Przez minutę sądziłem,że to jest odpowiedź Primoka...potem ocknąłem się. Świetne naigrawanie się z "Klan-u"Martin - fan Bree pisze:Grażynka zrobi za słoną zupę, chłopak się przejmie i wybuchnie - prosta sprawa...Primok pisze:Już niedługo w Klanie jeszcze jeden wybuch - wybuch Ryśka![]()
.
Klan
If you can't beat them, join them...
-
Ryan Lavery
Skąd te jej narkotyki? Nie śledzę Klanu regularnieMartin - fan Bree pisze:Jja, co za dramaturgiaAle ta mała faktycznie się rozbrykała - czuję, że w powietrzu będą z nią jeszcze jakieś "śliskie akcje" bo nie sądzę, żeby zostawili jej wątek w tym stanie co teraz...
If you can't beat them, join them...
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Bożesz ty mój!Martin - fan Bree pisze:Ja też nie, a nie mówiłem o narkotykach ino o papierosach - popala ze znajomymi... Nawet w domu Grażynki palili
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
A dobre tez było jak Bożenka poszła grać w filmach dla pedofili 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Dzisiaj śmieszna była scena życzeń dla cioci Stasi, serialowy Michał zachowywał się jakby grał w serialu "Lippy and Missy" ....
A i dzisiaj swoją ostatnią scene zagrała Malina... Popełniła samobójstwo... Ale to nie koniec problemów z Maliną, Stanisława dopiero teraz będzie miała kłopoty...
A i dzisiaj swoją ostatnią scene zagrała Malina... Popełniła samobójstwo... Ale to nie koniec problemów z Maliną, Stanisława dopiero teraz będzie miała kłopoty...
Nobody does it better
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
Malina dzisiaj popełniła samobójstwo. Wzieła garść tabletek... Stanisława i Jeremiasz znaleźli ją martwą w łóżku. W ręku miała list... to był testament zaaresowany do Stasi. Zapisała jej wszystko co miała. Jednak rodzina Maliny która się nią nie interesowała przez kilkanascie lat będzie chciała teraz podważyć testament, sprawa pewnie trafi do sądu. A ta rodzinka może być łakoma na kase i ciocia moze miec problemy z nimi....
Nobody does it better
-
Ryan Lavery