Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Obecnie to lubię Ashley, Bridget i Katie. Mam nadzieję, że ta druga się nie skompromituje. :lol: Nie lubię oczywiście Stephanie. Z facetami, jak zwykle mam problem, ale na razie na prowadzeniu jest Eric.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja też dawno nie prezentowałem swoich ocen :wink:

Skala 1-10
Ashley Abbott - 10 (bardzo fajna postać, lubię ją, jest inna niż inne kobiety w serialu)
Jackie Payne - 9 (zaniedbana postać, ale bardzo lubię Lesley Anne Down)
Stephanie Forrester - 1 (nienawidzę jej, chyba nie trzeba komentować)
Thorne Forrester - 7 (za ostatnie wątki, trochę się poprawił)
Donna Logan - 10 (lubię Donnę, należy jej się za intrygi)
Bridget Forrester - 8 (coraz lepiej, mam nadzieję, że się nie wygłupi)
Felicia Forrester - 5 (nudna, nic nie wnosi do serialu)
Brooke Logan - 9 (po co ugania się za Ridge'am)
Rick Forrester - 6 (nie przepadam za nim, ale dobrze, że zerwał z Phoebe)
Eric Forrester - 7 (za flirt z Donną)
Clarke Garrison - 4 (niech się pokaże!)
Phoebe Forrester - 2 (nie lubię jej, beznadziejna postać)
Ridge Forrester - 2 (jest żałosny)
Katie Logan - 8 (jest spoko, ale narazie jej nie znam)
Taylor Marone - 7 (obecnie jest mi obojętna)
Nick Marone - 5 (chyba za dużo, ale narazie nic głupiego nie robi)
Carl Ferret - 4 (nędzny laborant, trochę przynudza)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tym razem nie będę oceniał w żadnej skali.

Powiem po prostu kogo lubię, kogo mniej lubię, a kogo wcale nie lubię. :P

Lubię:

- Thorne (za fajny wątek z Donną i ogólnie za całokształt)
- Carl (bardzo fajna postać, każda scena z nim jest rozbrajająca, dawno nie było kogoś takiego w serialu)
- Katie (inna od reszty Loganek)
- Taylor (po prostu ją lubię, choć ostatnio nic ciekawego nie robi)
- Bridget

Rick, Ashley, Phoebe, Ridge - to bohaterowie, którzy przynudzają i nieco irytują. Nie mogę jednak powiedzieć, że ich nie lubię.

Nie przepadam za Donną i Felicią.

Brooke i Stephanie - ciężka sprawa z oceną tych postaci.
Brooke ostatnio zaplusowała w wątku z gwałtem, a Stephanie zaminusowała. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

8)
Mój aktualny ranking:
Storm 10
Taylor 10
Rick 10
Donna 9
Jackie 8
Katie 7
Eric 6
Ashley 6
Bridget 6
Phoebe 5

Mniej niż zero: Stefa, Brooke, Ridge, Nick, Pamela, Thorne, Felicia. :evil:
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Nie wiedziałem że jest taki temat :D A więc z tego co wdziałem na TVP...

1. Storm Logan: 10 (na pożegnanie)
2. Taylor Hayes: 9 (wyszła z dołka, walczy o swoje, utarła nosa Brooke, no i jest z Rickiem!)
3. Pamela Douglas: 9 (bo to niezła postać jest!)
4. Rick Forrester: 7 (za pomoc Taylor)
5. Dominick Marone: 6 (za stworzenie haremu dla siebie i Jacka - zarówno im plus jak i im minus)
6. Stephanie Forrester: 6 (w dół za odstefienie się i ciulową fryzurę)
7. Brooke Logan: 5 (jak zawsze chce dobrze dla każdego, ale coś teraz jej nie poszło)
8. Ashley Abbott: 5 (za bardzo ufa Ridge'owi, ale jakoś i tak ją lubię)
9. Jacqueline Marone: 5 (coś jej nie widać...)
10. Felicia Forrester: 5 (z sentymentu, chociaż mało coś jej)
11. Katie Logan: 5 (za bycie czwartą mamusią Jacka, co z resztą jest rezultatem próby swatania Nicka z Brydzią)
12. Thorne Forrester: 3 (za bycie synusiem mamusi)
13. Bridget Forrester: 3 (superlekarz z setką specjalizacji, czwarta mamusia Jacka)
14. Eric Forrester: 2 (za latanie za młodszymi)
15. Phoebe Forrester: 1 ('hej, po pół roku zdecydowałam, że jestem gotowa, fajnie, co?')
16. Donna Logan: 1 (za ten beznadziejny związek z Erykiem)
17. Ridge Forrester: 0 (za moralność gorszą niż u Kalego)
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

*Storm 10 (fajna postać wszystko poświęcił dla sióstr a jego strzelanie do Stephanie to tylko punkt do góry a za oddanie serca siostrze należą mu się tez punkty bonusowe)
*Donna 9
*Brooke 9
*Katie 9
*Bridget 9
*Felicja 2 nie lubię jej za to że jest klakierką swojej matki z piekła rodem
*Ridge 2 nie lubię go za wspieranie matki, niesprawiedliwe osaczenie Storma i gardzenie Donną, nie widzi własnych błędów i swojej rodziny jak choćby brata Thorna który do niego strzelał i swojej matki która ma mnóstwo przestępstw na swoim koncie
*Thorne 2 nie lubię go za wspieranie swojej kopniętej mamusi i pogardzanie Donną
*Stephanie 1 ta kobieta to porażka jako człowiek jest żałosna we wszystkim co robi, to największy szkodnik serialu
*Taylor 5 ośmiesza się związkiem z Rickiem który zmienia kobiety jak rękawiczki
*Ashley 3 bardzo uległa Ridgowi który nie jest obiektywny w ocenie Storma a ona słucha się go jakby nie miała własnego rozumu, dziwne że jakoś nie przeszkadzało jej jak Ridge zastrzelił Shane'a i wtedy go nie osądzała, niesprawiedliwie oceniła Storma tylko na podstawie tego co jej Ridge powiedział tak jakby Ridge był dla niej wyrocznią ale ona jak widać nie ma własnego rozumu
*Nick 3 za to że zbyt surowo ocenił Storma i za to że ma słaba pamięć i zapomniał już jak wpadł do domu Stephanie i chciał ją zabić, za to że bawi się kobietami kilkoma na raz
*Pamela 1 za to że jest klonem swojej siostry i jest żałosną sfrustrowana starą panną
*Jackie 8
*Eryk 9
*Pheobe 3 za to że jest strasznie nudna i przykra jak kupa gwoździ i ta postać nic nie wnosi do serialu
*Clark 3 podobnie jak Pheobe nic nie wnosi do serialu i jego postać jest zbędna, zresztą zawsze był nudziarzem strasznym
*Rick 4 za to że bawi się kobietami bo to playboy zmienia je jak rękawiczki i lubi owoce zakazane a jak już je zdobędzie to niedługo później porzuca je i znajduje sobie nowe
Grisza

Post autor: Grisza »

Mój ranking :
Brooke królowa serialu tuż za Stephanie
Thorna jest fajny i normalny
Jackie nie ma jej obecnie ale fajna babka
nno to chyba tyle
....... :? :? :? :? :?
Grisza :)
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Steffy - 10
Bill - 10
Owen - 10
Jackie - 10
Whip - 10
Brooke - 9
Justin - 9
Thorne - 9
Nick - 8
Thomas - 7
Amber - 7
Liam - 6
Donna - 6
Pam - 5
Marcus - 5
Eric - 5
Ridge - 5
Dayzee - 4
Oliver - 4
Taylor - 3 (za swoje głupie zachowanie wobec Whipa)
Katie - 1
Stephanie - 1
Hope - 1
Tawny - 1
matti05

Post autor: matti05 »

Oto mój ranking :)
Taylor 4
Steffy 10
Thomas 8
Dayzee 7
Ridge 10
Brooke 8
Stephanie 10
Eric 9
Pamela 9
Whip 10
Bill 10
Katie 10
Donna 10
Jacke 9
Owen 9
Nick 7
Liam 5
Hope 3
Oliver 5
Amber 9
Tawny 10
Marcus 2
Justin 7
ultra

Post autor: ultra »

Mój ranking na dzień dzisiejszy:

Steffy - 9
Bill - 10
Owen - 2
Jackie - 2
Whip - 3
Brooke - 8
Justin - 8
Thorne - 9
Nick - 8
Thomas - 3
Amber - 6
Liam - 10
Donna - 4
Pam - 2
Marcus - 6
Eric - 7
Ridge - 2
Dayzee - 5
Taylor - 4
Katie - 2
Stephanie - 7
Hope - 1
Tawny - 1
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Rety, kompletnie zapomniałem o tym temacie :D
Może warto odkopać, bo obsada nam się dość drastycznie zmieniła - kolejność alfabetyczna, od nazwisk aktorów w tyłówce :wink:

Marcus Forrester: 2 (nic nie wnosi, ale jest dość sympatyczny)
Liam Spencer: 2 (nudny, niezdecydowany, z jedną standardową miną, ale czasem jednak rozbawi swoją głupotą)
Oliver Jones: 5 (stanowczo go za mało, miły i sympatyczny, powinien znaleźć sobie dziewczynę)
Bill Spencer: 8 (najciekawsza męska postać, ale monotonna w swoich działaniach i tekstach)
Stephanie Forrester: 9 (za to, że jest Królową - choć widać duży spadek formy, powinna intrygować)
Amber Moore: 10 (najciekawsza i najbarwniejsza postać z bogatą historią)
Donna Logan: 7 (nie wiem dlaczego na siłę robią z niej słodką idiotkę)
Caroline Spencer: 5 (póki co za grzeczna, zbyt perfekcyjna, nie wykorzystała potencjału po swoim wielkim wejściu)
Thomas Forrester: 7 (jest w porządku, choć powinien się bardziej bić o swoje)
Thorne Forrester: 6 (ma swoje zdanie raz na kilka lat, potem niestety tylko tło do bieżących wydarzeń)
Brooke Logan: 8 (zawsze miała u mnie 10, ale ostatnio jest tak nudna i wkurzająca, że szkoda mówić)
Dayzee Leigh: 1 (pani od moralizowania wszystkich już dziękuję za obecność w serialu)
Hope Logan: 1 (budzi u mnie wyłącznie negatywne emocje, nie jestem w stanie jej polubić, nudna, mdła, irytująca, niedojrzała...)
Eric Forrester: 9 (jak już jest, to jest świetny, dowcipny i taki jaki powinien być)
Pamela Douglas: 6 (zawsze to jakaś odskocznia, choć ostatnio coraz bardziej płytki jest jej humor)
Ridge Forrester: 2 (nigdy go nie lubiłem, nic się w tej kwestii nie zmieniło - plus za stanie po stronie Steffy)
Justin Barber: 3 (niby się stawia Billowi, ale jakoś beznamiętnie)
Katie Logan: 4 (ona albo jest mdła i ugrzeczniona, albo warczy na Billa bądź Steffy, najmniej lubiana przeze mnie siostra Logan)
Taylor Hayes: 5 (tak samo monotonna jak Brooke, powinna mieć własny wątek, doceniam jednak fakt, że to już postać kultowa)
Steffy Forrester: 10 (jako jedyna napędza teraz akcję w tym nudnym trójkącie, dodatkowo świetna aktorka)
Rick Forrester: 7 (lubię go najbardziej z twarzą Jacoba Younga, powinien wybaczyć Amber)

Dodatkowo na ocenę zasługują jeszcze...
Karen Spencer: 10 (nic nie poradzę, że ją uwielbiam, bardzo dobrze, że przeprowadziła się do LA)
Stacey Barton: 6 (całkiem miła, musi znosić paplanie Hopę, jednak minus za zbagatelizowanie sprawy z podrzuconymi lekami)
Alison: 8 (sympatyczna, celnie punktuje Billa)
Ramona: 8 (ciekawa aktorka, mogłaby dostać większy wątek niż tylko historie z Aspen)
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Czas na moje zestawienie. Zrobię trochę inną kolejność podobna do tej jak pokazywani są bohaterowie w czołówce:

Ridge Forrester: Jestem obojętny wobec tej postaci, bywało że miałem do niego wiele sympatii, ale były chwile, że strasznie irytował. Jeśli chodzi o obecne odcinki to dobrze, że stoi po stronie swojej córki)
Brooke Logan: Obecnie strasznie irytująca, powtarza cały czas to samo i na siłę wierzy w miłość Hope i Liama. Najciekawsze są jej sceny ze Stephanie (kiedyś konflikty). Mogliby dać jej inny wątek niezwiązany absolutnie z problemami sercowymi dzieci
Stephanie Forrester: Brakuje jej dawnych intryg, stała się taką potulną babcią słuchającą wszystkich dookoła.
Eric Forrester: Już dawno go nie pokazywali, ostatnio chyba na przyjęciu powitalnym dla Caroline. W firmie też się mało udziela. Wielka szkoda, że postać grająca od samego początku tak mało obecnie znaczy.
Taylor Hayes: w zasadzie robi to samo co Brooke i Ridge, więc kompletne nuda. Niby jest związana z Thorne'm, lecz można uznać, że jednak nie bo ich wspólnych scen już dawno nie pokazywali.
Steffy Forrester: Jedna z obecnie moich ulubionych postaci. Do tego bardzo elegancka i seksowna. Umie walczyć o swoje, co już nie raz pokazała. Chciałbym, aby Liam do niej wrócił.
Thomas Forrester: Liczę na jego rozwój relacji z Caroline i ewentualnie konflikt z Rickiem o jej względy.
Katie Logan Spencer: Aktualnie nic ciekawego nie robi. Lecz aktorka, która ją gra jest świetna co już nie raz pokazała i za co też dostała nagrodę Emmy. Oby więcej takich emocjonujących scen z nią, gdzie Heather Tom pokazuje na co ją stać.
Donna Logan: Obecnie najbardziej zaniedbana postać spośród sióstr Logan. Podzielam zdanie Mareczka, że robią z niej słodką idiotkę a przecież kiedyś to była postać wręcz genialna(głównie jak była żoną Erica, Forreserowie byli przeciwko niej oraz jej konflikt z Pam).
Hope Logan: Najbardziej żenująca postać w obsadzie. Nudna, mdła.
Bill Spencer: Postać świetna i wyrazista z silnym charakterem. Szkoda, że jedynym jego zajęciem obecnie jest wtrącanie się w życie syna i intrygowanie przeciwko Hope.
Liam Spencer: Irytujący i wiecznie niezdecydowany. Jednak wolę go ze Steffy bo ich związek jest o wiele ciekawszy niż związek z Hope.
Amber Moore: Jedna z najlepszych i najciekawszych postaci w obsadzie. Bardzo chciałbym, aby Rick do niej wrócił dzięki czemu byśmy mieli ponownie zaostrzony konflikt na tle Amber vs Forresterowie.
Rick Forrester: to samo co u Amber. Cieszę się, że gra go Jacob Young.
Thorne Forrester: Chyba najrzadziej pokazywany obecnie bohater. Wielka szkoda, że od kilku dobrych lat jego potencjał jest marnowany i Thorne stał się postacią trzecioplanową.
Oliver Jones: Lubię go, miły, sympatyczny chłopak, ale rzadko go pokazują, jedynie podczas sesji zdjęciowych w FC.
Marcus Forrester: mam podobną sympatię do niego jak i do Olivera, lecz nic wielkiego do serialu nie wnosi.
Justin Barber: tzw. przydupas Billa. Szkoda, że jego postać nie jest bardziej rozwijana w serialu bo myślę, że stać go na wiele więcej niż gadanie z Billem w biurze.
Dayzee Leigh: mega irytująca i tylko umoralniająca wszystkich dookoła.
Pamela Douglas: brakuje jej dawnego charakteru, kiedy dręczyła Donnę. Obecnie tylko piecze ciasto cytrynowe i siedzi na recepcji w FC.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Steffy - 10
Bill - 10
Caroline - 7
Brooke - 6
Justin - 10
Thorne - 9
Rick - 1
Thomas - 6
Amber - 10 (najwięcej wnosi do serialu)
Liam - 1
Donna - 6
Pam - 5
Marcus - 5
Eric - 5
Ridge - 5
Dayzee - 1
Oliver - 4
Taylor - 8
Katie - 1
Stephanie - 3
Hope - 1
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Steffy - 10(przypomina młodą Brooke z zachowania :wink: )
Bill - 1(tyran nie liczący się z uczuciami innych)
Caroline 5/6 -(zaminusowała wkręceniem się w krytykowany przez nią styl życia)
Brooke - to bardzo smutne dla mnie: JEDEN(ta sama gadka o Hope/Liam/Steffy), brak swojego życia uczuciowego, dosyć niewielki udział w innych wątkach)
Justin - 1(wieczny przydupas Billa)
Thorne - 8(jego jest jak na lekarstwo)
Rick - 7(chociaż ma swój wątek i budzi sympatię walcząc o Caroline)
Thomas - 5(jest jakby kopią swojego ojca sprzed lat)
Amber - 10(była genialna, wnosiła dużo ożywienia i nie roztkliwiała się nad H/L/S)
Liam - 2(jestem w stanie zrozumieć jego miotanie się, ale powinien wreszcie się określić fundamentalnie)
Donna - 8(wnosi sporo piękna, gdy tylko jest)
Pam - 8(ta z kolei zawsze trochę poprawi humor)
Marcus - 4(taka marna postać, kiedyś był lepszy, związek z Dayzee zmienił go na gorszego)
Eric - 7(ale nawet go nie ma teraz)
Ridge -szokujące: DZIESIĘC!(starość jednak robi swoje, jest bardzo obiektywny i stara się wysłuchiwać i rozumieć) 8)
Dayzee - daje ZERO (takiej hipokrytki, pseudo moralizatorki oceniającej innych swoją miarą nie było nigdy, nawet Kimberly była o niebo lepsza)
Taylor - 7/8(jest o wiele bardziej obiektywna od Brooke w ocenianiu trójkąta, rozważa różne opcje. Szkoda tylko że jest jej mało)
Stephanie - 8(poodbnie jak przy Taylor, ocenia obiektywniej. Dodatkowo jest o wieeele milsza i łagodniejsza)
Hope - ZERO(patrz: Dayzee ;) )

Najlepsze postacie: Ridge, Amber( :( ) Stephanie, Taylor, Steffy
Najgorsze postacie: Hope, Brooke, Dayzee, Liam, Bill, Justin
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ocenię krótko, dziś bez rozpisywania się, może przy innej okazji dam szerszą analizę. :wink:

Najlepsze postacie - Liam (inaczej niż u Was), ostatnio też Ridge (za jego obiektywizm w relacji H/L/S), Katie (za temperowanie Billa), Marcus (jest sympatyczny)

Najgorsze postacie: Brooke (ostatnio jest monotematyczna, choć od paru odcinków jest troszkę lepiej), Bill (denerwuje mnie jego podejście do świata).
ODPOWIEDZ