Nagrody filmowe i telewizyjne
Mnie Telekamery zdecydowanie już nie ekscytują tak jak kiedyś. Głównie dlatego, że oglądam coraz mniej polskich seriali, filmów. Najbardziej zaskoczyła mnie wygrana "Jaka to melodia?", Ziemca, no i Kino Polska, które uważam za beznadziejny kanał, na którym ciągle lecą te stare polskie shity, bo przecież za mało razy były powtarzane na TVP
No i generalnie żenujące trochę było rozdanie nagród dla kanałów w czasie przerwy. Ucieszyłem się z wygranej Chylińskiej - jedynie ją lubię z tych co byli nominowani.
Żałość
Jak w zeszłym roku TVN zgarnął prawie wszytsko, to była to najlepsza stacja, najbardzije prestiżowe nagordy i tak dalej. Jak w tym roku TVN nie dostał ani jednej statuetki, to już konkurs sfałszowany
Hipokryzja sięgnęła sufitu.
Bardzo się cieszę z większości wygranych. I te wyniki potwierdzają ostatnie badania zaufania do stacji telewizyjnych - Telewizja Publiczna triumfuje.
TVN24 zasłużenie dostał statuetki, choć osobiście wolę TVPInfo, które już prkatycznie dorównało TVN24 pod względem jakości. Bo pod względem obiektywizmu i oglądalności góruje od dawna.
Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w buty
Torbicka też miała jakieś obwisłe ramiona, na okładce TT wygląda o wiele lepiej
Jak w zeszłym roku TVN zgarnął prawie wszytsko, to była to najlepsza stacja, najbardzije prestiżowe nagordy i tak dalej. Jak w tym roku TVN nie dostał ani jednej statuetki, to już konkurs sfałszowany
Hipokryzja sięgnęła sufitu.
Bardzo się cieszę z większości wygranych. I te wyniki potwierdzają ostatnie badania zaufania do stacji telewizyjnych - Telewizja Publiczna triumfuje.
TVN24 zasłużenie dostał statuetki, choć osobiście wolę TVPInfo, które już prkatycznie dorównało TVN24 pod względem jakości. Bo pod względem obiektywizmu i oglądalności góruje od dawna.
Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w buty
Torbicka też miała jakieś obwisłe ramiona, na okładce TT wygląda o wiele lepiej
Na Telekamerach trochę zaskoczenia a trochę przewidywalności.
Wiadomo było, że wyra Ziemiec, bo wrócił po wypadku, więc ludzie na niego głosowali
Jak chodzi o aktorki zaskoczyła mnie wygrana Kaśki Zielińskiej, byłam pewna, że wygra Schejbal
Z muzycznych kibicowałam Patrycji Markowskiej, bo bardzo lubię jej słuchać, ale Chylińska też jest w porządku, więc nie narzekam
Z seriali było wiadomo, że "Barwy szczęścia" wygrają, to już ich 3 Telekamera, można było się domyśleć. "Majka" była za słabym serialem TVN-u żeby mogła coś zgarnąć...
Z aktorów wygrał Adamczyk i bardzo dobrze
Wiadomo było, że wyra Ziemiec, bo wrócił po wypadku, więc ludzie na niego głosowali
Jak chodzi o aktorki zaskoczyła mnie wygrana Kaśki Zielińskiej, byłam pewna, że wygra Schejbal
Z muzycznych kibicowałam Patrycji Markowskiej, bo bardzo lubię jej słuchać, ale Chylińska też jest w porządku, więc nie narzekam
Z seriali było wiadomo, że "Barwy szczęścia" wygrają, to już ich 3 Telekamera, można było się domyśleć. "Majka" była za słabym serialem TVN-u żeby mogła coś zgarnąć...
Z aktorów wygrał Adamczyk i bardzo dobrze
- Adex-fan Brooke
Myślałem że lada chwila wyleje jej się biustDamians pisze:Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w buty
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ludzie raczej głosują na aktorów/aktorki z popularnych seriali, a skoro "Barwy Szczęścia" zdobyły nagrodę....Lizzy pisze:Jak chodzi o aktorki zaskoczyła mnie wygrana Kaśki Zielińskiej, byłam pewna, że wygra Schejbal![]()
:
A ktoś w dziale Muzyka napisał, że to kobieta z klasąAdex-fan Brooke pisze:Myślałem że lada chwila wyleje jej się biustDamians pisze:Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w butyto by była masakra w jej przypadku
A jakby jej ta sukienka do połowy spadła, dawno nie było takiego skandalu w Polscemailo pisze:A ktoś w dziale Muzyka napisał, że to kobieta z klasąAdex-fan Brooke pisze:Myślałem że lada chwila wyleje jej się biustDamians pisze:Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w butyto by była masakra w jej przypadku
Wg mnie nie potrafi ani sie ubrać, ani uczesać ani z godnością zestarzeć. Jest po prostu obleśna. Jej przeciwieństwem na tej imprezie była Teresa Lipowska przynajmniej jakoś normalnie wyglądała:)
Mailo, a wyobraź sobie, jakby Maryla wypaliła z tym tekstem co Lipowska, o dziewicy
- fandantego
Pocztówkowy klan chciał zgarnąć Telekamerę
"Barwy szczęścia"... chyba "Barwy oszustwa"! Wstyd!
Jak ustaliła „Rz", zorganizowana grupa wykorzystała jednak możliwość nieograniczonej liczby kuponów, które można wysłać pocztą. Dotarliśmy do osób, które brały udział w procederze.
– Na przełomie września i października mojemu znajomemu, Pawłowi, człowiek związany z „Barwami Szczęścia" zaproponował kilka tysięcy złotych za zorganizowanie grupy wysyłającej kupony konkursowe – mówi Rafał z Warszawy.
Opowiada, że ci ludzie mieli wycinać z „Tele Tygodnia" kupony konkursowe, wypełniać je i naklejać wraz ze znaczkami na karty pocztowe. „Rz" jest w posiadaniu wzoru, który przekazał im zleceniodawca.
Według relacji naszego informatora Paweł uzbierał ekipę kilkunastu zaufanych osób. Akcja trwała osiem tygodni.
– Do chałupniczej pracy zatrudniono nawet całą rodzinę. Przez dwa tygodnie pracowałem od rana do nocy – opowiada Rafał, który pracował przy „produkcji głosów". – Za każdy głos dostawałem 30 groszy. Robota stała się trochę łatwiejsza, kiedy „Tele Tydzień" zaczął przyklejać kupony na silikon i nie trzeba już ich było wycinać. Zleceniodawca przekazywał pieniądze na wynagrodzenia dla zatrudnionych przy wysyłaniu głosów, na znaczki (1,55 zł za na każdą z kartek) i kartki pocztowe (20 gr za sztukę).
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Ja też już odliczałam kiedy Maryla się wywróciAdex-fan Brooke pisze:Myślałem że lada chwila wyleje jej się biustDamians pisze:Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w butyto by była masakra w jej przypadku
A tak na marginesie to muszę się przyznać, że jest ona absolwentką mojego LO
Ja chociaż oglądam "Barwy Szczęścia" nic nie wysłałem ! Jestem niewinny, przysięgam !Goku pisze:Czekam, aż przyzna się ten, kto w ten sposób wysyłał kartki na "Jaką to Melodię?" oraz innych 'zwycięzców'.
Swoją drogą ludzie od "Barw Szczęścia" muszą mieć strasznie słabe zdanie nt. swojego serialu, skoro byli zdesperowani, by zrobić taką akcję.
Damians - tekst o dziewicy przejdzie do historii. Lizzy i ta sukienka też tak jak czaszka na wałkach tłuszczu
- Adex-fan Brooke