Powiedzonka z seriali
Voyager 03x11
Rekonfiguracja osłon trochę trwa. W końcu jesteśmy śmiertelnikami. - B.
Da się to chyba przyspieszyć, kilngonko? - Q
Strzel palcami i zrób to sama. Ah zapomnialam! Straciłaś moc i nie możesz pstrykać placami! Potrzebujesz naszej pomocy.
Rekonfiguracja osłon trochę trwa. W końcu jesteśmy śmiertelnikami. - B.
Da się to chyba przyspieszyć, kilngonko? - Q
Strzel palcami i zrób to sama. Ah zapomnialam! Straciłaś moc i nie możesz pstrykać placami! Potrzebujesz naszej pomocy.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
- Adex-fan Brooke
Do tego jeszcze jego minka uwodzicielawiwi pisze:On mówi "How are you doing?"AdamST220 pisze:Moje ulubione powiedzonko z seriali to text Joey'ego z "Przyjaciół": "How you do'in"(nie wiem czy tak to się pisze).Ale ten tekst jest rzeczywiście świetny. Od razu mi się kojarzy z Joey'em
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
taa i to jego spojrzenie, ktre mia zwalać z nóg każdą kobiete! hahaha
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
czasami meza zaskocze i mowie cytatami z Alternatyw (nie ogladal tego, a TV Polonie ogladam rzadko i nie przyuwazylam zeby tam bylo)
ostatnio musialam wytlumaczyc, dlaczego mowie "a moze to zbooczeniecc" jesli jakis dzieciak sie bawi, dzwoni do drzwi i ucieka a on zlazi na klatke i otwiera okno i patrzy kto to znowu dzwonil dla zabawy;)
ostatnio musialam wytlumaczyc, dlaczego mowie "a moze to zbooczeniecc" jesli jakis dzieciak sie bawi, dzwoni do drzwi i ucieka a on zlazi na klatke i otwiera okno i patrzy kto to znowu dzwonil dla zabawy;)
-
Ryan Lavery
Ja z racji tego, że wręcz KOCHAM Śląsk i jego społeczeństwo (tak, tak Oleg - mam nadzieję, że odczuwasz moją miłość hehehe), to staram się zapożyczać trochę akcentów, słów i zwrotów ze śląskiej gwary. Dlatego też czasem "ściągam" coś ze "Świętej wojny" hehe... Np. "No, godom Ci przecie"... albo "Kaj Ty łeb zapodzioł?"...
Może niektórych bawi śląska mowa, ale mnie bardzo się podoba -niezwykle atrakcyjna...
Sieć TV Land przedstawiła listę stu najbardziej znanych cytatów (może bardziej powiedzonek) z różnego rodzaju programów TV. Największa ich liczba pochodzi z lat siedemdzisiątych - aż 26, z obecnego dziesięciolecia jest tylko (aż?) dziewiędź. Z reklam jest 10, z komedii 28.
Wszystkie pozycje znajdziecie na stronie. Porządek alfabetyczny. Aha, pierwotnie chciałem napisać ile ja znam, ale mi się odechciało

Skoro już tu piszę: lubię wiiiiieeeeele kawałków ze "Szczepana i Irenki" ("Zbiłaś mnie z pantałyka. Zbiłaś mnie z pantałyka z czego wynika, że nigdy nie mogę skończyć tego co żem chciał zacząć", "Ciiiii, mam reministencja z harcerstwa", "A tam nie potrzeba, nie potrzeba. Każdemu potrzeba. Takie austryjackie gadanie", "Ja jako kobieta luksusowa którą się czuję", "Brzybawiłaś mnie tu swoim luksusowym głosem, przybawijąc wraz ze mną bardzo istotny problem) i inne, ale teraz już nie używam, bo nikt nie kojarzy
) kilka z "The Simpson" ("Exxxxxcelent") i legendarne O-mój-Bo-że Jennis z "Friends". Aha i ostatnio jak oglądałem drugą połówkę pilota nBSG to odkryłem, że znam na pamięć całą ścieżkę dialogową, bo powtarzłem na sekundę przed aktorami 
Wszystkie pozycje znajdziecie na stronie. Porządek alfabetyczny. Aha, pierwotnie chciałem napisać ile ja znam, ale mi się odechciało
Skoro już tu piszę: lubię wiiiiieeeeele kawałków ze "Szczepana i Irenki" ("Zbiłaś mnie z pantałyka. Zbiłaś mnie z pantałyka z czego wynika, że nigdy nie mogę skończyć tego co żem chciał zacząć", "Ciiiii, mam reministencja z harcerstwa", "A tam nie potrzeba, nie potrzeba. Każdemu potrzeba. Takie austryjackie gadanie", "Ja jako kobieta luksusowa którą się czuję", "Brzybawiłaś mnie tu swoim luksusowym głosem, przybawijąc wraz ze mną bardzo istotny problem) i inne, ale teraz już nie używam, bo nikt nie kojarzy
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Bardzo przepraszam, że nie odpowiedziałem ale nie zauważyłem. Pamiętasz jak Rachel rodziła razem z Jannice właśnie? Wcześniej Chandler, chcąc się od niej uwolnić powiedział, że firma wysłała go do Jemenu 
Nie. Rachel dowiedziała się, że 'wpadła' z Rossem w dniu ślubu (i pozostali pomyśleli, że jej test ciążowy który znaleźli w koszu był Moniki). Potem tylko kilka razy się spotkali, m.in. gdy Chandler badał sobie spermę.