Programy rozrywkowe
Zapowiedź cieszy, bo atak Naonki na Kelly i Alinę wskazuję, że one na pewno nie odpadną. Bo zawsze zapowiedź próbuje nas zmylic, Ta ruda Jill, choc ona taka ruda to chyba nie jest
dobrze wie co robi.To na Marty'm będzie się skupiała gra, a ona w jego cieniu daleko zajdzie na pewno dalej niż on, bo jak jego "władza" [w sumie to on zdecydował w tym odcinku o eliminacji] zacznie podupadac wtedy ona może poprostu przeszkoczyc do innego sojuszu,a za czasów jego panowania na pewno nie wypadnie 
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
The Amazing Race s17e01-02
Wreszcie dziś nadrobiłem TAR i jestem bardzo mile zaskoczony.. Przede wszyskim przesympatyczne drużyny.Mam wielu faworytów w przeciwieństwie do poprzedniego sezonu gdzie tylko dla Jeffa&Jordan i Brenta& Caite dało się oglądac , reszta była wkurzająca. Swoją droga musze skończyc ten sezon, zostały mi ze 3 odcinki, więc jeszcze nie wiem kto wygrał.
Odnośnie faworytów to Jill& Thomas wysunęli się na prowadzanie u mnie. No i na szczęśnie to oni wygrali pierwszy etap, także mam nadzieję,że rozsądnie wykorzystają ominięcie road block. Mocna drużyna myślę, że powalczy o zwycięstwo .Kibicuje także Gary'emu i Mallory, ale oni pewnie za długo nie poegzystuja w programie. Cieszę się, że na etapie Ghany jeszcze nie odpadli. Wieczny usmiech na twarzy Mallory ożywia ten program.Pozatym lubię także siatkarki i parę z tatuażami.
Zapowiada się świetny sezon! I jeszcze jedno warto dodac, mianowicie wybrali znakomite plenery, miejsca do pierwszych dwóch odcinków.
Wreszcie dziś nadrobiłem TAR i jestem bardzo mile zaskoczony.. Przede wszyskim przesympatyczne drużyny.Mam wielu faworytów w przeciwieństwie do poprzedniego sezonu gdzie tylko dla Jeffa&Jordan i Brenta& Caite dało się oglądac , reszta była wkurzająca. Swoją droga musze skończyc ten sezon, zostały mi ze 3 odcinki, więc jeszcze nie wiem kto wygrał.
Odnośnie faworytów to Jill& Thomas wysunęli się na prowadzanie u mnie. No i na szczęśnie to oni wygrali pierwszy etap, także mam nadzieję,że rozsądnie wykorzystają ominięcie road block. Mocna drużyna myślę, że powalczy o zwycięstwo .Kibicuje także Gary'emu i Mallory, ale oni pewnie za długo nie poegzystuja w programie. Cieszę się, że na etapie Ghany jeszcze nie odpadli. Wieczny usmiech na twarzy Mallory ożywia ten program.Pozatym lubię także siatkarki i parę z tatuażami.
Zapowiada się świetny sezon! I jeszcze jedno warto dodac, mianowicie wybrali znakomite plenery, miejsca do pierwszych dwóch odcinków.
Ja tam Brenta i Caite nie mogłam znieść, ale tamta edycja ogólnie była wyjątkowo słaba. Ta już po dwóch odcinkach wydaje się być lepsza. Też lubię wiele z drużyn, chyba specjalnie dali kilka drużyn żeńskich, żeby w końcu jakaś wygrała. Lubię te prezenterki, z których jedna dostała arbuzem w twarz, siatkarki, Mallory z ojcem, Azjatów, Jill i Thomasa też. Ogólnie to prawie wszystkich lubię, może poza tą parą z dziewczyną z krótkimi włosami (ech, w ogóle nie pamiętam imion na razie
) Dobra była para z tatuażami w pierwszym odcinku jak szukali flagi a potem łodzi. Praktycznie w każdej edycji muszą pokazać stereotypową głupotę Amerykanów 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
TAR s17e05
Fajne przejście na zasadzie kontrastu z Ghany do północnej, mroźnej Szwecji. Świetny był lodowy pałac. W tej edycji wybierają bardo ciekawe miejsca, o wiele lepsze niż w poprzedniej.Faworyci bez zmian, czyli Jill & Thomas, którzy dziś na szczęście opuścili zadanie.Trochę się o nich martwiłem na szczęście niepotrzebnie. Drugą parą której kibicuje to nadal Gary i Malory i fantastycznie sobie radzą , drugi raz z rzędu druga pozycja w rejsie.
Siatkarki wydają się sympatyczne lecz nie dają nam szansy ich poznac i polubic
Survivor s21e05
Niesamowicie ciekawa sytuacja po przemieszaniu plemion, dawne sojusze rozbite i jestem w szoku, że to starzy wypięli się na siebie, a myślałem, że będzie odwrotnie. I teraz jedyna osoba ze starych warta uwagi to Eve, która jest i tak na straconej pozycji, ciekawe czy się uratuje.
Faworytka nadal zostaje Alina [śmiesznie, że się dogadała z Naonką, ale to jest właśnie strategia, nie kierowac się uczuciami tylko rozsądkiem, brawo jak i dla jednej jak i dla drugiej.]Jeśli chodzi o drugą grupę to Kelly B. i Kelly S. i jestem ciekaw jak w ich grupie potoczy się rada.Z jednej strony jest Brenda kierująca głosami młodych i Jane, a z drugiej strony silnie do tej promowany Marty z HII i jego powierniczka Jill.Na prawdę wszystko może się zdarzyc.Zwłaszcza, że po zapowiedzi Fabio chyba zostanie urobiony, więc pewnie przekaże Marty'emu na kogo pójdą głosy, na niego czy na Jill i wtedy z programem może pożegnac się każdy...
Fajne przejście na zasadzie kontrastu z Ghany do północnej, mroźnej Szwecji. Świetny był lodowy pałac. W tej edycji wybierają bardo ciekawe miejsca, o wiele lepsze niż w poprzedniej.Faworyci bez zmian, czyli Jill & Thomas, którzy dziś na szczęście opuścili zadanie.Trochę się o nich martwiłem na szczęście niepotrzebnie. Drugą parą której kibicuje to nadal Gary i Malory i fantastycznie sobie radzą , drugi raz z rzędu druga pozycja w rejsie.
Survivor s21e05
Niesamowicie ciekawa sytuacja po przemieszaniu plemion, dawne sojusze rozbite i jestem w szoku, że to starzy wypięli się na siebie, a myślałem, że będzie odwrotnie. I teraz jedyna osoba ze starych warta uwagi to Eve, która jest i tak na straconej pozycji, ciekawe czy się uratuje.
Faworytka nadal zostaje Alina [śmiesznie, że się dogadała z Naonką, ale to jest właśnie strategia, nie kierowac się uczuciami tylko rozsądkiem, brawo jak i dla jednej jak i dla drugiej.]Jeśli chodzi o drugą grupę to Kelly B. i Kelly S. i jestem ciekaw jak w ich grupie potoczy się rada.Z jednej strony jest Brenda kierująca głosami młodych i Jane, a z drugiej strony silnie do tej promowany Marty z HII i jego powierniczka Jill.Na prawdę wszystko może się zdarzyc.Zwłaszcza, że po zapowiedzi Fabio chyba zostanie urobiony, więc pewnie przekaże Marty'emu na kogo pójdą głosy, na niego czy na Jill i wtedy z programem może pożegnac się każdy...
W TAR to w końcu pałacu nie pokazali
Tylko magazyn, gdzie w porze "letniej" przechowywane są lodowe "meble" itp. No, ale fajna lokacja
W którejś z poprzednich edycji byli już w lodowym barze i o ile pamiętam to trochę dłużej tam siedzieli
Mi w sumie odpowiada ta czwórka, która w ostatnim odcinku zameldowała się na mecie jako pierwsza. Dobrze, że Azjaci nie odpadli, ale szkoda mi też tych śpiewających chłopaków. Jest bardzo mało par, którym życzę odpadnięcia - chyba jedynie Chad ze Stephanie mnie denerwują. Cytat tego odcinka to kwestia Nicka do taksówkarza, żeby ich zawiózł pod pole arktyczne. Taa z Afryki trochę by im to zajęło 
W Survivorze po przemieszaniu plemię LaFlor wydaje się być ciekawsze, więcej tam strategicznych zawodników. Ale pięknie było widać różnicę pokoleń jak członkowie starszego plemienia zaczęli opowiadać o regułach w swoim obozie, młodzi patrzyli na nich i nie wiedzieli co powiedzieć
Ale i tak najlepszy był Fabio w rozmowie z Martym na temat walki Naonki i Kelly B. i wskazówce do HII - jesteśmy młodzi i chyba nie rozumiemy tej gry
Dobrze, że się pozbyli tego Medallion of Power, za długo to on w programie nie zabawił
Na razie ten sezon nie jest zbyt porywający, zwłaszcza po Heroes vs Villains, ale przynajmniej w końcu były jakieś odmienne niż do tej pory konkursy 
W Survivorze po przemieszaniu plemię LaFlor wydaje się być ciekawsze, więcej tam strategicznych zawodników. Ale pięknie było widać różnicę pokoleń jak członkowie starszego plemienia zaczęli opowiadać o regułach w swoim obozie, młodzi patrzyli na nich i nie wiedzieli co powiedzieć
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
A jak się skończył odcinek? Bo mi się przysnęło... Generalnie jacyś nierozgarnięci ci właściciele się wydawali. I w jakiej miejscowości ta restauracja?Goku pisze:Magda Gessler zjechała kolejną restaurację i wcale jej się nie dziwię. Szczerze życzę bankructwa jej właścicielom, bo ich zachowanie na koniec odcinka było skandaliczne.
No bo to jest światowy poziom, a dokładnie czołówka jest zerżnięta z australijskiego promo 6 sezonu:Tomala pisze:.
A tak w ogóle to kocham czołówkę tego programu. Jest rewelacyjna! Wręcz na światowym poziomie
australijski oryginał (Australia's Next Top Model Cycle 6 Official Promo ) : http://www.youtube.com/watch?v=UfpuK2knc3A
polska kopia: http://www.youtube.com/watch?v=0EEQwhDtm-A
Aha i nie zgadzam się z komentarzami typu :"HEY EVERYONE!!!!!!!!!!! Poland's next top model just copied this, and their version sucks, Look for Poland's Next Top Model intro >:("
Polska czołówka jest fajna, choć to nie zmienia faktu, że to kopia.
Ja tam i tak kocham tą czołówkę mimo, że to kopia. Uważam, że jest nawet lepsza od oryginału, tzn. piosenka mi się bardziej podoba.
Ostatni odcinek "Tap Madl" (jak mówi Dżoana Krupa
) bardzo mi się podobał. Ciekawe były te sesje zdjęciowe ze scen filmowych. Najbardziej podobało mi się zdjęcie tej dziewczyny, która wygrała i to z Marylin Monroe
Strasznie mnie irytuje Joanna Krupa. Nie wiem po co ona wplata te zdania po angielsku do wypowiedzi
Na Facebooku niedawno aplikacja "Teksty Dżoany Krupy" robiła furorę
No i wspomniane już przeze mnie "Tap Madl"
Albo jak ogłasza wyniki i mówi imiona "Amilia", "Palina" 
Ostatni odcinek "Tap Madl" (jak mówi Dżoana Krupa
Strasznie mnie irytuje Joanna Krupa. Nie wiem po co ona wplata te zdania po angielsku do wypowiedzi
Jak dotąd zgadzałem się z werdyktem jury, jednak ostatnie dwa odcinki mnie zraziły. Odpadły świetne Marta i Emilka kosztem Weroniki i tej nowej Magdy.
Cóż moja wicemiss Marta odpadła choc niezasłużenie, ale w programie została moja miss Kasia, której cały czas kibicuję, jednak cienko wypada we wszystkich rankingach.
No własnie mój obecny podpis wziąłem z tej aplikacji:D Ale nie irytuje mnie to, raczej jest zabawne:) A Dżoana piękna...Tomala pisze:: Na Facebooku niedawno aplikacja "Teksty Dżoany Krupy" robiła furoręNo i wspomniane już przeze mnie "Tap Madl"
Albo jak ogłasza wyniki i mówi imiona "Amilia", "Palina"
A ja tej Emilii nie lubiłem i cieszę się, że odpadła. W ogóle jej nie zależało na tym programie i wszystkie zadania miała gdzieś... A z urody wcale też taka piękna nie była.Tkk_Bolly pisze:Jak dotąd zgadzałem się z werdyktem jury, jednak ostatnie dwa odcinki mnie zraziły. Odpadły świetne Marta i Emilka kosztem Weroniki i tej nowej Magdy. Cóż moja wicemiss Marta odpadła choc niezasłużenie, ale w programie została moja miss Kasia, której cały czas kibicuję, jednak cienko wypada we wszystkich rankingach.
Mnie to w zasadzie jednocześnie i irytuje i śmieszymailo pisze:No własnie mój obecny podpis wziąłem z tej aplikacji:D Ale nie irytuje mnie to, raczej jest zabawne:) A Dżoana piękna...
Emilka moze nie byla klasyczna pięknością ale byla oryginalna (oczy). Ładna była wg mnie Pamela, szkoda ze odpadła. Ostatniow w ogóle zauważyłem, że ta zarozumiała Kaśka jest zezowataTomala pisze:A ja tej Emilii nie lubiłem i cieszę się, że odpadła. W ogóle jej nie zależało na tym programie i wszystkie zadania miała gdzieś... A z urody wcale też taka piękna nie była.Tkk_Bolly pisze:Jak dotąd zgadzałem się z werdyktem jury, jednak ostatnie dwa odcinki mnie zraziły. Odpadły świetne Marta i Emilka kosztem Weroniki i tej nowej Magdy. Cóż moja wicemiss Marta odpadła choc niezasłużenie, ale w programie została moja miss Kasia, której cały czas kibicuję, jednak cienko wypada we wszystkich rankingach.Mnie to w zasadzie jednocześnie i irytuje i śmieszymailo pisze:No własnie mój obecny podpis wziąłem z tej aplikacji:D Ale nie irytuje mnie to, raczej jest zabawne:) A Dżoana piękna...