Myślę, że większość widzów wyszło z założenia, że ten sezon będzie o wiele gorszy niż poprzedni i na tym bazują. Ja jednak uważam, że lata świetności serialu wcale nie przeminęły. Co prawda bywały lepsze i gorsze momenty, ale chyba żaden serial nie wywarł na mnie takiego wrażenia.Adex-fan Brooke pisze:No właśnie ja też się dziwię a chyba nie trzeba na biało jako spoiler oznaczać tego odcinka bo na Foc Life już byłSexi Ricky pisze:gólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacieczy czekacie aż za 100 lat Polsat dotrze do tych odcinków?
Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
- Sexi Ricky
-
sharkinator
Mam dokładnie tak samo, a ciągłe narzekania na poziom serialu wręcz mnie wyprowadzają z równowagi. Ja juz dawno powiedziałem, że zostanę z DH na dobre i złe; owszem jest mniej humoru ale serial nadal jest super. Mam tylko zastrzeżenia do jednego odcinka, który mi się mało podobał, ale cała reszta jest jak najbardziej na +.Sexi Ricky pisze: Myślę, że większość widzów wyszło z założenia, że ten sezon będzie o wiele gorszy niż poprzedni i na tym bazują. Ja jednak uważam, że lata świetności serialu wcale nie przeminęły. Co prawda bywały lepsze i gorsze momenty, ale chyba żaden serial nie wywarł na mnie takiego wrażenia.
-
sharkinator
-
sharkinator
Bo narzekanie to narodowa cecha Polaków. Tu jest odpowiedź http://www.youtube.com/watch?v=By8f9m5uQxkSexi Ricky pisze:
. Ogólnie to bardzo się dziwię, dlaczego tak strasznie narzekacie]
- Sexi Ricky
Obejrzałem 15 odcinków 7 sezonu i nadal jestem zdania, że seria ta jest bardzo dobra
Co do komizmu to przecież jest dużo scen przy których można rozładować emocje w postaci śmiechu
Między innymi śmierć męża matki Lynette oraz straszenie Toma trupem
, koleś, który chciał oddać nerkę Susan, Gaby uciekająca przez okno od terapeutki oraz wiele innych.
Wiem na czym polega wasz problem. Siadacie do oglądania kolejnych epizodów z nastawieniem ''O k***a, znowu będzie nudno'', ''Znów zmarnuję 40 minut'', ''Ciekawe czy scenarzyści wymyślą coś gorszego?''
Jeśli tak jest to wcale się nie dziwię. Ja z zacieszem na ustach siadam do kolejnego maratonu z Desperatkami i jest malinowo
Odcinki są ciekawe, chociaż także uważam, że były lepsze
Z waszych wcześniejszych postów wynikało, że można zasnąć przy bieżących odcinkach.
Co do komizmu to przecież jest dużo scen przy których można rozładować emocje w postaci śmiechu
Wiem na czym polega wasz problem. Siadacie do oglądania kolejnych epizodów z nastawieniem ''O k***a, znowu będzie nudno'', ''Znów zmarnuję 40 minut'', ''Ciekawe czy scenarzyści wymyślą coś gorszego?''
-
sharkinator
- Adex-fan Brooke
Ja nadal wielki fan serialu, ale 20 odcinek był słabszy i przewidziałem jak się skończy, mniej się uśmiałem na tym odcinku niż na poprzednim gdzie Lynette mnie bardzo rozśmieszyła tak tutaj była z Tomem denerwująca z tym dekorowaniem biura. Susan też zaczęła przesadzać z pomaganiem Paulowi a Felicia myślałem że zrobi coś bardziej spektakularnego niż trucie o któe pewnie Susan będzie podejrzewana.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A co, już nie można nawet tu czegoś skrytykować?sharkinator pisze:Na szczęście coraz mniej narzekających głosów, malkontenci chyba zaprzestali oglądać albo chociaż komentować
W ostatnim odcinku jedynie sceny z Bree, Gaby i jej corkami byly ciekawe, a najgorsze to rzeczywiscie Lynette. We wcześniejszym odcinku fajne było gotowanie Gaby z "babcią". Poza tym nadal bez rewelacji.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Sexi Ricky
Jestem po 7X18
Uważam, że świetnie rozegrali wątek śmierci matki Carlosa
Cieszę się, że jego następstwa będą widoczne i w kolejnych odcinkach, gdyż byłoby za pięknie gdyby Solis wybaczył sąsiadce obłudę. Teraz będzie dosyć ciekawie. Szczególnie jeśli chodzi o Gaby i Bree.
Co do Felicii to wiedziałem, że coś tu śmierdzi i, że ona wcale taka miłosierna nie jest. Dobrze, że scenarzyści pamiętali o jej palcach, bo byłaby to niezła wpadka
Swoją drogą były one pokazane w dwóch scenach. Później sprytnie zakamuflowali jej ręcę (a to przez urnę, poręcz od schodów).
Tak więc te dwa wątki interesują mnie najbardziej
Musze też dodać, że polubiłem Renee i to bardzo
Uważam, że świetnie rozegrali wątek śmierci matki Carlosa
Co do Felicii to wiedziałem, że coś tu śmierdzi i, że ona wcale taka miłosierna nie jest. Dobrze, że scenarzyści pamiętali o jej palcach, bo byłaby to niezła wpadka
Tak więc te dwa wątki interesują mnie najbardziej
Musze też dodać, że polubiłem Renee i to bardzo
-
Gabra-Sheila
O tak,zgadzam się. Jakoś tak w ostatnich odcinkach wieje nudą. Wątek z Paulem już mnie specjalnie nie kręci, Felicia nie budzi takiej grozy jak dawniejB@r pisze:W ostatnim odcinku jedynie sceny z Bree, Gaby i jej corkami byly ciekawe, a najgorsze to rzeczywiscie Lynette. We wcześniejszym odcinku fajne było gotowanie Gaby z "babcią". Poza tym nadal bez rewelacji.
Brakuje mi rozwoju wątku dla Vanessy Williams,którą uwielbiam
-
sharkinator
Adex-fan Brooke pisze:Ja nadal wielki fan serialu, ale 20 odcinek był słabszy i przewidziałem jak się skończy,
Niestety masz rację. Odcinek oglądałem wczoraj i już nie pamiętam co było w nim fajnego:(
Wymagania widzów ciągle rosną, pewnie masz rację i Susan zostanie oskarżona o trucie, zwłaszcza teraz jak Paul kazał jej się wynosić.
Bree postąpiła ładnie, zrobiłbym tak samo, bo Juanita i Celia to potwory:P Czego się nie dotkną to zniszczą. Podobał mi się tekst Gaby o tym jak chciała szantażować dzieci śmiercią psa:)
Pomysł z truciem nie jest zły, ale mało ekscytujący. Ale za to ciekawy środek do trucia. oby finał sezonu był bardziej emocjonujący.
Linette to najbardziej beznadziejna postać sezonu. Jej wątki są idiotyczne i nudne. Wiecznie chce manipulować mężem. Szkoda że ucichła sprawa Renee, Toma i linette, mogliby to lepiej rozwinąć.