle jest niezdecydowana! Jeśli nie chodzi o Ridge'a i Nick'a, to znajduje sobie inny sposób, żeby się trochę powachać, narobić sobie problemów :evil: ::plask wczolo:
Ostatnio coś nie widać Taylor. Czy to czasem nie było kręcone kiedy utonął syn Hunter Tylo i dlatego ona się nie pojawia?
Moim zdaniem Stephanie postrzelił Stephen. On mi się wydaje najbardziej agresywny z tych wszystkich osób, najbardziej wściejkły itd. Podejrzewam jeszcze trochę Jackie, bo bardzo dziwnie się zachowywała po powrocie z pokazu i jak się dzisiaj okazało "uciekła" z LA. Ale to jej zachowanie przypominało mi bardziej takie dziwne podekscytowanie, niż przerażenie, które chyba powinno jej towarzyszyć po postrzeleniu człowieka. Czyli nadal skłaniam się bardziej ku Stephenowi. Stephanie powiedziała, że to Donna, ale wiadomo, że to nie ona, skoro widzieliśmy jak ją znalazła. No chyba, że celowo odstawiła szopkę, żeby odsunąć od siebie podejrzenia. Ale ona chyba jest za głupia, żeby wymyślić coś takiego :lol: Nikogo innego już nie podejrzewam o postrzelenie Stephanie.
Pamela była dzisiaj super ze swoim pieskiem :twisted: Fajnie, że pod nieobecność Stephanie jej siostra męczy Donnę :twisted:
Wiesz co Tomala dziwię się że tak bardzo i zaciekle popierasz Stephanie która trzeba sobie powiedzieć szczerze jest bardzo złą i negatywną bohaterką w tym serialu no chyba że ty masz też takie skłonności psychopatyczne to by wszystko wyjaśniało. Powiedzmy też sobie szczerze Stephanie za te wszystkie rzeczy które zrobiła w swoim życiu powinna siedzieć w więzieniu i to dziwne tak każdy jej wszystko daruje i ona chodzi na wolności. Co do Stephanie i Pameli to jedną cechę mają wspólną jako siostry obie są psychopatkami i są niezrównoważone psychicznie i powinny poddać się leczeniu psychiatrycznemu. Co do gnojenia to stwierdzam że Stephanie i Pamela są zwykłymi tchórzliwymi sukami które zawsze zastawiają się kimś bo same są stare i nie dałyby sobie rady więc jakie to gnojenie poprzez osoby trzecie. Nie bądź śmieszny. Stephanie np. wyrzuciła Brooke ze swojego domu wykorzystując do tego ochroniarzy, posłużyła się swoimi upośledzonymi dziećmi Thornem i Felicją żeby zamknąć Donnę w saunie a teraz Pam pozbyła się Donny z domu Stephanie bo też wykorzystała do tego swojego groźnego psa co świadczy też o jej psychopatycznych skłonnościach bo normalni ludzie nie mają takich psów tylko psychopaci. Sztuką jest być takim odważnym samemu stając do walki solo z przeciwnikiem a nie posługując się poplecznikami. Ja uważam, że to Donna gnoi Stephanie bo robi to sama to ona sama skłoniła Eryka do rozwodu, to z Donną Eryk sypiał i pieprzył się na dodatek w domu Stephanie do którego ona nie miała wstępu za to Donna tak. To Stephanie została wyrzucona ze swojego domu i teraz mieszka w jakimś pokoiku z hotelu podczas gdy Donna sypia w tym czasie z Erykiem w domu tej wiedźmy. To Stephanie ma więcej wrogów niż przyjaciół a nie Donna. To Donna ma swój elegancki gabinet w FC a Stephanie jest osobą niemile widzianą w tej firmie. I powiem więcej niezależnie kto by to nie był to ta osoba która strzelała do Stephanie dobrze zrobiła tylko szkoda że trochę niecelnie strzelała za te wszystkie podłości należało się to Stephanie, nawet jeżeli nie zginęła to przynajmniej ktoś w ten sposób dał jej odczuć, że nie jest bezkarna i to było dla niej ostrzeżeniem bo przecież mogła zginąć.Ten kto strzelał powinien być uniewinniony a nawet nagrodzony za próbę usunięcia chwasta jakim bez wątpienia jest Stephanie.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ten kto strzelał powinien być uniewinniony a nawet nagrodzony za próbę usunięcia chwasta jakim bez wątpienia jest Stephanie.
I powiem więcej niezależnie kto by to nie był to ta osoba która strzelała do Stephanie dobrze zrobiła
Czy Stephanie mierzyła do kogokolwiek z broni?? Psychopatyczne w tym momencie jest Twoje myślenie, jak można nagradzac kogoś za próbę morderstwa ::kwasny::
Tomala

Alex1981 pisze:Wiesz co Tomala dziwię się że tak bardzo i zaciekle popierasz Stephanie która trzeba sobie powiedzieć szczerze jest bardzo złą i negatywną bohaterką w tym serialu no chyba że ty masz też takie skłonności psychopatyczne to by wszystko wyjaśniało.
Bez przesady, to tylko serial, mam do tego trochę dystansu, a Stephanie jest dla mnie po prostu najciekawszą postacią.
Alex1981 pisze: Co do Stephanie i Pameli to jedną cechę mają wspólną jako siostry obie są psychopatkami i są niezrównoważone psychicznie i powinny poddać się leczeniu psychiatrycznemu. Co do gnojenia to stwierdzam że Stephanie i Pamela są zwykłymi tchórzliwymi sukami które zawsze zastawiają się kimś bo same są stare i nie dałyby sobie rady więc jakie to gnojenie poprzez osoby trzecie. Nie bądź śmieszny. Stephanie np. wyrzuciła Brooke ze swojego domu wykorzystując do tego ochroniarzy, posłużyła się swoimi upośledzonymi dziećmi Thornem i Felicją żeby zamknąć Donnę w saunie a teraz Pam pozbyła się Donny z domu Stephanie bo też wykorzystała do tego swojego groźnego psa co świadczy też o jej psychopatycznych skłonnościach bo normalni ludzie nie mają takich psów tylko psychopaci. Sztuką jest być takim odważnym samemu stając do walki solo z przeciwnikiem a nie posługując się poplecznikami.
Nie uważam, że Stephanie posłużyła się Thornem i Felicią, bo przecież oni tak samo jak ona nie chcieli dopuścić do tego, żeby Eryk pokazał się z Donną.
Nie przesadzaj też, że Pamela jest psychopatką, nic takiego przecież nie zrobiła. I zapewniam Cię, że nie tylko psychopaci mają takie psy :lol: Idąc tym tokiem myślenia mam sąsiada psychopatę :lol:

Co do dzisiejszych odcinków.
Brooke nie powinna tak się martwić o to dziecko. Najpierw podpisała potrzebne dokumenty, a teraz robi zupełnie co innego. Tylko komplikuje sytuację, bo coraz bardziej przywiązuje się do małego Jack'a. I jeszcze w dodatku Nick uważa, że Brooke powinna się regularnie widywać z dzieckiem ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bartek pisze:
Ten kto strzelał powinien być uniewinniony a nawet nagrodzony za próbę usunięcia chwasta jakim bez wątpienia jest Stephanie.
I powiem więcej niezależnie kto by to nie był to ta osoba która strzelała do Stephanie dobrze zrobiła
Czy Stephanie mierzyła do kogokolwiek z broni?? Psychopatyczne w tym momencie jest Twoje myślenie, jak można nagradzac kogoś za próbę morderstwa ::kwasny::
Dusiła Brooke w Big Bear i nożem chciała zaatakować, nie mówiąc o tym jak przyniosła broń do domu Brooke aby ta się zabiła, ale to oczywiście normalne? :lol:
Obecne odcinki z postrzeleniem Stephanie są chyba nieco wzorowane na serialu Dallas gdzie był wątek kto postrzelił JRa ale ogólnie przypominają bardzo tajemniczą sprawę postrzelenia Granta, też wam się tak kojarzy?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Dusiła Brooke w Big Bear i nożem chciała zaatakować, nie mówiąc o tym jak przyniosła broń do domu Brooke aby ta się zabiła, ale to oczywiście normalne?
No fakt, o tym nie pomyślałem. Nie zmienia to jednak faktu, że osoba, która próbowała ją zabić powinna zostać nagrodzona. Nie ważne jaka Stephanie była, nie zasługiwała na śmierć. To miałem na myśli.
Dawidek
Administrator

Z dzisiejszych odcinków najbardziej zaciekawiło mnie to, że Pamela wszędzie łazi z ciasteczkami. Nawet policjanci dostali. ::loll:: ::plask wczolo: ::ke:: Ona jest niemożliwa i żałosna zarazem.
Brooke dzisiaj pokazała, że to dziecko jest jej bliskie, aż za bliskie. Dobrze, że Taylor nie było, bo mogłoby być nieprzyjemnie.
Bartek, zgadzam się. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:[Obecne odcinki z postrzeleniem Stephanie są chyba nieco wzorowane na serialu Dallas gdzie był wątek kto postrzelił JRa ale ogólnie przypominają bardzo tajemniczą sprawę postrzelenia Granta, też wam się tak kojarzy?
Tak wątek postrzelenia Granta był podobny, chociaż teraz sprawa jest bardziej zawiła i jest więcej podejrzanych. O tym wątku z Dallas słyszałem w jakims reportażu. Podobno odcinek, w którym ujawniono sprawcę miał rekordową oglądalność i okazało się , że zabiła go jego własna siostra (?) Nie wiem czy nie pomyliło mi się z czymś innym.

Ostatnio Pamela sie stała trochę psychiczna:D No cóż, bycie siostrą Stephanie zobowiązuje. Pewnie będzie jeszcze gorsza niż ona.
Alex1981 pisze:
Tomala pisze:Brooke strasznie mnie wkurza. Jak zwykle jest niezdecydowana! Jeśli nie chodzi o Ridge'a i Nick'a, to znajduje sobie inny sposób, żeby się trochę powachać, narobić sobie problemów :evil: ::plask wczolo:
Wiesz co Tomala dziwię się że tak bardzo i zaciekle popierasz Stephanie która trzeba sobie powiedzieć szczerze jest bardzo złą i negatywną bohaterką w tym serialu no chyba że ty masz też takie skłonności psychopatyczne to by wszystko wyjaśniało. Powiedzmy też sobie szczerze Stephanie za te wszystkie rzeczy które zrobiła w swoim życiu powinna siedzieć w więzieniu i to dziwne tak każdy jej wszystko daruje i ona chodzi na wolności. Co do Stephanie i Pameli to jedną cechę mają wspólną jako siostry obie są psychopatkami i są niezrównoważone psychicznie i powinny poddać się leczeniu psychiatrycznemu. Co do gnojenia to stwierdzam że Stephanie i Pamela są zwykłymi tchórzliwymi sukami które zawsze zastawiają się kimś bo same są stare i nie dałyby sobie rady więc jakie to gnojenie poprzez osoby trzecie. Nie bądź śmieszny. Stephanie np. wyrzuciła Brooke ze swojego domu wykorzystując do tego ochroniarzy, posłużyła się swoimi upośledzonymi dziećmi Thornem i Felicją żeby zamknąć Donnę w saunie a teraz Pam pozbyła się Donny z domu Stephanie bo też wykorzystała do tego swojego groźnego psa co świadczy też o jej psychopatycznych skłonnościach bo normalni ludzie nie mają takich psów tylko psychopaci. Sztuką jest być takim odważnym samemu stając do walki solo z przeciwnikiem a nie posługując się poplecznikami. Ja uważam, że to Donna gnoi Stephanie bo robi to sama to ona sama skłoniła Eryka do rozwodu, to z Donną Eryk sypiał i pieprzył się na dodatek w domu Stephanie do którego ona nie miała wstępu za to Donna tak. To Stephanie została wyrzucona ze swojego domu i teraz mieszka w jakimś pokoiku z hotelu podczas gdy Donna sypia w tym czasie z Erykiem w domu tej wiedźmy. To Stephanie ma więcej wrogów niż przyjaciół a nie Donna. To Donna ma swój elegancki gabinet w FC a Stephanie jest osobą niemile widzianą w tej firmie. I powiem więcej niezależnie kto by to nie był to ta osoba która strzelała do Stephanie dobrze zrobiła tylko szkoda że trochę niecelnie strzelała za te wszystkie podłości należało się to Stephanie, nawet jeżeli nie zginęła to przynajmniej ktoś w ten sposób dał jej odczuć, że nie jest bezkarna i to było dla niej ostrzeżeniem bo przecież mogła zginąć.Ten kto strzelał powinien być uniewinniony a nawet nagrodzony za próbę usunięcia chwasta jakim bez wątpienia jest Stephanie.
Oczywiście zgadzam się. W końcu, ktoś trafnie ocenił Stefę :: bow :: Zwykły chwast hahah. A czy to nie dziwne, ze Thorne i felicia jej pomagają, podczas gdy całe życie faworyzowała Ridge'a a ich miała w d...? Alex polecam temat : "Dla antyfanów różnych postaci" viewtopic.php?t=217&start=0 Tam też sporo o Stephanie:P
Ostatnio zmieniony 2010-11-02, 22:47 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Mimo, że nie lubię Stephanie, nie popieram samosądu dokonywanego na niej. To nie rozwiązuje problemu. Stephen powinien zostać ukarany by innym dać przykład, że bezprawiem nie należy zwalczać bezprawia. Tak naprawdę Stephanie tez powinna usłyszeć kilka zarzutów i stanąć przed wymiarem sprawiedliwości.
Ten kadr, który był głównym bohaterem dzisiejszych odcinków chyba już całkowicie rozwiał wszystkie wątpliwości co do winy Stephena. Smutne, że jego córki tak się na ojcu zawiodły. :cry:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:Ten kadr, który był głównym bohaterem dzisiejszych odcinków chyba już całkowicie rozwiał wszystkie wątpliwości co do winy Stephena. Smutne, że jego córki tak się na ojcu zawiodły. :cry:
No nie wiem czy rozwiał. Stephen nadal się wypiera postrzelenia Stephanie. Wygląda też na to, że Brooke i Donna mu wierzą. Jedynie Katie jest ciągle oburzona. Jakiś czas temu naprawdę ją lubiłem, a teraz mnie wkurza. :x

Nick i Brooke też są denerwujący w tym wątku z Jackiem. Jestem zdania, że Brooke powinna mieć jak najmniejszy kontakt z dzieckiem. A teraz będą sobie organizować potajemne spotkania... ::plask wczolo: I Nick to już w ogóle przesadził mówiąc, że Jack ma dwie mamy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ