M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze: Irek i Mirka. .
Liason-fanka pisze:I zgadzam sie co do Mirka i Irki!
Jak oni w końcu maja na imię? W sumie to nieważne, chodzi mi o to, że oni co chwilę się rozstają i wracają do siebie i w tym serialu to pobili chyba rekord. faktycznie macie rację, że to już idiotyczne.
Kolejny rekord pobije pewnie Gośka - w rozwodach. Ta kobieta nie jest stworzona do małżeństwa i dzieci tylko do robienia kariery. Skoro 3 raz jej się nie układa to chyba powinna się zastanowić.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

mailo pisze:
Tomala pisze: Irek i Mirka. .
Liason-fanka pisze:I zgadzam sie co do Mirka i Irki!
Jak oni w końcu maja na imię?
LMAO!!! Cos mi sie kopnelo jak pisalam, hehe :D Ona ma na imie Mirka a on Irek! LOL Dopiero teraz sobie uswiadomilam jak latwo te imiona pomylic :D
Awatar użytkownika
mailo

Wczoraj wątek tej całej Anny nieco nabrał tempa. Jestem prawie na 100% pewny, że ona zamodrowała swojego męża-alkoholika. Jakoś to podejrzane, że akurat po jego śmierci "wyjechała do Anglii" (czyli siedziała w więzieniu tak naprawdę). Sporo się o niej dowiedzieliśmy np że rozkręca własny biznes. No i potwierdziło się oficjalnie, że to przyrodnia siostra Hanki.
Wychodzi na to, że Hanka na dobre przeniosła się do Warszawy, ale za to Marta będzie często w Grabinie, gdzie Andrzej jej kupił dom. Ogólnie ten wątek był do przewidzenia, że szykuje dla niej niespodziankę, a nie że ma romans.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

mailo pisze:Wczoraj wątek tej całej Anny nieco nabrał tempa. Jestem prawie na 100% pewny, że ona zamodrowała swojego męża-alkoholika. Jakoś to podejrzane, że akurat po jego śmierci "wyjechała do Anglii" (czyli siedziała w więzieniu tak naprawdę). Sporo się o niej dowiedzieliśmy np że rozkręca własny biznes. No i potwierdziło się oficjalnie, że to przyrodnia siostra Hanki.
No ja po ostatnich rozmowach Hanki i Anki tez nabralam przekonania, ze Anka siedziala w wiezieniu za zamordowanie swojego meza alkoholika. W sumie bylo do przewidzenia, ze nie zrobia z niej po prostu morderczyni z zimna krwia, a raczej bardziej skomplikowana postac. Ale zaloze sie, ze Hanka bedzie wsciekla jak sie dowie kim naprawde jest Anka.
mailo pisze:Wychodzi na to, że Hanka na dobre przeniosła się do Warszawy, ale za to Marta będzie często w Grabinie, gdzie Andrzej jej kupił dom. Ogólnie ten wątek był do przewidzenia, że szykuje dla niej niespodziankę, a nie że ma romans.
Dokladnie, ja nawet przez moment nie pomyslalam, ze Andrzej moze miec romans. Dla mnie bylo oczywiste, ze szykuje dla Marty jakas duza niespodzianke, ale jakos nie wpadlam na to, ze ta niespodzianka bedzie dom w Grabinie.

A Gosce jak sie oczy zaswiecily na zielono jak Zosia zaczela opowiadac jak to uwielbia Agnieszke, hehe :D :D
Awatar użytkownika
mailo

Liason-fanka pisze:[A Gosce jak sie oczy zaswiecily na zielono jak Zosia zaczela opowiadac jak to uwielbia Agnieszke, hehe :D :D
Pamietam że kiedyś Łukasz miał napisać wypracowanie, że "Zazdrość to zielonooki potwór":)
Podobały mi się zapowiedzi następnego odcinka. Jednocześnie zdałem sobie sprawę, że w MjM coraz więcej wariatów i czarnych charakterów. Nie wiadomo jeszcze co siedzi w tej Annie, oprócz tego ta koleżanka Grażyny z więzienia ciagle coś kręci, pojawił się mąż Nataszy jakiś mafiozo co grozi, że zabije Kubę no i ten prześladowca Cichopka, co też jej grozi ::bojesie:: W sumie to w końcu Kinga ma ciekawy wątek bo ogólnie jest nudną postacią.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Mi sie wlasnie podobaja wszystkie te watki, ktore wymieniles. I rzeczywiscie fajnie, ze Kinga ma wreszcie jakis intrygujacy watek, bo nic ciekawego sie z ta postacia nie dzialo ostatnio. I ciekawa jestem tez kiedy dojdzie do jakiejs wiekszej akcji z ta kolezanka Grazyny z wiezienia. No i czy Anka aby na pewno ma tylko i wylacznie dobre zamiary wzgledem Hanki i jej rodziny... W sumie calkiem ciekawie sie zrobilo ostatnio w MjM moim zdaniem. No przynajmniej duzo ciekawiej niz przez wiekszosc 2010 roku.
Awatar użytkownika
mailo

Zgadzam się o wiele ciekawiej. Może trochę mało dramatycznie rozwiązali ten wątek Jankowskiego - że to jego żona stała za tymi wszystkimi intrygami, w sumie to nie wytłumaczyli tego do końca. Z ciekawszych rzeczy to jeszcze konflikt Mirki i Kingi.
Co do Anny to być może ma teraz dobre zamiary, ale jakoś po jej zachowaniu można wnioskować, że coś z nią nie tak. Wydaje mi się że jak do akcji wkroczy Barbara i reszta rodziny i zacznie ją odsuwać od Hanki to wtedy wyjdzie jej zła natura.
Zpomniałem jeszcze wyśmiać jakiego Natalka miała koka -> ::loll::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

mailo pisze:Zgadzam się o wiele ciekawiej. Może trochę mało dramatycznie rozwiązali ten wątek Jankowskiego - że to jego żona stała za tymi wszystkimi intrygami, w sumie to nie wytłumaczyli tego do końca.
Ja powiem szczerze, ze troche mnie rozczarowalo to rozwiazanie, bo zapowiadalo sie na calkiem przyzwoity watek natury sensacyjno-kryminalnej. A tak to wyszlo na jaw, ze to jego zona i tak naprawde na tym sie na razie skonczylo, zadnej wielkiej kulminacji nie bylo ani nic... Troche szkoda, bo na poczatku tak fajnie budowali napiecie.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Spojlerki:
-Zosia przyłapuje Tomka i Agnieszkę na pocałunku
-Małgosia wraca do kraju
-Budzyński zostaje adwokatem Szymona
-Ambitne plany Sandry
-Igor stawia Kubie ulitimatum
-Przedślubna panika Staszka
Awatar użytkownika
mailo

Te spoilerki to trochę do przodu, bo wczoraj jeszcze tego nie było.
Ogólnie fajne akcje z Barbarą - jej kłótnia z Anną, potem z Gośką, potem z Luckiem :lol: Babka rządzi:) Męczy mnie już trochę wątek tej dziwacznej Nataszy. Smieszna była konfrontacja Kuby z jej mężem, wyglądał przy nim jak taki mały przykurcz, jeszcze w tej swojej bluzinie :lol:
Marysia zamiast ochrzanić Ewelinę, że pali przy dziecku (jeszcze jej dziecku) to zrobiła jej wykład na temat jej zdrowia i płuc ::plask wczolo:
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Mnie też drażni ta Natasza. Najlepszy wątek to moim zdaniem będzie z Tamarą Arciuch, ale już się przeciąga w czasie.
Awatar użytkownika
mailo

Nikt nie pisze, że M jak Miłość będzie miało nową czołówkę???!!! W kulisach pokazywali jak ją kręcili. Całość kręcili w blue-boxie (czy jak to się nazywa) więc komputerowo nałożą jakieś tło. Każdy z bohaterów będzie robił coś innego - np Gośka z sekatorem, ktoś tam z zakupam (chyba Cichopek) itp. Co mnie zaskoczyło, to, że w czołówce znajdą się postacie drugoplanowe, takie jak Szymon czy Mirka.
Awatar użytkownika
mailo

Już nie mogę edytować a znalazłem link z tymi "kulisami" jak kręcą nową czołówkę:
http://www.m-jak-milosc.pl/Multimedia/V ... lowka.html
Tomala

Post autor: Tomala »

Super wiadomość! :D Nie słyszałem o tym, bo nie oglądam kulisów prawie nigdy. Mam nadzieję, że będzie fajna, miło by było gdyby pojawiła się jakaś nowa piosenka, albo nowe wykonanie tej obecnej. Jednak wątpię, żeby to zmienili, ta obecna jest takim symbolem serialu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To znów będzie tak czołówka jak nowa Pierwszej Miłości :P
Oby tylko nie przesadzili z kolorami :roll:
Czekam na efekt, choć nie oglądam serialu :D
ODPOWIEDZ