Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Stan konta nie sadzę, bo ona też jest forsiata :) , powiedziałabym, że bardziej chodzi o pochodzenie społeczne. 8)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

czy ten Rick jest normalny ? :-/ coraz czesciej zadaje sobie to pytnie. Kimberly zachowala sie po chamsku wywalajac CJa ale coz taki z niej "aniolek" szkoda ze nie moze zniknac jak w tej glupie wyobrazni Ricka, dziecko w domu od godziny a ten sobie gra na gitarze :-//
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Pierwszego odcinka nie skomentuję, bo mi szkoda klawiatury na tę dziwkę Amber.. :x W drugim zaś zaskoczyła mnie bliskość Thorne'a i Brooke, ale miło było zobaczyć ich uśmiechniętych. Sally jak zawsze była wspaniała a jej teksty rozkładały na łopatki. Natomiast Siwa nie ma za grosz klasy, zero prestiżu, ona sama jest całym zerem.. Nienawidzę jej. Adam mógłby jej dać w pysk albo jeszcze wykopać a nie się gapić na nią jak sroka w gnat :mrgreen:
Awatar użytkownika
Aguula

darla chyba kolor wlosow zmienila ?? w tej wyobrazni Ricka nawet ladnie wygladal :-D a Kimberly dziwnie :-/ Babcia stefcia chyba juz nie ma co robic :-/ kwiaty wozi...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Martin - fan Bree pisze:szkoda klawiatury na tę dziwkę Amber.. :x
eeeeeeeeee Martin co ty wygdaujesz za bzdury, a Brooke co z siebie robi Detektywa, a może takiego wynajmie... Rozumiem ,że chce szczęścia Ricka ale to jego życie, on da sobie radę. Brooke udaje jakiegoś detektywa a Amber poprostu chce dobra dziecka i Ricka bo go kocha...
Nobody does it better
Ryan Lavery

Ale weź pod uwagę, że syn Brooke to szczeniak, który jeszcze nie powinien bez pytania z domu wychodzić.. A poza tym postawa Brooke nie ma nic wspólnego, że Amber jest dziwką :)
Awatar użytkownika
Aguula

17 lat to nie taki szczeniak :-)) moi znajomi niestety maja tyle i dziecko w drodze i jakos daja sobie rade :-)) Ale nie chodzi o to tylko jesli Rick wiedzial ze nie da sobie rade to nie musial brac slubu !!! przeciez on wlasciwie nic ne robi :-/
Ryan Lavery

Oczywiście, nie przeczę. Rick jest próżny i pusty, co udowadnia co odcinek. W każdym razie co do Brooke, ja jej się nie dziwię. Ale powinna się bardziej skupić na sobie i swoim szczęściu.
Awatar użytkownika
Aguula

Dzisiaj Brooke slicznie sie usmiechala jak Thorne byl przy niej :-p
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

mnie Kim denerwuje coraz bardziej! Po co ona dzwoni do Ricka? A Amber...ja ją lubię i zdania nie zmienię...ma zalety swoje, ale trzeba je dostrzec...
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

to prawda. Amber ma dużo zalet ale każdy widzi tylko wady ( bo chce widzieć)
Ryan Lavery

Zgadza się! Jestem pewien że męska część widzów Mody na sukces zgodzi się, że bycie kobietą lekkich obyczajów jest jak najbardziej zaletą :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Martin - fan Bree pisze:Zgadza się! Jestem pewien że męska część widzów Mody na sukces zgodzi się, że bycie kobietą lekkich obyczajów jest jak najbardziej zaletą :)
Oczywiście przesadzasz co do Amber bo nie jest twoją ulubienicą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Nie jest... Oj nie jest :nie: Po prostu mnie cała trójka Amber/Kim/Rick zaczynają psuć przyjemnośc oglądania... A sorki, Adex nie powiesz mi, że Amber ma na głowie aureolę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie mówie ci o aureoli tylko że nie jest dziwką (bo wydaje mi się że dziwka to ta co sypia z wieloma facetami za kase :?: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany