Zachowywać się a być to jeszcze różnica, ale zachowanie Kimberley jest okropne i wyłącznie egoistyczne.Bartek pisze:Ja też uwielbiam od samego początku Amber i będę do samego końca. A Kimberly...ona to jest fałszywa..niby nie kocha Ricka a przy byle okazji lepi się jak ostatnia...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ja Cię nie będę przekonywała, bo nie lubię Taylor i nie przepadam za Brooke:)chickenpickin pisze:juz dawno zauwazylem ze to jest tak, ze jak sie lubi brooke to sie ie lubi taylor i na odwrot... a ja tam n ielubie dwoch na raz, obydwie sa brzydkie:P i do obydwu wszyscy chca mnie przekonac... bez sensu:)
To niezupełnie tak jest, chociaż lubię Brooke, a zachowanie Taylor czasem mnie wkurza, to nie znaczy, że jej nie lubię, za konflikt między nimi obwiniam Ridge'a i to jego nie lubię, no i nie zamierzam nikogo przekonywać do Brooke, choć cieszę się, że tyle osób ją lubi.chickenpickin pisze:juz dawno zauwazylem ze to jest tak, ze jak sie lubi brooke to sie ie lubi taylor i na odwrot... a ja tam n ielubie dwoch na raz, obydwie sa brzydkie:P i do obydwu wszyscy chca mnie przekonac... bez sensu:)
Ja chyba jeszcze chyba nie mówiłem: 
Kocham/Lubię?podoba mi się:
Stephanie Forrester - za niezniszczalność, siłę, styl i chęć walki o to co ważne.
Taylor
CJ, Sally, Darla(mimo że jej rola ogranicza się do kiwania główką)
Lauren.
Nie przepadam za:
Kimberly, jej ojcem, Ridge'm, Thorne'm, Rickiem, Erykiem
Zalezy od momentu:
Brooke, Sheila, Amber(chociaż ona już coraz bardziej przesuwa się do lubianych...
)
Kocham/Lubię?podoba mi się:
Stephanie Forrester - za niezniszczalność, siłę, styl i chęć walki o to co ważne.
Taylor
CJ, Sally, Darla(mimo że jej rola ogranicza się do kiwania główką)
Lauren.
Nie przepadam za:
Kimberly, jej ojcem, Ridge'm, Thorne'm, Rickiem, Erykiem
Zalezy od momentu:
Brooke, Sheila, Amber(chociaż ona już coraz bardziej przesuwa się do lubianych...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Start - Brooke jest najlepsza!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
To prawda Brooke jest najnajlepsza.
Lubię też Macy, ale nie tak bardzo jak Brooke. Macy jednak czegoś brakuje.
Lubię też Macy, ale nie tak bardzo jak Brooke. Macy jednak czegoś brakuje.
Brooke dużo ma sexapilu. Macy jednak jest bardziej dziewczęca.
Można powiedzieć, że Macy jest ulepszoną wersją Taylor
(nie jest taka święta) 
Nie no Taylor to 1-8 cudów śiwata wg B@ra i Stefani.
Macy jest inna niż ten egoistyczny skunks, ponieważ w przeciweństwie do Taylor Macy chce dobrze dla wszystkich, a nie tylko dla "nakarmienia" swoich dzikich rządzy!
Macy jest inna niż ten egoistyczny skunks, ponieważ w przeciweństwie do Taylor Macy chce dobrze dla wszystkich, a nie tylko dla "nakarmienia" swoich dzikich rządzy!
Dlatego też Macy nie podobała się Stephanie. Za to Taylor jest dla niej przecudowna.
Tak czy tak wolę milion razy Macy od Taylor.
Tak czy tak wolę milion razy Macy od Taylor.