Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"
- Adex-fan Brooke
Od samego początku uwielbiam:
Brooke ( od początku intuicyjnie do niej przylgnęłam i wiernie przy niej trwam. Cieszę się, gdy ona się cieszy i smucę, kiedy ona cierpi. Bardzo lubię jej uśmiech, gdyż wtedy promienieje i jeszcze bardziej pięknieje
)
Bardzo lubię:
Sally ( po prostu ją lubię )
Ericka I ( bo jest b. dobrym, tolerancyjnym człowiekiem, który potrafi jednoczyć rodzinę. No i tyle w nim ciepełka )
Darlę (że taka zabawnie głupiutka, -
no chociaż teraz mniej )
Lubiłam:
Ridge ( już nie – bo to kretyn i palant )
Granta ( fajny, miły przystojniak )
Sheilę ( za chęć zmiany bycia lepszą )
Ph obojętne:
Lauren
Bridget
Rick II
Kimberly
Macy ( nie wiem dlaczego, ale ona kojarzy mi się z kaczorem Donaldem )
Thorne ( nudny i nieciekawy „koksiak” )
Nie cierpię !
Taylor ( odkąd pamiętam i z każdym odcinkiem coraz bardziej,- obrzydliwa, sztuczna , pusta fałszywa, zakłamana cichodajka. )
Stephanie ( chamka i upierdliwiec ,- wtrącająca się z życie większości, a zwłaszcza Brooke )
Amber ( za durnowate powykrzywiane miny, - chociaż ostatnio moje serce trochę drgnęło i po stracie jej dziecka płakałam razem z nią )
Brooke ( od początku intuicyjnie do niej przylgnęłam i wiernie przy niej trwam. Cieszę się, gdy ona się cieszy i smucę, kiedy ona cierpi. Bardzo lubię jej uśmiech, gdyż wtedy promienieje i jeszcze bardziej pięknieje
Bardzo lubię:
Sally ( po prostu ją lubię )
Ericka I ( bo jest b. dobrym, tolerancyjnym człowiekiem, który potrafi jednoczyć rodzinę. No i tyle w nim ciepełka )
Darlę (że taka zabawnie głupiutka, -
Lubiłam:
Ridge ( już nie – bo to kretyn i palant )
Granta ( fajny, miły przystojniak )
Sheilę ( za chęć zmiany bycia lepszą )
Ph obojętne:
Lauren
Bridget
Rick II
Kimberly
Macy ( nie wiem dlaczego, ale ona kojarzy mi się z kaczorem Donaldem )
Thorne ( nudny i nieciekawy „koksiak” )
Nie cierpię !
Taylor ( odkąd pamiętam i z każdym odcinkiem coraz bardziej,- obrzydliwa, sztuczna , pusta fałszywa, zakłamana cichodajka. )
Stephanie ( chamka i upierdliwiec ,- wtrącająca się z życie większości, a zwłaszcza Brooke )
Amber ( za durnowate powykrzywiane miny, - chociaż ostatnio moje serce trochę drgnęło i po stracie jej dziecka płakałam razem z nią )
-
Kacia
świetnie!!! wreszcie ktos sie ze mną zgadza. ja uwielbiam Amer bo jest świetna i przejmująca czasem jej los jest smutny i mam nadzieje ze sie w koncu poprawi Rick tez jest fajny choc niepotrzebnie ,,lata'' za Kimberly która jest lalusiowato nudna. ja tak uważam i zarozumiała!!! tragedia!!! a Ridge to niech sie zdecyduje z kim jest ciągle zmienia zdanie nudny gościu. Brooke jest zawzięta i ciągle kocha tamtego Ridga jak ona może!!! ciekawa postać i zmienna jak ja! małe dziecko tez było fajne lecz go juz nie ma szkoda a to nowe tez fajne bo małe wszystkich lubie i sie ciesze ze nie ma tego palantunia Pierca a ojciec Kim to moze byc czasem powie cos madrego swojej zrozpaczono glupiej córuni szkoda ze nie ma zwierzat jakis wymarty ten film w innych sa a tu ni ma. Taylor zawsze byla szkoda mówic jaka (straszna) a dzis no prosze!! pomocnicza kobitka. zapomnialam o kimś? jak tak to o kim to sie wypowiem
Milo czytac, że ktoś jeszcze ją lubi.Kacia pisze:świetnie!!! wreszcie ktos sie ze mną zgadza. ja uwielbiam Amer
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B@r nie pij tyle!!!!Oto jest prawda!
Kocham:
BROOKE!!
srele morele
NIENAWIDZE:
Taylor Srejlor[/quote]
zartcik!
Kocham:
BROOKE!!
srele morele
NIENAWIDZE:
Taylor Srejlor[/quote]
zartcik!
Ja tez lubię Amber, a Kim to 110% of bitch!Kacia pisze:a co powiecie o Kim lub Amber?
No to -minus nieskończoność! Nie dam plus bo to jest wstrętna postać!!