Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Adex-fan Brooke pisze:
Sexi Ricky pisze:gólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacie :roll:
No właśnie ja też się dziwię a chyba nie trzeba na biało jako spoiler oznaczać tego odcinka bo na Foc Life już był :roll: czy czekacie aż za 100 lat Polsat dotrze do tych odcinków?
Myślę, że większość widzów wyszło z założenia, że ten sezon będzie o wiele gorszy niż poprzedni i na tym bazują. Ja jednak uważam, że lata świetności serialu wcale nie przeminęły. Co prawda bywały lepsze i gorsze momenty, ale chyba żaden serial nie wywarł na mnie takiego wrażenia.
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Sexi Ricky pisze: Myślę, że większość widzów wyszło z założenia, że ten sezon będzie o wiele gorszy niż poprzedni i na tym bazują. Ja jednak uważam, że lata świetności serialu wcale nie przeminęły. Co prawda bywały lepsze i gorsze momenty, ale chyba żaden serial nie wywarł na mnie takiego wrażenia.
Mam dokładnie tak samo, a ciągłe narzekania na poziom serialu wręcz mnie wyprowadzają z równowagi. Ja juz dawno powiedziałem, że zostanę z DH na dobre i złe; owszem jest mniej humoru ale serial nadal jest super. Mam tylko zastrzeżenia do jednego odcinka, który mi się mało podobał, ale cała reszta jest jak najbardziej na +.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jeśli te odcinki leciały na FoxLife, nie trzeba zaznaczać na biało. Dostęp do tej stacji jest dość szeroki.
sharkinator

Dawidek pisze:Dostęp do tej stacji jest dość szeroki.
Nie powiedziałbym, szeroki to jest Polsat czy TVN. Ale mnie to osobiście wszystko jedno bo jestem na bieżąco. Ale gdy byłem do tyłu denerwowało mnie gdy przeczytałem coś co jeszcze nie było w Polsacie tylko w Fox Lifie, którego nie mam
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szeroki w tym sensie, że jest w platformach cyfrowych i chyba w większości kablówek. wiadomo, że nie jest to dostęp powszechny jak np Jedynka czy Polsat.
sharkinator

Ja mam Cyfrowy Polsat pakiet podstawowy i FL był tylko na poczatku, później go obcięli.

Ale za bardzo odeszliśmy do tematu.

Szkoda mi strasznie Paula, facet się chyba zmienił w odróżnieniu do Felicii.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Sexi Ricky pisze:
. Ogólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacie :roll: ]
Bo narzekanie to narodowa cecha Polaków. Tu jest odpowiedź http://www.youtube.com/watch?v=By8f9m5uQxk :D
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Obejrzałem 15 odcinków 7 sezonu i nadal jestem zdania, że seria ta jest bardzo dobra :P
Co do komizmu to przecież jest dużo scen przy których można rozładować emocje w postaci śmiechu :mrgreen: Między innymi śmierć męża matki Lynette oraz straszenie Toma trupem :lol: , koleś, który chciał oddać nerkę Susan, Gaby uciekająca przez okno od terapeutki oraz wiele innych.
Wiem na czym polega wasz problem. Siadacie do oglądania kolejnych epizodów z nastawieniem ''O k***a, znowu będzie nudno'', ''Znów zmarnuję 40 minut'', ''Ciekawe czy scenarzyści wymyślą coś gorszego?'' :roll: Jeśli tak jest to wcale się nie dziwię. Ja z zacieszem na ustach siadam do kolejnego maratonu z Desperatkami i jest malinowo :) Odcinki są ciekawe, chociaż także uważam, że były lepsze :lol: Z waszych wcześniejszych postów wynikało, że można zasnąć przy bieżących odcinkach.
sharkinator

Na szczęście coraz mniej narzekających głosów, malkontenci chyba zaprzestali oglądać albo chociaż komentować :lol:
Grisza

Post autor: Grisza »

JA już widziałem 19 odcinek i jest dobry. Choć brakuje mi tajemnicy w tym serialu. Czegoś niesamowitego. Brakuje mi tu desperacji . Do końca serii jeszcze 4 odcinki także może się dużo zdarzyć
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja nadal wielki fan serialu, ale 20 odcinek był słabszy i przewidziałem jak się skończy, mniej się uśmiałem na tym odcinku niż na poprzednim gdzie Lynette mnie bardzo rozśmieszyła tak tutaj była z Tomem denerwująca z tym dekorowaniem biura. Susan też zaczęła przesadzać z pomaganiem Paulowi a Felicia myślałem że zrobi coś bardziej spektakularnego niż trucie o któe pewnie Susan będzie podejrzewana. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

sharkinator pisze:Na szczęście coraz mniej narzekających głosów, malkontenci chyba zaprzestali oglądać albo chociaż komentować :lol:
A co, już nie można nawet tu czegoś skrytykować? :lol:

W ostatnim odcinku jedynie sceny z Bree, Gaby i jej corkami byly ciekawe, a najgorsze to rzeczywiscie Lynette. We wcześniejszym odcinku fajne było gotowanie Gaby z "babcią". Poza tym nadal bez rewelacji.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Jestem po 7X18
Uważam, że świetnie rozegrali wątek śmierci matki Carlosa 8) Cieszę się, że jego następstwa będą widoczne i w kolejnych odcinkach, gdyż byłoby za pięknie gdyby Solis wybaczył sąsiadce obłudę. Teraz będzie dosyć ciekawie. Szczególnie jeśli chodzi o Gaby i Bree.
Co do Felicii to wiedziałem, że coś tu śmierdzi i, że ona wcale taka miłosierna nie jest. Dobrze, że scenarzyści pamiętali o jej palcach, bo byłaby to niezła wpadka :lol: :lol: Swoją drogą były one pokazane w dwóch scenach. Później sprytnie zakamuflowali jej ręcę (a to przez urnę, poręcz od schodów).

Tak więc te dwa wątki interesują mnie najbardziej :lol:

Musze też dodać, że polubiłem Renee i to bardzo :mrgreen:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

B@r pisze:W ostatnim odcinku jedynie sceny z Bree, Gaby i jej corkami byly ciekawe, a najgorsze to rzeczywiscie Lynette. We wcześniejszym odcinku fajne było gotowanie Gaby z "babcią". Poza tym nadal bez rewelacji.
O tak,zgadzam się. Jakoś tak w ostatnich odcinkach wieje nudą. Wątek z Paulem już mnie specjalnie nie kręci, Felicia nie budzi takiej grozy jak dawniej :P Zdecydowanie coraz bardziej nudne wątki z Lynette czy choćby Gaby w ostatnim odcinku.
Brakuje mi rozwoju wątku dla Vanessy Williams,którą uwielbiam :serce:
sharkinator

Adex-fan Brooke pisze:Ja nadal wielki fan serialu, ale 20 odcinek był słabszy i przewidziałem jak się skończy,

Niestety masz rację. Odcinek oglądałem wczoraj i już nie pamiętam co było w nim fajnego:(
Wymagania widzów ciągle rosną, pewnie masz rację i Susan zostanie oskarżona o trucie, zwłaszcza teraz jak Paul kazał jej się wynosić.

Bree postąpiła ładnie, zrobiłbym tak samo, bo Juanita i Celia to potwory:P Czego się nie dotkną to zniszczą. Podobał mi się tekst Gaby o tym jak chciała szantażować dzieci śmiercią psa:)

Pomysł z truciem nie jest zły, ale mało ekscytujący. Ale za to ciekawy środek do trucia. oby finał sezonu był bardziej emocjonujący.

Linette to najbardziej beznadziejna postać sezonu. Jej wątki są idiotyczne i nudne. Wiecznie chce manipulować mężem. Szkoda że ucichła sprawa Renee, Toma i linette, mogliby to lepiej rozwinąć.
ODPOWIEDZ