mailo pisze:Wczoraj wątek tej całej Anny nieco nabrał tempa. Jestem prawie na 100% pewny, że ona zamodrowała swojego męża-alkoholika. Jakoś to podejrzane, że akurat po jego śmierci "wyjechała do Anglii" (czyli siedziała w więzieniu tak naprawdę). Sporo się o niej dowiedzieliśmy np że rozkręca własny biznes. No i potwierdziło się oficjalnie, że to przyrodnia siostra Hanki.
No ja po ostatnich rozmowach Hanki i Anki tez nabralam przekonania, ze Anka siedziala w wiezieniu za zamordowanie swojego meza alkoholika. W sumie bylo do przewidzenia, ze nie zrobia z niej po prostu morderczyni z zimna krwia, a raczej bardziej skomplikowana postac. Ale zaloze sie, ze Hanka bedzie wsciekla jak sie dowie kim naprawde jest Anka.
mailo pisze:Wychodzi na to, że Hanka na dobre przeniosła się do Warszawy, ale za to Marta będzie często w Grabinie, gdzie Andrzej jej kupił dom. Ogólnie ten wątek był do przewidzenia, że szykuje dla niej niespodziankę, a nie że ma romans.
Dokladnie, ja nawet przez moment nie pomyslalam, ze Andrzej moze miec romans. Dla mnie bylo oczywiste, ze szykuje dla Marty jakas duza niespodzianke, ale jakos nie wpadlam na to, ze ta niespodzianka bedzie dom w Grabinie.
A Gosce jak sie oczy zaswiecily na zielono jak Zosia zaczela opowiadac jak to uwielbia Agnieszke, hehe