Obowiązkowo widzę tam Berenikę, Renatę, Grzegorza, Miksera i Sabinę
Ale mam pewne wątpiliwości, czy twórcy zdecydują się na taki krok - jednak mam nadzieję
Tak, też widzę potencjał w tym trójkącie. Może to być taki stały serialowy trójkąt. Widać, że Paweł kocha Ankę, wiele razem przeszli. To uczucie, które kiedyś łączyło go z Magdą (tą z domu dziecka) było na pewno dużo słabsze. Tak więc Paweł będzie teraz postawiony przed nie lada dylematem. Kogo wybrać? Coś jak Ridge dawniej w MnS właśnie.Omar pisze: Anka ma szansę zostać taką drugą Taylor i trójkąt Anka/Marysia/Paweł może ciągnąć się latami.
Tak, można dostrzec takie podobieństwo.Skisły pisze:Ten wątek z Anką, Pawłem, Marysią, Hubertem i małą Julką bardzo mi się kojarzy z MnS gdy Brooke(Anka) ukrywała przed Rigde'm(Pawłem) kto jest ojcem dziecka Taylor(Marysi), Thomasa(Julki) byleby tylko go nie stracić.A Hubert to taki drugi Thorne.

OK, więc tak od tej pory będę robił.Dawidek pisze:DeaconFanie, można oczywiście, tak samo jak spoilerowe informacje. Tylko, żeby nie psuć zabawy niespoilerowcom, proponuję dać zamiast obrazka sam link do niego. Ten kto nie będzie chciał zobaczyć, nie kliknie po prostu.Powyższego posta edytować już nie będę.
A jednak w nowym sezonie Hubert się przyzna że kocha Marysię!DeaconFan pisze:Co do Huberta to w sumie ciągle nie jest jasne, czy on kocha w ogóle Marysię. Oficjalnie jak dotąd się do tego nie przyznał.
Tak, Hubert przyjedzie za Marysią z Niemiec i wyzna jej, że nie może bez niej żyć.Skisły pisze:A jednak w nowym sezonie Hubert się przyzna że kocha Marysię!Haha, miałem rację: Hubert to taki Thorne
![]()