Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Piękna była piosenka Jacoba dla Kimberley!
To istny raj dla fanów Jacoba! :serce: :serce:
A jak były scenki z Thornem i Brooke i Thorne włożył Brooke różę do ust to od razu mi lepiej było i myślałem trochę o czymś innym. :oops:
No, Brooke dzisiaj popieram. 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Piękna była piosenka Jacoba dla Kimberley!
To istny raj dla fanów Jacoba! :serce: :serce:
A jak były scenki z Thornem i Brooke i Thorne włożył Brooke różę do ust to od razu mi lepiej było i myślałem trochę o czymś innym. :oops:
No, Brooke dzisiaj popieram. 8)
Tak! Wg mnie ta scena z różą dorównuje tej z Taylor :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex, ale każda z nich ma inny klimat.
Różą z Taylor to było oddanie,romantyzm, pożądanie, a z Brooke to był taki flircik. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Adex, ale każda z nich ma inny klimat.
Różą z Taylor to było oddanie,romantyzm, pożądanie, a z Brooke to był taki flircik. ::jezyk::
Tak wiem. ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Dziś obejrzałem i bardzo mi się podobało - zwłaszcza Steph i Sally. Jak Adam wparadował i zaczął tak nieładnie mówić do królowej, to miałem ochotę sam mu wygadać, co myślę o tym wąsatym marnotrwanym ojczulku. Mam nadzieję, że Steph go jutro ładnie rozwali... :)
Thorne nie pasował mi dziś - był bardzo sztuczny, spięty. Jednak Ridge ma już w tym wprawę... ;) Ale Thorne na pewno się rozkręci...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
M@rek

Post autor: M@rek »

Wątek Kimberly i Ricka przynudza mnie. Kimberly ciągle beczy, a Rick zmiast opiekować się synem, układa dla Kimberly piosenki. Głupie były jego zwidy. Niech uważa, bo skończy w wariatkowie. ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kim nie ładnie postąpiła dzisiaj z C.J. kazała mu iść bo rozmarzyła się o Ricku, ta dziewczyna powinna udać się do psychologa bo wkrótce dostanie do głowy ciągle tylko Rick i Rick. A może zajeła by się szkołą!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Jakie to bylo obrzydzliwe! Brooke i thorne nieby przyjaciele, a i tak Brooke juz przewracała oczyma! A Rick to wariat! Jakie to by.o romantyczne na tej wild beach!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

A jak wam się podobało starcie Brooke z Tawney? Bo mi bardzo. Szczególnie ten cięty języczek tej ostatniej. Niestety nie pamiętam tego epitetu jaki rzuciła w stronę Brooke, ale był niedowyrąbania. Ktoś może pamięta?wiem że byloto coś o babci.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Przygryzła jej mocno! Podobało mi się to. Mamuśki pokazują pazurki! :mrgreen:
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

cos w stylu chamska babcia Brooke
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Martin - fan Bree pisze: tkk sally, widzę że tak samo jak ja uwielbiasz Sally i stoisz za nią murem :)
Na tym forum prawie każdy lubi Sally co mnie bardzo cieszy :D
Sally to moja ulubiona postać w serialu :!: 8)
Dla Sally Brooke i Taylor oglądam ten serial i dopóki jedna z tych 3 postaci bedzie w tym serialu to beda go ogladal.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Sally rządzi!! :: bow :: Jej żarty i styl bycia są takie ,że poprostu nie da się jej nie lubić!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Sally jest cudowna!! Wyraźnie górowała nad tłustą starą i łysą Srefą, która sama ma obsesje na pkt sowjej rodziny. Slly ma ją gdzieś i daje jej to do zrozumienia. jednak upierdliwa Srefa zawsze i wszędzie musi się wepchac!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Aguula pisze:cos w stylu chamska babcia Brooke
Nie, nie. Powiedziała "Twoja stara babcia Brooke" bo celowo zwróciłem uwagę... hehehe
Zablokowany