Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Czyli to będzie coś podobnego jak z Teresą z Pierwszej Miłości, której też nagle odbiło, zostawiła męża i dzieci i wyjechała sobie na wieczne wakacje do Indii. :roll:
Ciekawe czy rola Kożuchowskiej w MjM też zostanie tak beznadziejnie rozwiązana.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

W sumie Beata we współczesnych odcinkach to była trochę taka suka, może zmieniła się przy tym obrzydliwym Jacku w taką, więc nie aż tak całkiem dziwne jeśli tak zrobiła, ale jednak dziwne aby ta postać tak zostawiła dzieci i matkę i na zawsze? W ogóle dziwne tak zrobić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: mailo »

Ja właśnie miałem napisać, że teraz już w serialu robią z Beaty czarny charakter. Najpierw Agnieszka wspominała, że Beata była pracoholiczką, a teraz Jacek doszedł do tego w rozmowie z psychologiem, że tylko pracowała i nic jej nie obchodziła rodzina itp. Ta cała pani psycholog też jest jakby po stronie Jacka i zadaje mu tendencyjne pytania na jego korzyść:/
A ten romans z Marysią Niklińską to jakaś tragedia.

Post autor: Modnisia »

Ciekawa jestem czy Beata się odnajdzie... :roll:

Post autor: Damians »

mailo pisze:A ten romans z Marysią Niklińską to jakaś tragedia.
I to jeszcze tak szybko się rozwinął :lol:

Scenarzyści chyba sami nie wiedzą, jak rozwiążą ten wątek, a więc ciągną i wymyślają, jak mogą. Ale przynajmniej coś się dzieje ciekawego w Klanie :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Dodam jeszcze, że w wątku zaginięcia Beaty znowu występują typowe dla "Klanu" tzw. opowieści. Jedynie z opowiadań bohaterów możemy się dowiedzieć, że w poszukiwaniach Beaty pomagał Jerzemu w Rzymie zakonnik, którym był...Krzysztof Malicki. Cóż za niesamowity zwrot akcji.
Jak mnie denerwuje takie coś. :roll: Naprawdę ekipa "Klanu" mogłaby choć raz gdzieś wyjechać, chociażby nad nasze Morze Bałtyckie (tak jak chyba ekipa MjM raz tam pojechała kręcić sceny). :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Mareczek »

Post autor: fandantego »

Nie oglądam Klanu, ale scena dosyć ciekawa, choć chaotyczna. Po pierwsze ruch kamery niby miał być płynny a obraz lata jakby kamerzysta był pijany. Po drugie Beata powinna być bardziej obojętna, a tak to wygląda na to jakby sama uciekła i to duża sugestia dla widza, a ma być tajemniczo... :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Z tego co pobieżnie wyczytałem w TeleTygodniu, to okaże się, że to nie Beata wyniosła tę całą kasę ze swojej firmy, a malwersacji dokonała jej księgowa grana przez Sylwię Gliwę oraz Andrzej Marczyński. Księgową z firmy Beaty połączył romans z Andrzejem. Kobieta nie wiedziała jednak, że facet tylko ją wykorzystywał by przy jej pomocy zdobyć duże pieniądze.
Tak więc los Beaty pozostaje nadal nieznany.

Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Na ten wątek homoseksualny to na pewno nie ma się co cieszyć. Już kiedyś jeden z bohaterów, swoją drogą też o imieniu Rafał o ile dobrze pamiętam, okazał się być gejem. Grał go Jacek Rozenek i on był kolegą z pracy albo nawet szefem Agnieszki z tego co pamiętam.
Co do Beaty to kombinują już jak mogą, a w przypadku jak Jan Wieczorkowski odszedł i Michał zaginął to zmienili po pewnym czasie po prostu aktora. :roll:

Post autor: BeLieF »

DeaconFan pisze:Co do Beaty to kombinują już jak mogą, a w przypadku jak Jan Wieczorkowski odszedł i Michał zaginął to zmienili po pewnym czasie po prostu aktora. :roll:
No właśnie, więc mogliby też tak zrobić w przypadku Beaty :roll:

Post autor: Adex-fan Brooke »

A co to za Weronika?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Weronika to siostra Marka - narzyczonego Agnieszki. Związała się ze swoim uczniem, a teraz ten ja rzucił :P

Dziś kompletnie zaskoczyła mnie strzelanina w Klanie, o której nic nie wiedziałem! :shock:
Ciekawe, czy Leszek przeżył?
ODPOWIEDZ