Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

Właśnie przeczytałem twojego posta i jestem w szoku :shock:. Kasia i Weronika(która wkurzała mnie za każdym razem jak przypadkowo trafiłem na jakiś fragment, ale za to była ładna) odpadły, a zostały jakieś dwie dziewczyny, które są tak charakterystyczne, że aż ich w ogóle nie kojarzę ( ::cojest:: ) i Paulina, która nawet nie umie mówić po angielsku ::plask wczolo:.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tkk_Bolly, myślę, że Jane się popisuje i chciała udowodnić, że się nie poddaje ;) Ale masz rację - z punktu widzenia strategicznego to był błąd, ale dla widzów niezła frajda patrzeć jak stara chuda babinka pokonuje w konkursie siłowym wszystkich młodych napakowanych facetów :) Pewnie głos od publiczności dostanie i ugra przynajmniej 100 000 $ ;)

Szkoda, że w tym tygodniu był odcinek podsumowujący, choć i tak lepszy taki z niepokazywanymi scenami niż to co było kiedyś ;) Holly ma niezłe pomysły, a włosy Dana są jeszcze bardziej obleśne niż Marty'ego :lol:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

wiwi pisze: Tkk_Bolly, myślę, że Jane się popisuje i chciała udowodnić, że się nie poddaje ;) Ale masz rację - z punktu widzenia strategicznego to był błąd, ale dla widzów niezła frajda patrzeć jak stara chuda babinka pokonuje w konkursie siłowym wszystkich młodych napakowanych facetów :) Pewnie głos od publiczności dostanie i ugra przynajmniej 100 000 $ ;)
Jak ktoś słusznie kiedyś spostrzegł Jane ma poprostu opóźnioną menopauzę :wink: Nie cierpię baby :P Ale Marty'ego też nie lubiłem :)
wiwi pisze:
Szkoda, że w tym tygodniu był odcinek podsumowujący, choć i tak lepszy taki z niepokazywanymi scenami niż to co było kiedyś ;) Holly ma niezłe pomysły, a włosy Dana są jeszcze bardziej obleśne niż Marty'ego :lol:
U Holly, choc jest prawie tak samo pokręcona jak Jane i NaOnka objawia się strategia mnie czy bardziej udolna ale podoba mi się to!A odcinka nawet jeszcze nie skończyłem, ciężko dobrnąc do końca kiedy pokazują praktycznie wszystko to co już widzieliśmy i straszą nas osoby, które już odpadły na początku, a cięzko było je zniesc przykładowo dwóch Jimmy'ich

Ale jeszcze raz podkreśle, choc to gruba osób co najmniej dziwnych i wydawałoby się nie mających pojęcia o Survivor to jednak brawa za wyrzucenie osób najmocniejszych nie tylko fizycznie, ale też strategicznie czyli Kelly B, Aliny, Eve i Brendy. Szkoda tylko , że to były moje faworytki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Padłem ze śmiechu, gdy dowiedziałem się, że 'Polina' wygrała Tap Madl :lol:. I na co jej to, skoro i tak nie zna angielskiego i kariery nie zrobi? :P

Chociaż z drugiej strony Ola wyglądała w finale fatalnie i na pewno bym na nią nie zagłosował. Z tej trójki wygrać powinna Ania! :/
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja się nawet ucieszyłem, że Paulina wygrała Tap Madl :) Angielskiego zawsze można się nauczyć :wink: Ogólnie wszystkie 3 dziewczyny w finale moim zdaniem zasługiwały na wygraną. Każda z nich była w czymś dobra.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Goku pisze:Padłem ze śmiechu, gdy dowiedziałem się, że 'Polina' wygrała Tap Madl :lol:. I na co jej to, skoro i tak nie zna angielskiego i kariery nie zrobi? :P

Chociaż z drugiej strony Ola wyglądała w finale fatalnie i na pewno bym na nią nie zagłosował. Z tej trójki wygrać powinna Ania! :/
Paulina to kolejny przykład syndromu Mirki z "Baru", Pauliny z "You Can Dance", Madzi z "Mam Talent" itp. Popłakała, ze jest z małej wioski, że jest "szarą myszką", ludziom pewnie zal się zrobiło. Z 2 strony była też ładna, ale właśnie Ania to była taką typową po wybiegu, to sie głupio nie uśmiechała (jak Paulina), lepiej sie prezentowała itp. A tej Oli to nawalili tyle makijażu, że jej się zmarszczki porobiły. Rzeczywiście nie wyglądała korzystnie. Ogólnie podobał mi się finał (tzn wszystkie zadania). Było na co popatrzeć 8)
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie wynik "Top Model" kompletnie nie zadowala ::jezyk::
Kibcowałam Oli - była najładniejsza, umiała chodzić po wybiegu, a jej fotki przeważnie wypadały najlepiej spośród wszystkich.
Ania też była niezła, ale moim zdaniem słabsza od Oli.
Za to Paulina przez cały program prześlizgiwała się z jednego odcinka do drugiego, biorąc wszystkich na litość - a to, że jest z małego miasteczka, a to, że jest biedna, a to nowu pokrzywdzona, bo ją rzucił chłopak etc. ::kwasny::
Zamiast niej w finale powinna była wystąpić Kasia.
Tomala pisze:Angielskiego zawsze można się nauczyć :wink:
Nie wiem, cy w jej przypadku to jest możliwe, skoro na pytanie "How old are you?", Paulina robi minę pt.:"WTF?!" ::ke:: ::jezyk::
Sorry, ale dzieci z podstawówki umieją takie rzeczy ::jezyk::
W jaki sposób ona skończyła szkołę, nie umiejąć słowa w j.obcym? ::ysz::
Awatar użytkownika
mailo

kimberly1990 pisze:Nie wiem, cy w jej przypadku to jest możliwe, skoro na pytanie "How old are you?", Paulina robi minę pt.:"WTF?!" ::ke:: ::jezyk::
Sorry, ale dzieci z podstawówki umieją takie rzeczy ::jezyk::
W jaki sposób ona skończyła szkołę, nie umiejąć słowa w j.obcym? ::ysz::
No tez pamiętam ten motyw z "How old are you" i spytała sie chyba Kaśki wtedy co to znaczy. Może chodziła do zawodówki ? (tam ciagle jest rosyjski albo wcale). Albo miała niemiecki (?)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Mówiła, że miałą angielski, ale nic się nie uczyła :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
mailo

Tkk_Bolly pisze:, ale nic się nie uczyła :wink:
No widać heh.
Goku

Ale jak ona mogła zdawać do kolejnej klasy nie wiedząc nawet co oznacza "How old are you?" ::ke::
Awatar użytkownika
mailo

Słyszeliscie ,że Mucha nie zasiądzie w jury You Can Dance, a nowa jurorka będzie.......Kinga Rusin ? :lol: Co za głupota, że z prowadzącej przejdzie do jury. To już chyba bym wolał żeby Urbańska zastąpila Muchę.
Goku

A mi się to rozwiązanie podoba :). Poprzednie dwie jurorki siedzące na tym miejscu nie bardzo się na tańcu znały, Kinga prowadząc 5 poprzednich edycji zdobyła już jakieś doświadczenie, wiedzę na ten temat i może oceniać :). Ciekawe kto w takim razie poprowadzi program? Mam nadzieję, że nie przywiozą jakiejś polskiej nibygwiazdy z Ameryki pokroju Izy Miko :lol:.
Awatar użytkownika
mailo

A czemu z Ameryki? :lol: Nie mówię, że Kinga Rusin nie zna sie na tańcu. Po prostu przeniesienie kogoś ze stanowiska na które się nadaje, na inne w tym samym show, to może jej zaszkodzić. Jako prowadząca naprawdę jest dobra.
Tomala

Post autor: Tomala »

mailo pisze:Słyszeliscie ,że Mucha nie zasiądzie w jury You Can Dance, a nowa jurorka będzie.......Kinga Rusin ?
::loll::
To będzie dziwne, oglądać ją w tym samym programie, ale w innej roli. Co prawda moim zdaniem nie była jakąś wyjątkową prowadzącą, ale już się przywyczaiłem. Liczyłem na to, że wróci Weronika Marczuk - Pazura.
ODPOWIEDZ