No właśnie czytałem w streszczeniu o tym, ale nie mogłem oglądać, bo w Pierwszej Miłości w tym samym czasie się ciekawsze rzeczy działy!!Mareczek pisze:Dziś kompletnie zaskoczyła mnie strzelanina w Klanie, o której nic nie wiedziałem!
Ciekawe, czy Leszek przeżył?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Coś ciekawego było w ostatnim odcinku "Klanu" przed wakacjami, bo nie oglądałem??
A tak poza tym to czytałem wywiad w TT z Agnieszką Kaczorowską (Bożenka). Podobno scenarzyści szykują na nowy sezon dla Bożenki pierwszy poważniejszy wątek miłosny. Jednak odtwórczyni roli Bożenki nie bardzo się to podoba, bo nie uważa siebie za aktorkę, a przede wszystkim za tancerkę i nie wyobraża sobie całowania się na planie z jakąś zupełnie obcą osobą.
A tak poza tym to czytałem wywiad w TT z Agnieszką Kaczorowską (Bożenka). Podobno scenarzyści szykują na nowy sezon dla Bożenki pierwszy poważniejszy wątek miłosny. Jednak odtwórczyni roli Bożenki nie bardzo się to podoba, bo nie uważa siebie za aktorkę, a przede wszystkim za tancerkę i nie wyobraża sobie całowania się na planie z jakąś zupełnie obcą osobą.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jaka żenada, jak się nie uważa za aktorkę to niech się nie bierze za granie, skoro wie, że jest ograniczonaDeaconFan pisze:Coś ciekawego było w ostatnim odcinku "Klanu" przed wakacjami, bo nie oglądałem??
Eee, wiedziałem, że wymyślą jakieś głupie zakończenie tego wątku.Damians pisze: Jacek przyszedł na Sadybę i powiedział, że dzwoniła Beatka, że ułożyła sobie życie na nowo i żeby jej nie szukali. Wszyscy się popłakali i koniec.
A mi się wydaje, że to jeszcze nie rozwiązanie wątku, że jeszcze będzie sporo o Beacie i wyjdą na jaw nowe fakty. Nie wierzą, że "emigracja do Niemiec" czy "uśmiercenie" byłoby dla was ciekawsze
Każdy się przyzwyczaił, że Klan jest przyziemny i "codzienny" ale dla mnie to usunięcie Beaty było bardzo ciekawe i inne od reszty seriali i dzięki temu wątkowi w ogóle wróciłem do oglądania.
W wakacje lecą powtórki i oprócz zaginięcia Beaty jest wątek tego skarbu
Śmieszne było jak wykopali tę skrzynię taki prawdziwy skarb jakby piracki z monetami 

A nie przyszło wam do głowy, że mogą to wyjaśnić potem inaczej? Przecież wystarczy zrobić tak, że to nie Beata dzwoniła do biura zaginionych tylko ktoś się pod nią podszył i tyle. I wtedy może być że ją porwała ukrinska mafia, sekta itp.sharkinator pisze:. Ale jak ona mogła tak zostawić dzieci?
Właśnie ważne jest to, że nie "zadzwoniła Beatka" tylko zadzwonił pracownik tego biura osób zaginionych i poinformował Jacka, że Beata się z nimi skontaktowała. W takiej sytuacji scenarzyści mają "furtkę" że ktoś się pod nią podszyłDamians pisze:Nic ciekawego nie było, Jacek przyszedł na Sadybę i powiedział, że dzwoniła Beatka, że ułożyła sobie życie na nowo i żeby jej nie szukali. Wszyscy się popłakali i koniec.
:
Nie trać czasu na Klan. Lepiej oglądaj w tym czasie PM w Polsacie, zamiast później nadrabiać na Ipli.Mareczek pisze:W Klanie po wakacjach, aż nic
Bożenka i Kamilka w szkole, Jacek kłóci się z dziećmi, Alicja i Krystyna rozmawiają na uczelni
Ciekawe czy będzie w końcu jakiś poważny wątek miłosny z Bożenką po wakacjach.