M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Tomala pisze:Fajnie by było gdyby w końcu się pogodzili. Ale nie chciałbym, żeby Marek znów miał jakieś duże problemy ze zdrowiem. Ciekawie by było gdyby Marek z Hanką raz pod wpływem emocji się ze sobą przespali, potem tego żałowali, a potem okazałoby się, że Hanka jest w ciąży :mrgreen:
A ja bym wolala, zeby juz scenarzysci sie nie bawili w zadne przypadkowe ciaze. Mysle, ze i bez tego Marek i Hanka niedlugo sie pogodza, zwlaszcza w obliczu problemow zdrowotnych Marka.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zgadzam się z Liason-fanką. Juz za dużo by było tych dzieci w serialu. Podoba mi się że scenarzyści realnie pokazują związek Marka i Hanki. Po zdradzie nie wraca się do siebie po 2 odcinkach, pojawiły sie próby - ale nieudane itp Hance dalej jest trudno pogodzić się z sytuacją. Pewnie niedługo do siebie wrócą.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Juz w ostatnich kilku odcinkach z udzialem Hanki bylo widac, ze coraz lagodniej patrzy na Marka, ale jednak jeszcze troche czasu musi minac zanim dojdzie do siebie po tej zdradzie i proby ponownego zaufania mezowi okaza sie udane.
Awatar użytkownika
mailo

sharkinator pisze:Pamela - piekny monolog jak zwyzywała Donnę od ladacznic i brudnych szmat. Ta kobieta przypomina mi już Irenę Gałązkową z M jak Miłośc.
A kim ona jest (była?) w MjM.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

To jest ta kobieta co kiedyś wzięła Hankę z domu dziecka, a potem gdy zaszła w ciążę (później poroniła) to ją znowu oddała, Hanka ją po latach odnalazła i mieszkała po rozstaniu z Markiem gdy była w ciąży, a Irena porwała jej Mateuszka.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Spojlerki:
[shadow=white]- Marta nie może mieć więcej dzieci!
- Anna Gruszczyńska okazuje się .... morderczynią :!:
- Agnieszka i Tomek posuną się o jeden krok za daleko
- Ojciec Kingi i Ojciec Madzi zostają wspólnikami[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2011-01-07, 22:33 przez BeLieF, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Kto to jest ta Anna?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wiem tylko tyle, że to sąsiadka Hanki - gra ją Tamara Arciuch :D
Awatar użytkownika
B@r

Nie wiedziałem nawet, że ona tam gra. :lol:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

A ta Anna to zdaje sie jest jakas krewna Hanki, siostra chyba czy kuzynka czy cos takiego... Tak przynajmniej wynikalo z rozmowy Barbary i Tomka kilka odcinkow temu. I generalnie nie dziwi mnie, ze ona okazuje sie morderczynia, bo w koncu wyszla wlasnie z wiezienia, wiec rownie dobrze i za morderstwo mogla tam siedziec. Ciekawa jestem w sumie calej tej historii.

Co do Tomka i Agnieszki to juz dawno bylo wiadomo, ze predzej czy pozniej do czegos miedzy nimi dojdzie :D
Awatar użytkownika
mailo

Liason-fanka pisze:Co do Tomka i Agnieszki to juz dawno bylo wiadomo, ze predzej czy pozniej do czegos miedzy nimi dojdzie :D
I bardzo fajnie. Super by była z nich para
Awatar użytkownika
Liason-fanka

mailo pisze:
Liason-fanka pisze:Co do Tomka i Agnieszki to juz dawno bylo wiadomo, ze predzej czy pozniej do czegos miedzy nimi dojdzie :D
I bardzo fajnie. Super by była z nich para
No ja tez ich strasznie lubie razem, moze dlatego, ze uwielbiam Magde Walach, hehe :D No i wiadomo, ze na dluzsza mete cokolwiek by sie nie dzialo to Tomek pewnie bedzie z Gosia, ale mam nadzieje, ze Agnieszka zagosci na dluzej w MjM. Bardzo bym chciala, zeby dostala jakis swoj watek niezalezny od tego calego balaganu z Gosia i Tomkiem.
Tomala

Post autor: Tomala »

Dla mnie MJM jest ostatnio śmiertelnie nudne :ziewam:
Strasznie irytuje mnie wątek Gosi i Tomka. Tomek jest wielce obrażony o to, że Gosia wzięła sprawy w swoje ręce i chce naprawić swój błąd. Przecież wielu ludzi żyje w ten sposób latami, że jeżdżą do pracy za granicę, np. do Niemiec i nie ma ich w domu po pół roku. Sam znam takie rodziny. Gosia raz wyjechała i już wielki problem mają ::plask wczolo:
Strasznie wkurzają mnie Irek i Mirka. Cały czas sami wymyślają sobie jakieś durne problemy. Jeszcze teraz nagle Mirka się zmieniła. To takie sztuczne i naciągane :roll:
Wątek z Anną też jest jakiś dziwny. Zapowiadało się ciekawie, ale zdecydowanie za wolno to się rozwija.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja do MjM mam zbyt wielki sentyment, zeby przestac ogladac... Takze pewnie przez najblizsze lata bede jeszcze wierna temu serialowi, hehe :D

Co do Gosi i Tomka to Goska juz od jakiegos czasu mnie irytuje, wiec wolalabym, zeby sobie zostala w tym Rzymie na stale, hehe :D Mialam nadzieje, ze jak wyjedzie to troche od niej odpoczniemy, ale nie, ciagle musza przez telefon z Tomkiem rozmawiac...

I zgadzam sie co do Mirka i Irki! Juz naprawde scenarzysci nie wiedza co wymyslac i przez to watek staje sie idiotyczny, a szkoda, bo akurat tych dwoje bohaterow raczej lubie.

A watek z Anna rzeczywiscie moglby sie troche pospieszyc, bo po calkiem fajnym poczatku teraz to strasznie przewlekaja...
ODPOWIEDZ