Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Zapowiedź cieszy, bo atak Naonki na Kelly i Alinę wskazuję, że one na pewno nie odpadną. Bo zawsze zapowiedź próbuje nas zmylic, Ta ruda Jill, choc ona taka ruda to chyba nie jest :P dobrze wie co robi.To na Marty'm będzie się skupiała gra, a ona w jego cieniu daleko zajdzie na pewno dalej niż on, bo jak jego "władza" [w sumie to on zdecydował w tym odcinku o eliminacji] zacznie podupadac wtedy ona może poprostu przeszkoczyc do innego sojuszu,a za czasów jego panowania na pewno nie wypadnie :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly

The Amazing Race s17e01-02
Wreszcie dziś nadrobiłem TAR i jestem bardzo mile zaskoczony.. Przede wszyskim przesympatyczne drużyny.Mam wielu faworytów w przeciwieństwie do poprzedniego sezonu gdzie tylko dla Jeffa&Jordan i Brenta& Caite dało się oglądac , reszta była wkurzająca. Swoją droga musze skończyc ten sezon, zostały mi ze 3 odcinki, więc jeszcze nie wiem kto wygrał.

Odnośnie faworytów to Jill& Thomas wysunęli się na prowadzanie u mnie. No i na szczęśnie to oni wygrali pierwszy etap, także mam nadzieję,że rozsądnie wykorzystają ominięcie road block. Mocna drużyna myślę, że powalczy o zwycięstwo .Kibicuje także Gary'emu i Mallory, ale oni pewnie za długo nie poegzystuja w programie. Cieszę się, że na etapie Ghany jeszcze nie odpadli. Wieczny usmiech na twarzy Mallory ożywia ten program.Pozatym lubię także siatkarki i parę z tatuażami.

Zapowiada się świetny sezon! I jeszcze jedno warto dodac, mianowicie wybrali znakomite plenery, miejsca do pierwszych dwóch odcinków.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja tam Brenta i Caite nie mogłam znieść, ale tamta edycja ogólnie była wyjątkowo słaba. Ta już po dwóch odcinkach wydaje się być lepsza. Też lubię wiele z drużyn, chyba specjalnie dali kilka drużyn żeńskich, żeby w końcu jakaś wygrała. Lubię te prezenterki, z których jedna dostała arbuzem w twarz, siatkarki, Mallory z ojcem, Azjatów, Jill i Thomasa też. Ogólnie to prawie wszystkich lubię, może poza tą parą z dziewczyną z krótkimi włosami (ech, w ogóle nie pamiętam imion na razie ;) ) Dobra była para z tatuażami w pierwszym odcinku jak szukali flagi a potem łodzi. Praktycznie w każdej edycji muszą pokazać stereotypową głupotę Amerykanów ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

TAR s17e05

Fajne przejście na zasadzie kontrastu z Ghany do północnej, mroźnej Szwecji. Świetny był lodowy pałac. W tej edycji wybierają bardo ciekawe miejsca, o wiele lepsze niż w poprzedniej.Faworyci bez zmian, czyli Jill & Thomas, którzy dziś na szczęście opuścili zadanie.Trochę się o nich martwiłem na szczęście niepotrzebnie. Drugą parą której kibicuje to nadal Gary i Malory i fantastycznie sobie radzą , drugi raz z rzędu druga pozycja w rejsie. ::rad:: Siatkarki wydają się sympatyczne lecz nie dają nam szansy ich poznac i polubic

Survivor s21e05
Niesamowicie ciekawa sytuacja po przemieszaniu plemion, dawne sojusze rozbite i jestem w szoku, że to starzy wypięli się na siebie, a myślałem, że będzie odwrotnie. I teraz jedyna osoba ze starych warta uwagi to Eve, która jest i tak na straconej pozycji, ciekawe czy się uratuje.
Faworytka nadal zostaje Alina [śmiesznie, że się dogadała z Naonką, ale to jest właśnie strategia, nie kierowac się uczuciami tylko rozsądkiem, brawo jak i dla jednej jak i dla drugiej.]Jeśli chodzi o drugą grupę to Kelly B. i Kelly S. i jestem ciekaw jak w ich grupie potoczy się rada.Z jednej strony jest Brenda kierująca głosami młodych i Jane, a z drugiej strony silnie do tej promowany Marty z HII i jego powierniczka Jill.Na prawdę wszystko może się zdarzyc.Zwłaszcza, że po zapowiedzi Fabio chyba zostanie urobiony, więc pewnie przekaże Marty'emu na kogo pójdą głosy, na niego czy na Jill i wtedy z programem może pożegnac się każdy...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W TAR to w końcu pałacu nie pokazali ;) Tylko magazyn, gdzie w porze "letniej" przechowywane są lodowe "meble" itp. No, ale fajna lokacja ;) W którejś z poprzednich edycji byli już w lodowym barze i o ile pamiętam to trochę dłużej tam siedzieli ;) Mi w sumie odpowiada ta czwórka, która w ostatnim odcinku zameldowała się na mecie jako pierwsza. Dobrze, że Azjaci nie odpadli, ale szkoda mi też tych śpiewających chłopaków. Jest bardzo mało par, którym życzę odpadnięcia - chyba jedynie Chad ze Stephanie mnie denerwują. Cytat tego odcinka to kwestia Nicka do taksówkarza, żeby ich zawiózł pod pole arktyczne. Taa z Afryki trochę by im to zajęło ;)

W Survivorze po przemieszaniu plemię LaFlor wydaje się być ciekawsze, więcej tam strategicznych zawodników. Ale pięknie było widać różnicę pokoleń jak członkowie starszego plemienia zaczęli opowiadać o regułach w swoim obozie, młodzi patrzyli na nich i nie wiedzieli co powiedzieć ;) Ale i tak najlepszy był Fabio w rozmowie z Martym na temat walki Naonki i Kelly B. i wskazówce do HII - jesteśmy młodzi i chyba nie rozumiemy tej gry :lol: Dobrze, że się pozbyli tego Medallion of Power, za długo to on w programie nie zabawił ;) Na razie ten sezon nie jest zbyt porywający, zwłaszcza po Heroes vs Villains, ale przynajmniej w końcu były jakieś odmienne niż do tej pory konkursy :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Goku

Post autor: Goku »

Magda Gessler zjechała kolejną restaurację i wcale jej się nie dziwię :twisted:. Szczerze życzę bankructwa jej właścicielom, bo ich zachowanie na koniec odcinka było skandaliczne.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Goku pisze:Magda Gessler zjechała kolejną restaurację i wcale jej się nie dziwię :twisted:. Szczerze życzę bankructwa jej właścicielom, bo ich zachowanie na koniec odcinka było skandaliczne.
A jak się skończył odcinek? Bo mi się przysnęło... Generalnie jacyś nierozgarnięci ci właściciele się wydawali. I w jakiej miejscowości ta restauracja?
Goku

Właściciele wcale nie zatrudnili tej szefowej kuchni, którą ona im poleciła, nie wstawili do menu żadnej z ustalonych potraw, a w kuchni panował jeden wielki bałagan. Magda wyszła oburzona.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:.
A tak w ogóle to kocham czołówkę tego programu. Jest rewelacyjna! Wręcz na światowym poziomie :D
No bo to jest światowy poziom, a dokładnie czołówka jest zerżnięta z australijskiego promo 6 sezonu:

australijski oryginał (Australia's Next Top Model Cycle 6 Official Promo ) : http://www.youtube.com/watch?v=UfpuK2knc3A

polska kopia: http://www.youtube.com/watch?v=0EEQwhDtm-A

Aha i nie zgadzam się z komentarzami typu :"HEY EVERYONE!!!!!!!!!!! Poland's next top model just copied this, and their version sucks, Look for Poland's Next Top Model intro >:("

Polska czołówka jest fajna, choć to nie zmienia faktu, że to kopia.
Goku

Moim zdaniem polska czołówka nie pasuje właśnie dlatego, że wygląda bardziej jak promo, niż jak czołówka...
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja tam i tak kocham tą czołówkę mimo, że to kopia. Uważam, że jest nawet lepsza od oryginału, tzn. piosenka mi się bardziej podoba.
Ostatni odcinek "Tap Madl" (jak mówi Dżoana Krupa :lol: ) bardzo mi się podobał. Ciekawe były te sesje zdjęciowe ze scen filmowych. Najbardziej podobało mi się zdjęcie tej dziewczyny, która wygrała i to z Marylin Monroe :)
Strasznie mnie irytuje Joanna Krupa. Nie wiem po co ona wplata te zdania po angielsku do wypowiedzi :lol: Na Facebooku niedawno aplikacja "Teksty Dżoany Krupy" robiła furorę :lol: No i wspomniane już przeze mnie "Tap Madl" :lol: Albo jak ogłasza wyniki i mówi imiona "Amilia", "Palina" :lol:
Tkk_Bolly

Jak dotąd zgadzałem się z werdyktem jury, jednak ostatnie dwa odcinki mnie zraziły. Odpadły świetne Marta i Emilka kosztem Weroniki i tej nowej Magdy. :roll: Cóż moja wicemiss Marta odpadła choc niezasłużenie, ale w programie została moja miss Kasia, której cały czas kibicuję, jednak cienko wypada we wszystkich rankingach.
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:: Na Facebooku niedawno aplikacja "Teksty Dżoany Krupy" robiła furorę :lol: No i wspomniane już przeze mnie "Tap Madl" :lol: Albo jak ogłasza wyniki i mówi imiona "Amilia", "Palina" :lol:
No własnie mój obecny podpis wziąłem z tej aplikacji:D Ale nie irytuje mnie to, raczej jest zabawne:) A Dżoana piękna...
Tomala

Post autor: Tomala »

Tkk_Bolly pisze:Jak dotąd zgadzałem się z werdyktem jury, jednak ostatnie dwa odcinki mnie zraziły. Odpadły świetne Marta i Emilka kosztem Weroniki i tej nowej Magdy. Cóż moja wicemiss Marta odpadła choc niezasłużenie, ale w programie została moja miss Kasia, której cały czas kibicuję, jednak cienko wypada we wszystkich rankingach.
A ja tej Emilii nie lubiłem i cieszę się, że odpadła. W ogóle jej nie zależało na tym programie i wszystkie zadania miała gdzieś... A z urody wcale też taka piękna nie była.
mailo pisze:No własnie mój obecny podpis wziąłem z tej aplikacji:D Ale nie irytuje mnie to, raczej jest zabawne:) A Dżoana piękna...
Mnie to w zasadzie jednocześnie i irytuje i śmieszy :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:
Tkk_Bolly pisze:Jak dotąd zgadzałem się z werdyktem jury, jednak ostatnie dwa odcinki mnie zraziły. Odpadły świetne Marta i Emilka kosztem Weroniki i tej nowej Magdy. Cóż moja wicemiss Marta odpadła choc niezasłużenie, ale w programie została moja miss Kasia, której cały czas kibicuję, jednak cienko wypada we wszystkich rankingach.
A ja tej Emilii nie lubiłem i cieszę się, że odpadła. W ogóle jej nie zależało na tym programie i wszystkie zadania miała gdzieś... A z urody wcale też taka piękna nie była.
mailo pisze:No własnie mój obecny podpis wziąłem z tej aplikacji:D Ale nie irytuje mnie to, raczej jest zabawne:) A Dżoana piękna...
Mnie to w zasadzie jednocześnie i irytuje i śmieszy :lol:
Emilka moze nie byla klasyczna pięknością ale byla oryginalna (oczy). Ładna była wg mnie Pamela, szkoda ze odpadła. Ostatniow w ogóle zauważyłem, że ta zarozumiała Kaśka jest zezowata ::cojest:: A najgorsza jest ta z grubymi brwiami i zadartym nosem jak prosiak (zapomniałem jak ma na imię)
ODPOWIEDZ